מקוויקנד ><

sweet shir

New member
תתחדשי על החבר(:)

חח זה נשמע מוזר, כאילו הוא חפץ.XD בכל מקרההה, שמחה בשבילך.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifשיואו איזה כיף לחבר../images/Emo11.gif

גמאני רוצה את אלכס בתור חברה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח קינקי../images/Emo98.gif../images/Emo225.gif

אמממ, תודה?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח מל נו הוא שיחק בספיידרמן

את צריכה לראות יותר סרטים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח כן היא ממחשב אחר

כאפות שכמותינו

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה דרך תקשור XDDD זה כמו שאני מבקשת מאח שלי במסן להכין לי מרק

hadar369

New member
את מבקשת מאח שלך להכין לך מרק במסן??

WTF סיוון??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD טוב נו זה כמוני וכמו טל אין לי כוח ללכת אליה או לצרוח לה [למרות שהיא בחדר לידי אז אני שולחת לה הודעה ושואלת ותה מה שאני צריכה או כשאני קוראת לה לבוא לעזור לי בשיעורים בערבית או במשהו כזה... XDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
../images/Emo224.gif יאללה, ישלי חשק לעשות<:

שיר השבוע של מקפליי: לא ממש שמעתי.
שיר השבוע לא של מקפליי: כל שיר אפשרי שקיים של סימפל פלאן חח
אומן/ית/להקת השבוע: סימפל פלאן, דה%#@
אלבום השבוע: כל האלבומים של סימפלXD
קליפ השבוע: האהא! דווקא יש משהו שלא קשור לסימפל!
Robert and Taylor on Tyra Banks Show חלק א': http://uk.youtube.com/watch?v=ZxEsf_tvW1I חלק ב': http://uk.youtube.com/watch?v=5FA1VYOVIbA Robert Pattinson on Ellen DeGeneres Show
http://uk.youtube.com/watch?v=G1gknk8gxCQ
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: האי? חח לא ממש היה משהו מיוחד.
עיצבן השבוע: אמממ מבחן מבאס באזרחות. ><"
העציב השבוע: שנגמרה ההופעה של סימפל + סיימתי את BD.
שימח השבוע: ההופעהההה$%#@$#@ D::
ציטוט השבוע: Shir. ; My thoughts you can’t decode. says (23:01): יאו בת זונה הסטפני מייר הזאתי, גורמת לי להיות כלכך עצובה ואז כלכך מאושרתXDD Some call me Lian, Shir calls me Bulbul says (23:01): חחחחחחחחחחחח היא משחקת לך ברגשות XD Shir. ; My thoughts you can’t decode. says (23:02): זהו!!!!! כמו גבר סקס מניאק!!!! XDDD [c=#000000] דרור D;[/c] says (23:56): אני צריכה לבטל גברים >< Shir. ; My thoughts you can’t decode. says (23:56): גברים Shir. ; My thoughts you can’t decode. says (23:56): בואנה דרור [c=#000000] דרור D;[/c] says (23:56): דברים* XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Shir. ; My thoughts you can’t decode. says (23:56): חודשיים אנחנו לא מדברות [c=#000000] דרור D;[/c] says (23:57): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו Shir. ; My thoughts you can’t decode. says (23:57): והעבודה ממשיכה כרגיל בצומת עם דודך XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [c=#000000] דרור D;[/c] says (23:57): הלו!!!!!!!! Shir. ; My thoughts you can’t decode. says (23:57): הלו הלו בפעם הבאה שאת בתל ברוך תני צלצול Shir. ; My thoughts you can’t decode. says (23:57): סבא שלי גר בקרבת מקוםXD ~מדברת עם ליאן המסכנה על איזה ספויילרים היא ידעה לפני שהיא קראה את סדרת דמדומים~ Shir. ; My thoughts you can’t decode. says (21:35): ידעת גם ש*בלהבלהבלהספויילר*? Some call me Lian, Shir calls me Bulbul says (21:36): יאפ Some call me Lian, Shir calls me Bulbul says (21:36): אהה רגע, כאילו לפני שקראתי את הספר? חח Some call me Lian, Shir calls me Bulbul says (21:36): כי אם כן אז לא חחח Shir. ; My thoughts you can’t decode. says (21:36): מפגרתXDDDDDDD Shir. ; My thoughts you can’t decode. says (21:36): למה שאני אשאל אם אחרי שקראת??!!!? Shir. ; My thoughts you can’t decode. says (21:36): XDDDD Some call me Lian, Shir calls me Bulbul says (21:36): לא יודעת XDDDDDDD מתוך כתבה בYNET על ההופעה של SP~ "בסופו של הערב, ממש בכניסה למתחם, נדמה היה לרגע כי ההאנגר הפך לספק אולם קבלת הפנים בשדה התעופה, ספק נקודת האיסוף בטיול שנתי. ההורים כולם התקבצו בשורות וחיכו לילדיהם." Shir. ; I just don't care tonight, I just wanna jump! says (17:29): יאו חח אני ממש אוהבת את המזג אוויר. הוא עושה לי שיער יפהXD אורטל - בננה אדומה says (17:29): הוא מזכיר לי אוגר (עזבו את זה שהיא דיברה על הארי עם מוהוקXDDD) פייר: "שלום ישראל, וור ד'ה גירלז אר וורי פריטייי..."
%#@$#@
מתנגן בראש/בפלייליסט: סתם שאפל.
המלצת השבוע: תדאגו שיהיה לכם הרבה מים בהופעות חחח
התמונה הכי חמה: סאבוש חתיייך

Orange Sky

New member
סבסטיאן../images/Emo99.gif(עזבי שאני בקושי מזהה אותוXD)

אבל הוא חתיך וחמוד בכל זאת
ההופעה הייתה כזו טובהDD: ושוב-חבל שלא נפגשנו חח הייתי ממש קרובה לארומה ופשוט לא ידעתי.. אדוארד333> רוברט פטינסון=אדוארד?XD לגמרייי על ההמלצה חח 33333>

sweet shir

New member
כן.. :/

לא נורא! אנחנו עוד ניפגש! D: אהא חחחחחח הוא השחקן שמשחק אותו.. סדריק מה"פ 4.
לך אין זכות ביצ' לפחות לך יכלו להעביר כוסות!! XD 33333>

למעלה