מקוויקנד ^.^

yael0000

New member
../images/Emo211.gifאני

שיר השבוע של מקפליי: אמממ אל יודעת שיר השבוע לא של מקפליי: AMERICA-RAZORLIGHT להקת / אלבום השבוע: לא יודעת קליפ השבוע: כנ"ל תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: אממ לא יודעת משהו שעיצבן / שימח השבוע: עברתי טסט!!!!!!!!!! ציטוט השבוע: "עבר" מתנגן בראש / פלייליסט:AMERICA-RAZORLIGHT תמונת השבוע:כ"כ

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפרארד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

m i c k e y 15

New member
oh oh oh OH! nanana in america../images/Emo99.gif

חח אחלה שירר ושוב...מזל טוב על הטסט

talosh1234

New member
עונה D:

שיר השבוע של מקפליי: Rockin' Robin - נדבקתי P: שיר השבוע לא של מקפליי: Beautiful-Christina Aguilera להקת / אלבום השבוע: מקפליי ~נראלי~ קליפ השבוע: --- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: לא זוכרת איך קןראים לסרט :/ משהו שעיצבן / שימח השבוע:-- ציטוט השבוע:-- מתנגן בראש / פלייליסט:Rockin' Robin תמונת השבוע:אני על מהירה :] יוו יצא לי כל כך משעמם הפעם .. :/ בגלל שאני עייפה ;/

YuvalJones

New member
מיי מקוויקנד P:

שיר השבוע של מקפליי: Forget All You Know
שיר השבוע לא של מקפליי: She Wants To Be Me- Busted
להקת / אלבום השבוע: כרגיל.. חתיכוס היפים שלי 33>
קליפ השבוע: Crashed The wedding - Busted
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: היירספריי. זה סרט כזה חמוד ^_^
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן - לא היה שימח - סיימתי את ה''פ והאסיר מאזקאבאן והתחלתי עם גביע האש P:
ציטוט השבוע: --
מתנגן בראש / פלייליסט: Forget All You Know
תמונת השבוע: אני.למות.היופי.שלו.הורס.את.הלב.שלי.כאאעא [סעמק עם הסוגי קובץ האלה!]

אוווקי אני הגעתי להחלטה, מי איתי!?

ליומולדת הבא של דני קונים שלו סטוקים מטורפים שלחולצות.

lotem levi

New member
וויקאנדד

שיר השבוע של מקפליי: - שיר השבוע לא של מקפליי: the used- the worm and the bird the used- liar liar switchfoot- on fire tokio hotel- break away להקת / אלבום השבוע: the used קליפ השבוע: the used- the worm and the bird תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: עקרות בית נואשות משהו שעיצבן / שימח השבוע: שימח- היה בר מצווה לבן דוד שלי ציטוט השבוע: "I liked you better when you were in coma and pooped in the bag" (אין למייק- עקרות בית נואשות) מתנגן בראש / פלייליסט: mcfly- i'll be ok תמונת השבוע:

מאיושSP

New member
The used - The bird and the worm ../images/Emo99.gif

זה הפוך, ד"א.
חהחהחה, הציטוט מהעקרות בית! XDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

lotem levi

New member
אהה אופסס

חחחח וכן איאן הרג אותי באותו הרגע חחח, ואם את רואה אז היה גם מצחיק כשג'ולי עמדה בדלת ודיברה בשביל סוזן, וסוזן כזה "תצעקי עליהם" וג'ולי "עכשיו תלכו לבתים שלכם ותחשבו על מה שעשיתם" XD

lilosh1212

New member
חחחח..אני רואה את זה.....

ראית את הקטע שסוזן ולינט התחבאו מגבי??? חחח...זה היה מצחיק...

The Psycho Girl

New member
חחח ממש אהבתי תא הפרק הזה

וואי איזה יופי שיש עוד אנשים שרואים עקרות בית נואשות חברות שלי לא מבינות מה איבדתי בסדרה הזאת

למעלה