מקויקנד :)

just orr

New member
כן, קצת. XD

חחחחחחח מצאנו את זה ביחד! אצלי, כשחיפשנו מידע על ה... מה זה היה? על ההשפעה שלהם על הרוק מיוזיק. XD ואם את לא זוכרת, זה מתי שאח שלי התחיל לזרוק עלי עטים. >< אממ.. ממתי ששלחת לי שיר אחד שלהם? XD זה השיר היחיד שיש לי שלהם חח

Charley XD

New member
רוצה שאני אשלח לך שיר ?

רק תגידי XD אני אציף אותך D: הם מושלמים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif קורט../images/Emo99.gifהוא מזכיר בתמונה הזאת

קצת את דאג.. או שזאת רק אני?
עשית על נירוונה את הפרוג'קט? מגניבDD:

just orr

New member
חחחח כן, קצת. משהו בבלונד או בעמידה... ../images/Emo6.gif

היי, רק עכשיו אני שמה לב- הוא שמאלי, או שהתמונה הפוכה? XD וכן, עשיתי עליהם את הפרוג'קט D: (למרות שטכנית לא סיימתי אותו, הגשנו לה רק את הטיוטה חח)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח כן הוא שמאלי

וואי מסובך לעשות עליהם את הפרוג'קט עם כל התחלופה של המתופפים והמוות של קורט וכל הספקולציות מסביבו. מזכיר לי נשכחות מכיתה י"ב..
אני עשיתי את הפרוג'קט על מק'
כמה צפוי..

Charley XD

New member
אממ מתוסבח יותר למצוא חומר בכללי מסתבר ><"

עזבי שיש מלא על קורט ועל מה שאני קוראת לו פרשת יוקו אונו השנייה על נירוונה עצמה אין יותר מדי וזה ממש מבאס ><" אהה ולא נראה לי שהזכרנו את תחלופת המתופפים XD סתם אמרנו בכללי שזה דייב
(אה אני עושה איתה
) וואי פרוג'קט על מק' זה ממש מגניב !

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח למה פרשת יוקו אונו השנייה?

Charley XD

New member
חחח יש הרבה שבטוחים שהיא רצחה אותו

כי אומרים שהנישואים שלהם הלכו להתפרק והיא רצתה את הזכויות של הלהקה, הכסף ואת הבת שלהם ><" איזה עבודה בחרנו לנו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifהו כן אני מכירה גם את התאוריה הזו

למרות שבזה אני פחות מאמינה. אבל אין לדעת
חח לגמרי עבודה קשה בחרתן לכן.. חח זה לא משהו שעושים עבודה לבצפר

Charley XD

New member
אבל זה ממש מעניין ...

למרות שאני מתפגרת מכל האנגלית שאני קוראת ><" גם אני לא מאמינה בזה .. זה נשמע הזוי. גם עם הרבה דברים מצביעים על זה שהוא לא התאבד .. אבל שיהיה ><"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני לגמרי לא יודעת למה להאמין

כל תאוריה מסבירה ממש טוב את הדברים וקשה באמת לגבש דעה. אני משאירה את זה פתוח ורק חבל שזה היה חבל להסתיים ככה..

just orr

New member
חחח האמת שלא כתבנו על התחלופת מתופפים XD

בקישו כתבנו על הלהקה עצמה. עשינו בעיקר על ההשפעות שלה על המוזיקה והטינאייג'רס וקורט... חחח חשבנו לעשות על מק', אבל לא הייתה לנו ממש שאלת מחקר נורמלית. איזה שאלת מחקר עשית? ^^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עשיתי 3 שאלות גדולות - אחת על

הדיסקוגרפיה שלהם, הביוגרפיה של כל אחד מחברי הלהקה ומה הקאברים שהם עשו במהלך השנים ><" המורה שלי ממש לא לקחה את העבודה ברצינות ורק רצתה שאני כל הזמן אצמצם עמ' כי יצאו לי בהתחלה איזה 30 והיא קיבלה חום חחח

just orr

New member
אהה מגניב חח

לנו אמרו שאנחנו צריכים לבחור להקה/אומן ששינה משהו והייתה לו השפעה וזה, כמו הביטלס, אלוויס, הביצ' בויז וכל אלה
30 עמודים?! חחחח התוכן עצמו יצא לנו 6-7 בערך XDDDD

sweet shir

New member
חחחחח גם לנו עם הסליפ דפריביישן המזויין הזה><

אני באמת צריכה לתרגם את הסקר לעברית ולפרסם בפורומים שיענו לי.. שחושבים על זה. >>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אה לנו לא הייתה הגבלה פשוט בחרנו

כל דבר שרצינו, ממש כל דבר. חחח כן ממש הרחבתי.. ><"

למעלה