מקויקנד :)

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo79.gifSo fast that sometimes you lose it

שיר השבוע של מקפליי
כל רדיו:אקטיב<:
שיר השבוע לא של מקפליי
שירים של לינקין פארק, ניו פאונד גלורי ואולנדר:)
אומן/ית/להקת השבוע
לינקין פארק
אלבום השבוע
רדיו:אקטיב ומינטס טו מידנייט.
קליפ השבוע
תראו, זה קורעXDDDDDDD http://uk.youtube.com/watch?v=9B5YeJck3aw&feature=related
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
על טבעי
סרט השבוע
Yes Man, Keith, Angus Thongs And Perfect Snogging, Bedtime Stories, Hancock.
ציטוט השבוע

Dean Winchester: Am I haunted? Am I haunted? [scared] Sam Winchester: Dude, where are you going? That was our hotel. Dean Winchester: Sam, I'm not going to make a left hand turn into on coming traffic. I'm not suicidal. [pause] Did I just say that? That's kind of weird. Sam Winchester: Dude, you're going 20. Dean Winchester: And? Sam Winchester: That's the speed limit. Dean Winchester: What? Safety's a crime now? Sam Winchester: [upon finding Dean in the parking lot of the motel] What are you doing waiting out here anyway? Dean Winchester: Our room is on the fourth floor... That's high.​
מתנגן בראש/בפלייליסט
McFly – The End
המלצת השבוע
תקראו טויילייט<: תראו על טבעי
תראו אנגוס, חוטיני ונשיקות חזותיותXD
התמונה הכי חמה
חייבת לשים אותה שוב

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif הוא יצא באנגליה ביולי בערך...

בארץ הוא לא יצא

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifחחחח יואו זה כזה פרק מצחיק ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח יואו
כמה שאני צחקתי שמה.. ראית איך שבסוף מראים אותו כזה באוטו שר את כל השיר ורוקד?!

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחחחחחחחחחחחח כן, זה קורעXD

ויש את זה בסרטון ששמתי, אם אני זוכרת נכון

dougie10

New member
אני עונה!!...באיחור אבל עונה!!

יוואוו כמה זמן לא עשיתי מקוויקנד!!
שיר השבוע של מקפליי
האמת שלא שמעתי השבוע שום שיר של מקפליי...חוץ מDO YA כי הוא הצלצול שלי בפלאפון....אז נראה לי שהוא שיר השבוע שלי!.. (
)
שיר השבוע לא של מקפליי
וואוו יש דיי הרבה... in this city- השם של הלהקה ארוך...אין לי כח לכתוב אותו...> השיר מומלץ decode- paramore viva la vida- coldplay make it mine- jason mraz hot N' cold- katty pary (אם ככה כותבים את השם שלה!..XD) aver si pueden- שיר הפתיחה של כמעט מלאכים humen- the killers
אומן/ית/להקת השבוע
השבוע מקפליי לא להקת השבוע כי לא שמעתי אפילו שיר אחד מלא.. אז יש את the killers כי התאהבתי בשיר שלהם כ"כ!
אלבום השבוע
אין :-\
קליפ השבוע
וואוו ממש התאהבתי בקליפ של humen של הקילרס!
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
כמעט מלאכים קרוב רחוק השרדות לחיות עם דרק...>> למרות שראיתי כל פרק 50 פעם נמלטים 90210 (החדש!)
סרט השבוע
twilight >>>> ברור...איך אפשר לעבור שבוע בלי לראות אותו שוב?
עיצבן השבוע
לא היה משו כזה...השבוע עבר מעולה.... נראה לי רק 80 במחשבים עצבן אותי!
העציב השבוע
אין בכלל!
שימח השבוע
נסעתי לת"א וקניתי מעיל חדש!!.. וראיתי מלא סלב!! ~איתי (מ"בופור" ומ-"האלופה" >> הוא שיחק את אסי) לא זוכרת שם משפחה ~אריק- הרופא מהשרדות ~את המצחיקה הזאת מ"טינופת" >>> תכנית אדירה בהוט 3 (המלאה עם השיער השחור) ~את ניר (נירו ) לוי >> הוא שיחק במלא... ועוד...שאני לא זוכרת!!...
ציטוט השבוע
וואוו יש כ"כ הרבה..הלוואי ואני אזכור את כולם! אני: יואוו יואב מה יש היום בטלוויזיה יואב: לא יודע מה אני תפריט ערוצים? אני: לא יודעת...you tell me |יהדגש|יואב: מה זה אומר? אני: אתה תגיד לי יואב: אני לא יודע מה זה אומר תגידי לי את! אני:יאוו יא נכה...המשפט אומר > "אתה תגיד לי"... you- אתה tell > תגיד me >> לי זה היה קורע...ילד בכיתה ח' לא יודע מה המפשט אומר.. חלק משיחה שדיברנו על מבטא של אנשים אני: אגב, המבטא של האוסטרלים מאוד דומה לשל הבריטים רותם: כן אבל הוא יותר חזק אני: כן...וזה יותא שווה רותם: לא בהכרח לפעמים זה כבר too much כי מבטא של בריטים זה הכי שווה כמו המבטא של טום והארי אני: כי זה הכי שקסי! רותם: אוי זה נשמע כמו פרסומת למבטא בריטי.. אני: חח...נכון!!!!.. בחישוב אחוזים... אני: כמה זה 20 אחוז מ-100? 25 לא? חברה: כן!!.. זה כמו ש 20 אחוז מ 50 זה 15!!.. אני: באמת?.. חברה: לא!!!.. איזו האבלה אני!!.. אבל ככה זה במתמטיקה!! זהו...אני לא זוכרת יותר...הזכרון שלי לא מעולה במיוחד
מתנגן בראש/בפלייליסט
בראש: humen -של הקילרס!
המלצת השבוע
תראו טווילייט עד שתצא לכם הנשמה....כי אז תלכו לקולנוע ותדקלמו את כל הסרט בעל פה...> כמו שאני עשיתי....וזה כ"כ כיף!!!!!!!
התמונה הכי חמה

dougie10

New member
שכחתי תמונת שבוע!!.. >> כמו כל שבוע!

החולצה מגניבה ברמות...אני רוצה כזאת!!.

dougie10

New member
אגב,

אם תגדילי את התמונה תראי שזה ציטוט וכתוב כזה -dougie poynter- כאילו הוא אמר את זה... ואני גם זוכרת איפה הוא אמר את זה....באיזה ראיון ב cd uk לפני איזה שנתיים

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo128.gifShe's got a body like an hourglass../images/Emo128.gif

שיר השבוע של מקפליי: The Winner Takes it All
שיר השבוע לא של מקפליי: Muse - Stockholm Syndrome, Apocalypse Please, Hysteria
Sum 41 - Still Waiting, Thanks for Nothing Arch Enemy - I Will Live Again, Nemesis, Rise of the Tyrant Paramore - Misery Business, Crushcrushcrush, Here We Go Again, Miracle In This Moment - Violet Skies Epica - Dance of Fate, Blank Infinity
אומן/ית/להקת השבוע: Sum 41, Arch Enemy, Paramore, Muse.
אלבום השבוע:
Muse - Absolution
Paramore - RIOT!, All We Know Is Flling
Arch Enemy - Rise the Tyrant
Sum 41 - Does Thi Look Infected
קליפ השבוע: ----
תוכנית הטלוויזיה של השבוע: פרויקט מסלול 5
בליין
סרט השבוע: השטן לובשת פראדה / 300
עיצבן השבוע: אתמול בלילה. יצאתי עם ידיד שלי וכמה אנשים פריקים ממש מפחידים ><'
העציב השבוע: ---
שימח השבוע:
סילבסטר D: היה ממש כיף
94 במתמטיקה
81 בהסטוריה D:
ציטוט השבוע: ישלנו ילד בשכבה שישלו ראש מרובע ואנחנו כל הזמן מריצים עליו קטעיםXD אז- "לרפי אין תאים במוח. ישלו מגירות." XDDDDDD
מתנגן בראש/בפלייליסט:
Silverstein - Smile in Your Sleep
Tatu - All About Us. ונוסטלגייייות
Tatu - All The Things She Said. דאבל נוסטלגיהXD
Simple Plan - Vacation
Sum 41 - Over My Head
המלצת השבוע: שנה טובה לכולם <:
התמונה הכי חמה: מהסילבסטר XDD

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif איייי בליין?!?!

סתם מתלהב וואנבי כזה