מקור השם -

ebony

New member
השם האמיתי....

על שם סבא שלי.... ואבוני כי זה עץ מאוד נדיר ויקר שהגזע שלו הוא בצבע שחור... מתאים לי
גם מיוחדת
וגם תמיד לבושה בשחור....... חוץ מזה זה מאוד מסתורי

האהבתי את כל השמות

ואת ההחלטות שהביאו להם טוב אז שמי הוא פשוט ביותר אני אמא ל-9 ולא אין צורך להבהל ברברית כי אחרי יום עבודה לחזור לבית שנראה כמו אחרי הפצצה את פשוט שואלת את עצמך "יכול להיות שהברברים האלו שלי?" התשובה כן! אז אם הם ברברים ואני אמא שלהם מה זה עושה אותי? לברברית אני מניחה למה מוזהבת כי בעבר הרחוק שלי הייתי בלונדינית ופה הבדיחה שחורות רוצות להיות בלונדיניות, ובלונדיניות רוצות להיות שחורות לכו תבינו
למה החתול מופיע אחרי הברברית? כי חתלתולה זה הכינוי שבעלי קורא לי אז זהו עכשיו אתם יודעים למה ברברית מוזהבת היא בעצם
ברברית

tokit

New member
מורידה בפניך את הכובע..

9 ילדים.. עובדת.. ועוד יש לך זמן לכתוב פה..

אני חייבת לצייין...

שלכתוב כאן זה נורא קל כשיש נייד (מחשב) ועכשיו יש לי יותר זמן כיוון שאני בבית חולים עם השלישייה וגם כשאני בבית אני מוצאת את הזמן שלי שיכול להיות שחייה או כתיבה כאן או קריאה של ספר טוב או סתם שינה קלה בעצם תורידו את השינה זה נגמר עם בואם של השלישייה ברברית

דנטל

New member
אני שמחה שלכולם יש הסברים

משום מה, כשמישהו אומר לי "סתם, זו המלה הראשונה שקפצה לי לראש" זה קצת מבאס אותי לגביו. זה כאילו אין לו איזו מהות. אין לו סימן/סמל משלו.

כאלה שאלות אני אוהבת....../images/Emo41.gif

טוב אז ככה- תתעלמו מ"המקורית"..... אנחנו משפחה של קוסמים כאלה וזה התחיל מזה.... ומה שחיזק את הכינויי הזה הוא שחשבתי שיש בי איזה קסם שגורם לאנשים להתאהב בי.... זה מאוד איכזב אותי(וכולם ישאלו את עצמם- למה?!) אז אולי אני עוף מוזר, אבל אני יודעת מזה לאהוב מישהו שלא אוהב אותך בחזרה וזה כואב, פשוט הרגשתי את התסכול שעבר על כל הבחורים שהיו מאוהבים בי בלי לקבל את זה ממני בחזרה... היום המצב לא כזה כי אני לא מאמינה בידידות ואני חותחת מהר מאוד בשביל שלא להגיע למצב הזה... אבל הקסם ישנו....

Taz39

New member
טוב אז ככה..

אני אוהב סרטים מצויירים... ובמיוחד את טאז - השד הטזמני... שעושה מה שבראש שלו...והמון בלאגן... במין חינניות שכזו. לגבי שמי האמיתי - נקרא על שם קיבוץ בית ניר , שהורי היו ממקימיו טאז - קצת על עצמו

שיר בכיף

טוב, נו, זה לא ברור? יש שיר כזה! קוראים לי שיר, אבל הניק "שיר" היה תפוס, אז בחרתי שיר שמכיל את השם שלי. ויש, כידוע, המון... אבל את השיר הזה אני מאוד אוהבת. האמת, לאחרונה חשבתי לשנות אותו ל"שיר בדרך אליך", מתוך חלומות (שאייל גולן חידש לאחרונה), שזה שיר שאני אפילו עוד יותר אוהבת... מה אתם חושבים? ובקשר לשם האמיתי שלי - ההורים שלי גנבו אותו מאיזה זוג חברים קיבוצניקים שלהם... כי כשנולדתי עוד לא היו הרבה שיר (רק קיבוצניקיות).

צלמוות

New member
וואו איזו בעסה

אנשים ביעסתם אותי.. לכל אחד פה יש סיבה מעמיקה והמון מחשבה כשהוא בחר את הניק שלו. הניק שלי היה פשוט הכינוי הראשון שעלה לי לראש. (אחרי הכינוי "מלך השנבלולו" שכבר היה תפוס...) אני לא ייחודי

חחחחחחח

מעבר לזה שאני חושבת שהשם מדבר בעד עצמו, גם אם לא הקדשת לו מחשבה מעמיקה, מה רע בחוסר ייחודיות בכינוי..?

האם יודע אתה מהו "גיא צלמוות"?

אם לא, אז כדאי שתלמד עד כמה עמוקה משמעות הכינוי שבחרת לעצמך. אתה מאוד ייחודי!!! "גם כי אלך בגיא צלמוות לא ארא רע, כי אתה עימדי." - "גיא צלמוות", נסיונות החיים הכואבים במיוחד, בתוכם קיימים השיעורים הרוחניים הגבוהים ביותר! "צלמוות" - התנסות חיים כואבת, עד בקשת המוות, אך בסוף יוצאים ממנה בשלום אל האושר!

צלמוות

New member
ידעתי מה זה..

ואת המילה גם אני מכיר מהמזמור הזה בתהילים אבל לא ממש חשבתי לפני שכתבתי אותו... זאת סתם הייתה תקופה של בעסה... אבל תודה לך ולכולם...

לצלמוות ../images/Emo8.gif

לא משנה אם בחרת את הכינוי שלך מידיעה או מחוסר-ידיעה, בעצם העובדה, שהכרת את מזמור התהילים הזה עוד קודם, קיימת בך הידיעה, ובחרת מתוך תת-המודע. הדבר אומר לי, שאז ביקשת את האושר, אל תוותר ותמשיך לבקש את אותו אושר, כי ברגע שיודע אתה את מחוז חפצך, קל יותר יהיה להגיע לשם. בהצלחה

unicornus

New member
מקור השם שלי הוא יוני קורן ../images/Emo13.gif

או בקיצור יוניקורנוס ולא רק כיצור מיתולוגי שקשור למונח טהור ובתולי אלא מבחינתי... כמו ליבו של האדם כשהוא עם האחת והיחידה שלו באותה נקודה רק הלב פועם הוא טהור כל כך ונקי מתבטל כל ה"אני" והאור שניבט מהפנים זה האושר שכל כך חסר בעולם

מפליא אבל...

חד-הקרן נגזר דווקא מסיפור קין בתורה. שהרי קין נענש לשאת את אות הפשע על מצחו ולהיות נע ונד בארץ, אבל כשקין מצא אהבה, וידע לאהוב (לתת ולקבל נכון), נסלחו כל חטאיו, והוא לא היה יותר נע ונד. עם הזמן השתכללה התמונה, אבל שים-לב לעובדה, שחד-הקרן מופיע בסיפורי פיות תמיד בודד, לא יותר מחד-קרן אחד בכל פעם, חדי-קרן אף-פעם אינם מופיעים בזוגות או בעדרים, תמיד בבודדים. האגדה אומרת, שאם רואים חד-קרן, כדאי להיות נחמדים אליו, כי אז הוא ימלא כל משאלה שלך, כדי להביא אל חייך את האהבה בכל יופיה והדרה. (מוכן למלא לי משאלה?) וכשחד-הקרן מוצא את שאהבה נפשו, נעלמת הקרן, והוא לא יכול יותר לעזור לאחרים למלא משאלות ליבם.

למעלה