מקיימת הבטחה ומעלה הודעה

• פותח הנושא ebony
  • פורסם בתאריך

ebony

New member
שאלה שאלתית על הפלות....

בעקבות ויכוח שפרץ בלי כוונה בפורום אחר... מה דעתכם האם אתם בעד או נגד ובבקשה לנמק.... אני אכתוב את דעתי מאוחר יותר.. כן נושא מאוד קשה לדיון אז בבקשה להתדיין בלי ריבים וכינויי גנאי אבונית

בעד

אני קודם כל בעד שכל אחד יקח אחריות על מעשיו, וידאג לא להיכנס למצבים שהוא לא רוצה להיות בהם. ואני אישית לא יודעת אם אני הייתי יכולה לעשות הפלה. אבל! אני בהחלט בעד זכות הבחירה, של כל איש ואישה. אין סיבה מנומקת או אידאלים גדולים. פשוט האפשרות לבחור. אני לא מאמינה שביצית שהופרתה היא תינוק.

אלו אכן חיים בהתהוותם

אבל אני מאמינה שיש לנו את הזכות לעצור אותם לפני שהם יתפתחו, במידה והנסיבות הביאו אותנו לכך. שוב, באופן אישי אני לא מסוגלת לעשות את זה, אבל אני חושבת שזו צריכה להיות בחירה אישית של כל אחת ואחד מאיתנו.

תלוי מהם הנסיבות

ואני לא חושבת שזו צריכה להיות בחירה חופשית לגמרי. צריך להיות על זה איזשהו פיקוח.

Sefy

New member
אם כך צריך להיות פיקוח על הכל!

על מה שאת שותה ואוכלת וכל מה שאת עושה לגוף שלך, למשל שתיה הורסת את הכבד, אז אסור לך לשתות. וקעקוע רוצח תאי עוד. צריך יהיה לשים אותך בתא כלא בחליפה לבנה כדי שחס וחלילה לא תרצחי תאי גוף נוספים. אה, דרך אגב, זרע זה גם תא חי, אז כל התאי זרע שגלל סטוצים למיניהן שאולי עשית, זה גם רצח, של ביליונים אפילו! ואסור לך לעשן כי זה יכול לגרום לך לסרטן הריאה וזה אנחנו יודעים שאנשים מתים מזה. אז זה גם התאבדות. אני חושב שצריך לשים את כל בני האדם בחליפות וחדרים מרופדים. צריך להיות איזשהו פיקוח שחס וחלילה הם לא יפגעו בעצמם. הרי אז מה אם זה הגוף שלך! את מנסה להתאבד וצריך למנוע את זה בכל דרך. אין לך שום זכויות עלייך, את לא זכאית לכלום, אין לך שום בחירה מה מותר או אסור לך לעשות לפני שמישהו ירשה לך. כן, כל מה שאמרתי זו הגזמה, אבל זה מתחיל מזה שאת רוצה שליטה על גוף שלא שייך לך. אבל איך אמרת, אני האטום פה כי אני לא מוכן שמישהו יקבע בשבילי מה מותר לי לעשות ומה אסור לי לעשות עם הגוף שלי. אומנם אני לא אכנס בכל מצב להריון, אבל זה השלב הבא אחרי שאת שולטת על נשים ומה שהן יעשו בעובר שלא מסוגל לחשוב בפני עצמו אפילו.

Sefy

New member
פיקוח = שליטה

נא להתמודד עם האמת הקשה. ו*את* כן רוצה שליטה, כי *את* רוצה למנוע מכל אותן נשים לעשות הפלה ו*את* מאשימה אותן ברצח. ו*את* רוצה שיהיה פיקוח! ופיקוח אומר שליטה על מה הן יעשו או לא יעשו בחיים שלהן ובגוף שלהן. זה פשוטו כמשמעו. לנסות להתעלם מזה, זה להתעלם מעובדות.

השליטה אינה שלי כי הפיקוח לא עובר

דרכי. אני לא חושבת שכל בחורה רשאית לעשות הפלה. זהו. יודע מה, רצח נשמע לאנשים קצת יותר מידי מלחיץ, אז הרג. כן, הפלה זה הרג.

Sefy

New member
השליטה כן שלך, כי את זו שדורשת אותה

זה שזה לא עובר *דרכך* לא אומר שזה לא אשמתך שזה יהיה קיים אם חס וחלילה זה יהיה קיים. ושימי לב איך שינית את הטון שלך עכשיו, עברת מרצח להרג כי אולי שמת לב מה המילה *רצח* מייצגת ? מה זאת אומרת נשמע "קצת" מלחיץ ? רק ביום שאת תביני שאין לך או לאף אדם אחר זכות לקבוע מה יהיה מותר לאשה לעשות עם הגוף שלה, ולא רק אשה אלה כל אדם. אולי את תבחרי את המילים שאת משתמשת בהן יותר בקפידה, כי להכריז על אדם כעל רוצח או הורג. זה לשים את אותו אדם בקטגוריה יחד עם כל שאר הרוצחים. זה שאת לא חושבת שכל בחורה רשאית לעשות הפלה, פנטסטי, מסכים
זה שאת רוצה שיהיה פיקוח על העניין, בשום אופן לא, אין זכות
את תעשי מה שאת רוצה עם הגוף שלך וכל שאר האנשים בעולם יעשו מה שהם ירצו! מה ההבדל ? שאת לא "חושבת" ומכאן נובע לא כופה את הדעה שלך. אבל ברגע בו את גורמת לכך שיהיה פיקוח על אנשים אחרים, את *כופה* את הדעה שלך עליהם! וזה שווה ערך להיות דיקטטורית ואת שמה את עצמך מעליהם. אפילו אם את מנסה להתחמק במשפט "השליטה אינה שלי כי הפיקוח לא עובר דרכי" כי הפיקוח אם רק יהיה, הוא יהיה באשמתך, מכאן נובע האחריות נופלת גם עלייך באופן ישיר או לא ישיר.

אני לא אמשיך להתווכח בנושא.

אני חושבת שהפלה זה אחד הדברים המזעזעים, הבלתי מוריים ומבחינתי שווה ערך לרצח ומהסוג הגרוע ביותר. אתה לא. נסגר העניין.

Sefy

New member
אני חושב שפיקוח שווה לרצח חופש

אין דבר אכזרי יותר מלקחת את החופש של הבנאדם. זה לרצוח בצורה הקשה ביותר

בעיקרון.....

אני נגד... אבל.. אם הסיטואציה באמת לא מאפשרת את ההריון הזה..אז בעד.. אני חושבת שכל חיים חדשים שבאים לעולם הזה הם מבורכים..:) אבל כשלחיים החדשים האלה מחכה עולם רע ואכזר.. אז באמת כבר עדיף לחסוך לו את הסבל...

ebony

New member
דעתי בעיניין....

אז ככה זה מאוד מסובך אני חושבת שהפלות צריכות להיות קבועות כמותרות בחוק כמו שהיום זה מותר ושאין לאף חבר כנסץ\ שר\ מישהו בשילטון זכות לקבוע אם זה מותר או אסור. זכותה של כל אישה על הגוף שלה נכון יש מיקרים שבהם הפלות הן דבר לא מוצדק וזה בהיבט הכללכלי של העיניין אנשים שיודעים שהם לא רוצים עוד ילדים יכולים להשתמש במגוון אמצעי המניעה שיש כיום בשוק ויש המון כאלה. אני בעד הפלה כשיש עיניין של פאנצ'ר אמצעי מניעה כשלו. כאשר האישה איננה נשואה או פשוט עדיין ילדה וכשזה מגיע לנושאים רפואיים למיניהם כמו תינוק שחולה במחלה חשוכת מרפא או שההריון מסכן את האם... כמו שאמרתי ישנן דעות רבות בנושא אז יאללה לשרשר אותן לפה
אבונית

Sefy

New member
והוא יגדל ילד שמח ומאושר שלא רצו בו

כי זה עובדה ידועה שכל ילד מאומץ שואל את עצמו מי ההורים שלו ? איפה הם ולמה הם נתנו אותו לאימוץ ? האם הוא לא היה שווה ? עד כדי כך לא ראוי לו לשום אהבה ? כן, יש את אלו שמתמודדים עם זה, אבל יש המון גם שלא. הוא גם יגדל לראות איך הורים של אחרים אוהבים אותם והוא ירגיש לבד, בלי משפחה. כי משפחה אומנת, זה עדיין לא משפחה אמיתית.

יחי הצדק !

רצח של חסר ישע חמור במובן מסוים גרוע מכל. זה שלא רואים את העובר משתולל ברחם ונלחם על חיו זה מקל על המצפון.. בושה ! ו..איך אמר פעם עברין ידוע, המצפון שלי טהור וחלק. אף פעם לא השתמשתי בו... חזקי סקארלט .

למעלה