את קצת נוגדת את עצמך פה
איזה אדם ביקום הזה יש זכות לומר לבחורה שנכנסה להריון ולא רוצה לעבור את ההריון, מה היא יכולה או לא יכולה לעשות ? את ב-א-מ-ת חושבת שזה שאת תגרמי לה קושי לעבור הפלה, היא לא תעשה את זה בדרך אחרת ? כבר שמעתי על בחורות שעשו לעצמן הפלה וגרמו נזק גופני עצום, את רוצה לקחת אחריות כזו ? מה זאת אומרת "פיקוח" ולא לאפשר לכל בחורה אופציה להפלה ? זה הגוף שלה! לא של הרופא ולא של האמא שלה ולא של א-ף יצור על פני כדור הארץ. אם היא רוצה לתקוע לעצמה כדור בראש, שתהנה! את רוצה לשלוח את התינוק שלך לאימוץ ואז במשך השנים לתהות מה עלה בגורלו או שהוא יגלה מי הייתה האמא שלו ואז ירגיש מה זה להיות לא רצוי, זכותך. החלטה שלך. את תחיי עם התוצאות. אותה בחורה מי שלא תהיה, לא רוצה לעבור 9 חודשים של סבל (עד כמה שהבנתי זה לא בדיוק פיקניק והנאה!) בשביל תינוק שהיא לא מעוניינת בו ולא רוצה לראות אותו עובר קשיים של החיים וגודל בתחושה שלא רצו אותו. ובכלל, הגוף שלה! וברגע שאת מתחילה "פיקוח" על משהו אחד, זה לאט לאט גודל ולוקחים על הגוף שלך שליטה. אם תרצי או לא תרצי, כי אז תהיה השאלה של איפה זה מתחיל ואיפה זה נגמר שלרופא או אדם אחר תהיה החלטה מה טוב בשבילך. וזה כבר דיי הרבה עושים היום. דרך אגב, כן חסרות משפחות מאמצות, כי יש הרבה יותר תינוקות וילדים שאת כל חייהם מבלים ממשפחה אחת לאחרת או מבית מחסה או טיפולי, בלי שום אהבה בחיים שלהם ובזה את תומכת. מה שיהיה עם הילד הלא רצוי אחרי הלידה זה כבר לא מעניין אותך, לך רק חשוב שלא "ירצחו" חבורת תאים שמרכיבה צורת עובר. הכוונה באטום זה שאני לא פתוח לדעות אחרות. זה לא נכון, יש לי פשוט דעה משלי כמו שלך יש דעה משלך, ודרך אגב, גם אני לא בעד הפלות (אני עד עכשיו לא אמרתי דעה שלי!) אבל אני חושב שהזכות החלטה היא של האשה בלבד! ואני לא חושב שזה רצח בכלל אלה יותר אם כבר המתת חסד. כי אני לא הייתי רוצה להוולד ולגלות שלא רצו אותי בכלל. וזה שאת לא רוצה לטרוח להגיב לי, זה מעליב, כי אני דווקא כ-ן מעריך את הדעות שלך, אפילו שאני לא מסכים איתם. אחרת אני לא הייתי טורח להגיב לך, הייתי אומר שאת אטומה ולא מוכנה אפילו להקשיב לדעות וסיבות טובות נגד כי אין לך שום סיבה אמיתית בעד. אז איך זה היה נשמע לך ?