מקיימת הבטחה ומעלה הודעה

• פותח הנושא ebony
  • פורסם בתאריך
בחורה שתדע שאין לה אפשרות לעשות

הפלה, נכון, היא יכולה לעשות את זה בדרכים אחרות, אבל בדיוק בגלל הסיבה שציינת [שיש אופציה לנזק גופני עצום], היא תחשוב על זה הרבה יותר מאשר בחורה שמגלה ביום ראשון שהיא בהריון, ביום שלישי היא כבר אחרי ההפלה, וביום ראשון הבא היא חוזרת לקיים מין לא מוגן. אני לא לוקחת שום אחריות כזו, כי כמו שאמרתי, בחורה כזו תחשוב דיי הרבה לפני ההליך המסוכן וכשהיא תחליט, זו תהיה אחריות שלה בלבד. [מה שמזכיר לי שגם כל עניין הפוסטינור הזה קצת מועד לפורענות. כי אני אישית מכירה שתי בחורות שמקיימות יחסי מין לא מוגנים ולאחר מכן לוקחות את הגלולה, אז מה עשינו בזה?] כן, ספי, הגוף שלה ולא של אף אחד אחר, אבל ברגע שגדל משהו בתוכה, ה'משהו' הזה לא שלה על מנת להחליט אם ימשיך לחיות או יומת. אם היא רוצה לתקוע לעצמה כדור בראש, שתהנה! בניגוד לנושא ההפלות, פה אני לא חושבת שצריך להיות פיקוח. כן, אני חושבת שיש לבדוק כל ניסיון התאבדות אבל אני ממש לא מוצאת צורך לאסור אנשים על הרצון להתאבד. ספי, הרוב שנשארים מיותמים הם ילדים לא תינוקות. יש המון הורים שרוצים ילדים ולא מקבלים, בין אם מפאת סיבה כלכלית או מצב משפחתי. זה כבר נושא אחר לדיון 'האם להעניק לכל דורש ילד', אבל יש. לא כל ילד מאומץ מרגיש מסכן ועזוב. בלי שום קשר לאיך הם מתמודדים עם זה. העניין הוא בהורים עצמם. אם הורה ייתן לילד הרגשה שהוא שלו, הוא ירגיש שלו. מצידו השני של המתרס, אני יכולה להביא לך אלפי דוגמאות של ילדים שנולדו מתוך רצון משותף של ההורים ומקללים את הרגע שנודלים ומרגישים הרבה יותר לא שייכים מאשר הילדים המאומצים. זה תלוי לגמרי בהורים עצמם, מאמצים או ביולוגיים. אתה מציג את הדברים שלי כאילו אמרתי שלא משנה מה, כל אשה/נערה/ילדה שנכנסת להריון, תסיים את ההריון ויהי מה! אילו לא המילים שלי. אני פשוט חושבת שצריך לשנות את הקלות הבלתי נסבלת בה מוחלטות ומבוצעות הפלות. הכוונה ב'אטום' מבחינתי זה שאתה לא מוכן לקבל נקודות קטנות שכן יש בהן צדק קטן. כי אתה שולל את הדיעה שלי לגמרי. ואני מתנצלת אם הבנת את דבריי לא נכון.

Sefy

New member
המשהו הזה עדיין שלה, הוא בגוף שלה

אני בטוח שאת שמעת על מקרים בהם אפילו הגוף דוחה את ה"דבר" הזה שגדל שם בפנים. כל מה שקורה בגוף שלה, זה באחריותה ובהחלטתה ואין לאף אדם בעולם שום זכות לומר לה מה לעשות איתו. וברגע שאת שמה "פיקוח" את זו שתהיי גם אחראית לדברים שיעשו באופן לא חוקי, כי אם הן לא ימצאו מישהו אחד שיעשה את ההפלה, הן ילכו למישהו אחר! ככה היה בעבר בארה"ב אם לא זכור לך. ה"משהו" הזה הוא בהחלט שלה כל עוד הוא גודל בגוף שלה. הוא חי על קיומה, ואם היא לא רוצה אותו, היא תפטר ממנו כמו שנפטרים משפעת או מחלה אחרת. ולא משנה איזה קשיים את תגרמי להן, כל המוות שיהיה, יהיה באשמתך וכל אלו שגורמים לקשיים האלו. אבל פה את כבר מסרבת לקחת אחריות על אלו שימותו כי הם לא עושים את מה ש*את* רוצה. אז כמו שאמרתי. פיקוח = שליטה. בדיוק הסיבה שאמרת שיש מספיק ילדים אומללים בעולם גם ככה, זו הסיבה שבא את צריכה לא להכניס את ה*אף* להריון של בחורה אחרת ועוד להכריז עליה כעל רוצחת. אחרת תחשבי על כמה פשעים אפשר יהיה להאשים אותך בציבור ונראה איך את תרגישי עם זה. הנקודה הסופית פה, בין אם אין לך הסכמה או יש, כל אישה זכאית להחליט מה יהיה או לא יהיה הגוף שלה, בין עם זה עקירה או הריון לא רצוי. אם את תגרמי לכך שזה יהיה בפיקוח, אז על *אחריותך* אם את רוצה או לא, יהיה הפלות לא חוקיות ו*רצח* של נשים שבגלל הפיקוח הזה היו צריכות ללכת למקומות לא הגייניים. את לא יכולה לעשות חצי דרך. ואני לא שולל את הדעה שלך, אולי את שוללת את שלי ? כי אם תקראי מה כתבתי את תראי שגם אני לא תומך בהפלה. אבל אני לא כופה את הדעה שלי על אחרים.

בעד

כל עוד זה הגוף שלי, אף אחד לא יגיד לי מה לעשות איתו. כל אלו שיכולים להתמודד עם השלכות של הריון לא רצוי, שיתמודדו, אבל שלא יכריחו את כל השאר להתמודד גם.

בעד

פן אחד הוא פן האישה ההרה,בין היא אישה או נערה או חלילה ילדה. מדוע להביא ילד לעולם אם אין רצון ויכולת (כספית או אחרת) פן שני הוא כמובן של הילד,להגיע לעולם הזה (הקשה ממילא) בלי שירצו אותך? בלי שיתכוננו אליך?בלי שתזכה לכל מה שילד צריך וזקוק ?? אני בעד.

דעה קצת שונה......!

האמת שלי שדי צרם לי ה"חופשיות" הזאת בלהרוג אדם. סלחו לי אם אגיב בצורה רגשנית מידי אבל אני שמה בצד לרגע את כל הסיבות הכביכול הגיוניות למהלך ההפלה. תינוק - קיבלתם מתנה אלוהית מהטבע ומהיישות העליונה שבשחקים להביא חיים לעולם, חיים שנוצרים והופכים להיות מהות כבר מרגע התהוותם. ישנם אנשים שלא זכו במזל שכזה בלהביא אור לעולם, אך אתם דנים בסוגייה האם להשאיר את התינוק או לא בגלל סיבה זו או אחרת. כמו לכל דבר בעולם יש גם את היוצא מהכלל, ואנו מתמודדים כל יום מול מוות והרג ושפיכת דמים אין סופית. אולי לפני הלידה של בתי ראיתי דברים באור שונה במקצת, הייתי יותר מוכנה לקבל את הדיון בסוגייה, אבל עכשיו כשאני רואה את הנסיכה הקטנה שלי מביטה בעיני ומחייכת אני לא מאמינה שאוכל אי פעם להחליט כי התינוק שצומח בתוכי דינו מוות מהסיבה הטובה מכולם, אני לא אלוהים ולא בידי להכריז הכרזת מוות, כי אני בדעה כי מרגע הראשון להווצרות החיים בבטן אותו יילוד כבר הפך לאדם! רבים בוודאי יחלקו על דעתי ויניחו מולי סיבות רבות ומזעזעות על כמה שעדיף לסיים את הסבל מוקדם יותר. אך אנשים אל תשכחו שקיבלתם ובורכתם במתנה עילאית שאין כמוה ביקום כולו. השאלה האמיתית היא כאשר אתם רואים תינוק בן יומו האם הייתם לוקחים וקוטעים את אייבריו ובמו ידכם מכריזים עליו מיתה! ואל תאמרו לי שהוא עדיין קטן מידי בכדי להרגיש ולהקרא אדם כשהוא בבטן, כל עוד זו רק השערה שלכם! אז תניחו מולי סיבות עד בלי סוף עד כמה כדאי לעשות הפלה, אבל אל תשכחו כי להרוג זה להרוג ולא משנה באיזה שלב.

Sefy

New member
דעתך לא שונה בכלל

כל זמן שאת לא מכריחה אותה על אחרים, אין בעיה עם זה, ביום שבו את תחליטי בשביל מישהי אחרת מה היא צריכה או לא צריכה לעשות ותקבלי את העובדה הזו שלא כולם חושבים כמוך ושזה בשביל אחרים לא נחשב "רצח" או "הרג" או שום דבר דבילי כזה. והאלוהים שלך רצח בלי להניד עפעף מלא עמים, אז אם לו מותר, ואנחנו עשוים בצלם שלו, אז גם לנו מותר. וזה שאת חושבת שגוש של תאים זה אדם, שיהיה לך טוב ולבריאות, להרבה נשים זה לא והן לא רוצות את הפארזיט הזה בתוכן. וגם תינוק בן יומו שנולד, זה לא עובר חסר צורה כמעט.

דעתך מפחידה אותי....../images/Emo5.gif

"והאלוהים שלך רצח בלי להניד עפעף מלא עמים, אז אם לו מותר, ואנחנו עשוים בצלם שלו, אז גם לנו מותר" אני אפילו לא אגיב! כנראה את חשבון הנפש שלך תצטרך לעשות לבד. מעניין אם אלו קווים לדמותו של רוצח....

Sefy

New member
זה בסדר, אני לא מאמין באלוהים

אם את הולכת להאשים אותי בתור "רוצח" אז אולי כדאי שאת תעשי חשבון נפש עם עצמך ותקראי שוב את התנ"ך שלך ותראי כמה "רחום וחנון" האלוהים שלך...

בלי קשר לאלוהות...

המשפט האיום הזה שלך נאמר כבר, לא ניתן לסובב גלגל אחורה. אין שום קשר לאלוהות אתה בתור עצמך נותן לעצמך את אפשרות ההרג. צלם אנוש!!!!!! חפש את זה אצלך, אני בספק אם תמצא!

Sefy

New member
חפשי קודם בתוך עצמך...

כי אני לא בספק שתמצאי. אדם שמסוגל להשוות אחר לרוצח, הוא רוצח בעצמו. את דואגת לעוברים שלא נולדו אבל לא תדאגי ולא יהיה לך איכפת מכל אלו שפה וחיים עכשיו וצריכים בית והם לא עוברים, אלה תינוקות וילדים בלי בית, את הרוצחת פה. רוצחת פרטיות וכל צל של אנושיות שהבסיס שלה זו חופש. אז ועוד איך שאני נותן לכל אישה את הזכות לעשות הפלה. אבל את ? את גרועה מהרוצח! את רוצה לקחת מהן את החופש על הגוף שלהן. הרי צריך להיות רוצח כדי לזהות אחד, אז אם אני רוצח, את רוצחת בדם קר.

למעלה