מקפליי אוהבים אותנו

loner in love

New member
מקפליי אוהבים אותנו ../images/Emo24.gif

והפעם זה אותנו לא מעריצות בכללי, אותנו, המעריצות מישראל
לפני די הרבה זמן ביקשתי ממישהי שתמסור להם ד"ש מהמעריצות בישראל והאמת שדי שכחתי מזה, אבל עכשיו היא שלחה לי הודעה ושאלה אותי אם זאת הייתי אני שביקשתי ממנה למסור להם את זה, ואמרתי שכן. והיא אמרה שלפני כמה ימים היא מסרה להם, ודבר ראשון הם מוסרים לנו ד"ש דבר שני היא אמרה שהם מאוד התרגשו ואמרו כזה "יש לנו מעריצים בישראל?! וואו!" הם ממש שמחו לדעת, ונורא התרגשו - בעיקר טום!!! הם פשוט היו בשוק!
אין לכם מושג כמה אני מאושרת עכשיו!! הם יודעים עלינו!! הם אוהבים אותנו! הם מתרגשים שאנחנו מעריצים שלהם!!! אני פשוט... לא יכולה להסביר כמה אני שמחה עכשיו

mayoosh4

New member
אעעעעעעעאעאעאעאעאעאעאעאע../images/Emo99.gif

חנוווווווץ חעחעחע אני הרגשתי שזה מה שאת הולכת לכתוב! יואוווווווווו איזה אושררררררררר איך זה משמח אותייייייייייייייי אני רוצההההה אני רוצההההההההההה אוף לוידעת מה אני רוצה אני רוצה כל כך הרבה דברים מחר בצהריים אני הולכת לדואר ואני שולחת לדאגי ולטום את המכתבים שכתבתי להם!!!!!!!! ו..וואי אני לא יודעת אבל כל כך בא לי שזה יגיע אליהם.

DesertRose7

New member
../images/Emo12.gif

אוי איזה אושר יש בי עכשיו... כמה שחלק יגידו שזה שטויות.. אני אוהבת את זה! ואני אוהבת את הבנים האלה..אוי איך אני מדמיינת אותם בראש שלי ברגעים שאמרו להם את זה. למרות שיפעת דיי פגשה אותם אבל לא יודעת אם הם ידעו שהיא מישראל.. בכל מקרה.. אני רוצה הופעה ואני רוצה לפגוש אותם לפני ואחרי ולהגיד להם - הנה אני מישראל ואני רוצה להיות בהופעה עם שלט של COME TO ISRAEL

יאאאא איזה שולטיםםם!!!../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif

גם אני אמרתי לאיזו ילדה אחת מאנגליה שדיברתי איתה במסנג'ר שתימסור להם ד"ש אבל יובלות כבר לא דיברתי איתה אז אין לי מושג אם היא מסרה או לא.... בכל אופן יאייייי זה כזה כיף שהם יודעים שאנחנו קיימות! טוב עכשיו הם יודעים שיש להם מעריצים בארץ אז כל מה שנשאר להם זה רק לבוא לפה!
חחחחחח סוף סוף אפשר להתלהב ולהגיד: גם אותנו מקפליי אוהבים!
אוקיי זה אשכרה עשה לי ת'יום.... או לפחות מה שנשאר ממנו!

hadasrulez

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

OMG!!!!!!!!!!!!!!!! את לא יודעת כמה שימחת אותי עכשיו!!! זה היה היום כ"כ רעע ואת הצלחת לעלות לי חיוך
יההההה תודה תודה
איזה חמידים הםםם

beyonce3

New member
../images/Emo2.gif

וואו!שליטה!באמת יכול להיות נחמד אם ייקפצו ככהל ביקור בארץ הקודש..*אשליות*.....כמה אני אומרת את המילה הזאת השבוע.......אהמ........אגב גם הדיסקים של באסטד הגיעו לאחרונה לטאוור רקורדס בעזריאלי......בעעעעעעעעע....היום הייתי שם עם מיכל ושרה...בהתחלה אמרתי בצחוק שמצאתי דיסקים שלהם...אח"כ אני מסתכלת באותיות B.ובדיוק מיכל עמדה לידי.ושתינו קפאנו כשמצאתי את השלט הזה שהיה כתוב עליו:BUSTED שתיינו היינו ככה=>
!.ואמרתי לה שאני לוקחת את השלט!ברצינות הייתי בדרך לקחת אותו...אבל הלכנו מהר למוכרת לבדוק אם אולי יש עוד..והיא אמרה שניגמר המלאי..הייתי דיי מאוכזבת..וגם מעוצבן!גרע..רצתי מהר לבדוק אם אולי יש מקפליי...אבל כמובן שאותם לא מצאתי...אבל גם זמנם יגיע!

beyonce3

New member
........................

שתיינו=שתינו* מעוצבן=מעוצבנת* חחחחח...אגב מיכל ושרה היה לי מאוד כיף איתכן!
..מיכל זוכרת שאמרת לי:"אלה תיגעי..אין פה דיסק!"

sarahhh

New member
גם אנחנו...

היה לנו מאאאאאאאוד כיף
.....חחחחחחחח אני מדברת גם בשם מיכלי...אל תיכעסי שאני מדברת גם בשמך...

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo12.gif

אם חושבים על זה.. למה שיבואו לארץ שבכלל לא מביאים אליה דיסקים שלהם?!

DesertRose7

New member
חחח..

כן בבוקר בבוקר אני הלכתי וקניתי..חח.. סתם סתם את רואה חן - בפעם היחידה שלא נכנסו לשם - פיספסנו.. פעם הבאה-חובה

loner in love

New member
לא

היא רצתה פעם אחת להיות בעזריאלי בלי להכנס לטאוור אבל נכנסנו לחנות דיסקים בסנטר

למעלה