מקפליי אוהבים אותנו

beyonce3

New member
יד אליהו?!../images/Emo2.gif

במקום המסכן הזה?מה את רוצה שהם ייחזרו עם סיוטים מפה?!ויש מלא אומנים שמופיעים לווא דווקא ביד אליהו או פארק הירקון..יש כאלה שמופיעים במקומות יותר קטנים....ולא חסרים כאלה בארץ....

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo45.gif

שיבואו לצוללת הצהובה בי-ם
.

DesertRose7

New member
שיבואו למתנ"ס בגבעת שמואל?!

צאו מהסרטים.. אין מצב שהם בזמן הקרוב ישימו את כף רגלם הענוגה על אדמת ארץ ישראל - לפחות לא במסגרת משהו מתוקשר למה?! הרבה הרבה הרבה פוליטיקה, "ארץ ישראל המסוכנת" וכמו שזה תמיד נכנס - כסף כסף כסף

beyonce3

New member
../images/Emo4.gif

אכן בעיה......מבחינת פוליטיקה..אני לא חושבת שזה באמת מזיז להם...מבחינת הכסף כמובן וההשקעה זה כן אמור להזיז..או יותר נכון למארגנים,לחברה..ובלה בלה...ובלו בלו בלו......וכו' וכו'....ואני גם לא חושבת שהם אי פעם יגיעו לכאן!כי הסיגנון שלהם...לא סגנון שישראלים ייתחברו אליו...פה כולם מתחברים לראפ הוונאבי המסריח הזה..לכוכב נולד...ובקיצור הרוב למוזיקה ישראלית...או אם לא...אז פופ-רוק-פאנק...כמו למשל נגיד..אני חושבת שבאסטד כן היו מצליחים כאן,אם הייתה קצת יותר השקעה...גיליתי לאחרונה על כל מיני אנשים שמכירים אותם,ואוהבים את השירים שלהם!אולי לא כמו שאנחנו אוהבות...אבל מכירים,וזה מוצא חן בעיניהם..וכמובן יש גם כאלה שלא..לא הכל מושלם...אבל..לא משנה...בכל מקרה...מותר לחלום....................................................

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif לפנטז זה לא דבר רע.

אז ששש תני לחלום [במיוחד לפני הבגרות בהיסטוריה צריך משו שיחזיק אותך!!]

למעלה