מקפליי אוהבים אותנו

Craz¥ L

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo181.gif

יאיי יאיי יאיי נורא חביב שהם יודעים עכשיו שיש להם מעריצים בישראל (אנחנו המעריצות הכי טובות
) אני כל כך רוצה לבוא אליהם ואז להגיד להם שאני מישראל
(יש להם יותר מידי מעריצות בריטיות קצת ישראליות שמצטלמות איתם לא יזיק). בואו לישראללללללללללללללל

Craz¥ L

New member
אממ

אני חושבת שהבאת הדיסק לישראל לא קשורה בכלל אליהם..ז"א אני לא חושבת שמקפליי עצמם מחליטים לאן יבוא הדיסק.. זה רק מראה להם שאנחנו מעריצות יותר טובות ... אנחנו לא חיות בבריטניה ועדיין מעריצות ,אוהבות את המוזיקה ,ומשתדלות לקנות כל עיתון שהם מופיעים בו בארץ (למרות שזה קשה)..השגנו את הדיסק למרות שהוא לא נמכר בכל חנות כמו בבריטניה (אני למשל נסעתי לאנגליה וקניתי ואחרות הזמינו מהנט וכוי)

PunK RocK 1o1

New member
זה באמת לא קשור אליהם

זה קשור בחברה.. אבל גם לאן הם יבואו גם תלוי בהפקה..=/

Craz¥ L

New member
נכון

תמיד אפשר לחלום לא? שיבואו לאיזה חופשונת בארץ.. או שיבואו להופיע באיזה בר מצווה \חתונה ? חיחיחיחיחי

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

ממש מסכימה. לבריטיות הכל בא ממש בקלות (עד שהן אפילו לא יודעות להאריך את ה) אנחנו צריכות לעבוד קשה בשביל מה שיש לנו - העיתון שעולה כפול 2 ולפעמים 3, הדיסק שאין בארץ, תמונות שאנחנו מוצאות רק מהאינטרנט ובכל זאת הקמנו ופתחנו לעצמנו פורום של ישראלים - בעברית לתפארת מדינת ישראל אז ח"ח לנו על כל ההשקעה שלנו בבנים

Craz¥ L

New member
../images/Emo19.gif

נשלח משו למועדון מעריצים! כדי להראות להם את התמיכה מישראל! אני יודעת אולי זה יגרום למשו.!

DesertRose7

New member
אין תכלס מועדון מעריצים.

מועדוני מעריצים נכחדו מהעולם.. או משה וכזה. אבל אני חשבתי על לעשות לטום חוברת ליומולדת מישראל - ולארגן שמישהי בריטית תיתן לו את זה איכשהו (נשלח לה את זה)

Craz¥ L

New member
ו..

ונאפה לו עוגה
חיחי נשמע נחמד דווקא..אפשר גם לשלוח לחברת תקליטים ..

PunK RocK 1o1

New member
לא?

sic puppy We are sooo... BUSTED!!! OMG MCFLY!!! אומר/ת: אבל יש יומולדת בקיץ=/ Not sorry, and I'll never regret these years אומר/ת: חחחחחחחחח Not sorry, and I'll never regret these years אומר/ת: גם לי.. לצערי sic puppy We are sooo... BUSTED!!! OMG MCFLY!!! אומר/ת: בואי פשוט נשים גשם בקיץ sic puppy We are sooo... BUSTED!!! OMG MCFLY!!! אומר/ת: או שנעבור ללונדון sic puppy We are sooo... BUSTED!!! OMG MCFLY!!! אומר/ת: נורט לונדון Not sorry, and I'll never regret these years אומר/ת: נעשה שבמקום קיץ יהיה סתיו Not sorry, and I'll never regret these years אומר/ת: ליד מקפליי Not sorry, and I'll never regret these years אומר/ת:
sic puppy We are sooo... BUSTED!!! OMG MCFLY!!! אומר/ת: בבית שלהם

למעלה