התכוונת לגן וולובלסקי?אתה מתכוון לגן קוזלובסקי, שבת זוגי הגדירה כאי התנועה הגדול בישראל?
הפך לתחנת רכבת בקו האדום, הירוק או השד יודע מה של הרכבת הקלה.
קוזלובסקי זו גבעת התקשורת של גבעתייםהתכוונת לגן וולובלסקי?
כן אבל אנחנו קראנו לו אחרת. היה לו אצלנו שם אחר, לא זוכר מה הוא היה. שאלתי עכשיו את הראשונה איך קוראים לגן שהיה מול הבית שלנו בדרך חיפה, וגם היא לא זוכרת, אומרת לי להסתכל במפה. השם שלו במפה זה לא השם שאנחנו קראנו לו.אתה מתכוון לגן קוזלובסקי, שבת זוגי הגדירה כאי התנועה הגדול בישראל?
הפך לתחנת רכבת בקו האדום, הירוק או השד יודע מה של הרכבת הקלה.
זה היה גן מהולל ! כעת הוא משמש למגורי פועלי הרכבת הסינים טורקים ועוד לאומים - ממש ארנביהכן אבל אנחנו קראנו לו אחרת. היה לו אצלנו שם אחר, לא זוכר מה הוא היה. שאלתי עכשיו את הראשונה איך קוראים לגן שהיה מול הבית שלנו בדרך חיפה, וגם היא לא זוכרת, אומרת לי להסתכל במפה. השם שלו במפה זה לא השם שאנחנו קראנו לו.
כעת אני בטוחה שהאח הגדול עוקב אחרינו ואחרי מחשבותינו.יש בעיר רחובות בלי שמות, זה משאיר מקום לדמיון העצמאי, או לחיטוט, כי, גרים בהם אנשים...
זה שלט מעורר הגותכעת אני בטוחה שהאח הגדול עוקב אחרינו ואחרי מחשבותינו.
אחרת, איך קרה שדוקא כעת נשלחה אלי התמונה הזו?
צפה בקובץ המצורף 21310
(אולי כבר לא קיים. זו טעות שהתגלתה לפני כמה שנים בצפת)https://www.mako.co.il/news-israel/local-q2_2016/Article-1b226690e83f351004.htm
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.