מראי מקומות- שירי פורים

ועוד הערה

ההכנסה של פורים שפיל היתה די מביכה ולא הבחנתי בה עד עכשיו. למה למשל לא ציינת את ונהפוך הוא של רבי אלתר או למשל של מגילת בודפשט?

מביכה???

כל עם ישראל גדל על הקלטות האלה של פורים שפיל ואין לי מושג מה יש לך נגד אולי היתה לך ילדות עשוקה?

אז מה ההפליה?

תכתוב גם את "שמעק טבק" מפורים שפיל ואת "אסאד מחכה לרבין". אם אתה לא מצליח לערוך בעצמך את האבחנה בין השירים הנורמלים לשירים האלו, בעייה שלך אבל אני לא אהיה החונך שלך.

אני זוכרת אותו בברית...

איך גדלת (צביטה בלחי) באמת קומבינטור נהיית סבתא זקנה.

קומבינטור הנני מחכה...

לך בכליון עיניים. האם הפשלה המביכה שקרתה לך גורמת לך להתבייש להיכנס לפה לפורום?

אתה עשוי ללא טיפת בושה!

א. רק עכשיו התעוררתי משנתי ומיד נכנס לפורום. ב. אתה כנראה בגיל רק מאוד אם לא קיימת אצלך מינימום של בושה. במקום לעשות כותרת ראשית שצועקת "טעיתי והטעתי" אתה נתפס לדבריי??? הולך בן אדם וכותב שקר שיש ליהודים באוהל וכשמישהו התפתה להאמין לו ואף לנסות להיזכר איזה ליהודים אתה מטיל עליו את האשמה? אני חייב לומר שהטעות שלי היתה בשבילך קרש הצלה משמים ברגע האחרון. הולך בן אדם וכותב "ליהודים מתוך אוהל" ואח"כ בלי להניד עפעף כותב "אין באוהל ליהודים" בלי לכתוב בכלל "תיקון"?

לא יודע...

אותי מעצבן שאנשים אומרים שטויות ואחרי זה הם עוד מתווכחים על זה.

לא יודע...

אותי מעצבן שאנשים אומרים שטויות ואחרי זה הם עוד מתווכחים על זה.

גם אני לא יודע

בגלל זה לא מתווכח. אבל אינני מבין למה אתה והקומבינטור מתעמתים כל הזמן. זה נראה ממש כמו משחק של כבוד מי חכם יותר ומי יודע יותר.

עוד שירים

1. ויהי בימי אחשוורוש, אברהם פריד מתוך "אבינו מלכנו" מחרוזת סיום. 2. ליהודים חדש של פרחי מיאמי (בתקליט עם דדי). 3. יידן אין איינעם מיר האבן נישט מורא פאר קיינעם" שיר מפורסם של פורים בביצוע של אברהם פריד מתוך הקלטת "שמחה"(מסדרת הקלטות תורה ירושלים הלל שמחה של סוקי ברי)

למעלה