מרגיש אשם עם הפיגוע בפ"ת!

SvNaIgRaS

New member
מרגיש אשם עם הפיגוע בפ"ת!

היום עבדתי בוילה ברמת השרון בחשמל והיו שם 2 עליבאבאות שדיברו בינהם על איזה תיק שהם שכחו באיזור גהה לא התייחסתי אחרי זה ניגש אליי אחד מהם ביקש ממני שני מהדקים וחוט 2.5 , יאללה עכשיו הכל מתחבר לי , מה שלא קורה לשאר האנשים בשטח ! יאללה אני מרגיש שותף לפיגוע !! מה אתם אומרים שותף או לא?
S.V
סייען!

לא לא תרגעעע

זה בסדר תהיה רגועעע בתור חשמלאי אני יכול להגיד לך שאם הוא ביקש 2.5 זה לא בשביל הפעלה זה רק בשביל גישור בין המטענים!!! אם היה מבקש 4X2.5 זה עם החום כתום זה בבשביל הפעלה... אתה לא נחשב שותף!!! אבל מצד שני לא אהבתי את ההתבטאותשלך...*עכשיו הכל מתחבר לי* יש אנשים שממש לפני מספר דקות כל התנתק מהם ואתה רושם הכל מתחבר?? לא יפה SV לא יפהה ביי.. *איטלקי25S תוהה האם שדרי החדשות מקבלים אקסטרות על פיגועים*

SvNaIgRaS

New member
נו זה ברור מה נראה לך.....

הם מקבלים פריימות לפי פצועים הרוגים בדיוק כמו בשיטת הניקוד בכדורגל . יש אפילו את מלך ההרוגים שהוא מי אם לא אחר משה נוסבאום מלך שדרי הפיגועים !!
S.V
יו"ר ההתאחדות לפיגועים!

רגע רגע אני שמעתי משהו...

שמעתי שנוסבאום הולך להפסל ע"י ההתאחדות לפיגועים בגלל שנטל סמים לא חוקיים כגון אפדרין קריאטין וסטרואידים! לא ייתכן ששנייה אחת הוא מסקר פיגוע בחדרה וןאז מייד הוא בנתניה ומשם קופץ לת"א הבן אדן נפסל נראה לי! ביי.. *איטלקי25S חושב שאהרונישקי הוא מלך הפיגועים*

SvNaIgRaS

New member
אהרונישקי התפקיד מחייב !

לא ישכח את הפיגוע במקסים נראה לי שהוא בא עם טי שירט ומכנסי אינסטלטורים שראו לו את כל החריץ אעלק הגעתי לפה היישר מהמנגל שעשינו . וואלה הוא מלך הפיגועים הסונטאני !! הוא זוכה בתואר המתייצב המהיר ביותר!
S.V
מחלק תארים חופשי חופשי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה רק מוכיח שהמשטרה לא עושה כלום כל היום.... איך אמר אהרונישקי....באתי מהמנגל שעשינו רק שהמשטרה צינזרה את ..."ביחד עם רוזנשטיין!!" הכי שמחים על פיגועים זו המשטרה כי בלי פיגועים אין להם עבודה אני אישית מתחיל לחשוב שהמשטרה בעצמה שולחים שוטרים צעירים להתאבד כדי שתהיה עבודה.. עכשיןו אני מבין למה יש לנו בבית מטעןןןן נראה לי אמא שלי מתכננת פיגוע!! סעמאקקק אני הולך לנטרל מטען אני לא יגיב ב10 דקות הקרובות סימן שלא ניטרלתי אותו אבל הפעלתי אותו!! ביי.. *איטלקי25S הולך להלשין על אמא שלו השוטרת לאבא שלו המלגזן*

SvNaIgRaS

New member
חחחחחחחחח נראה לי זכיתי בלוטו...

עכשיו המדווח הקריא את מספרי הקווים נראה כמו עירית ענבי רק הרבה יותר מכוער . מעניין מה המספר הנוסף?? אני מקווה שהבאתי 6 והנוסף??
S.V
חושב שמצא פורום שמבין צחוקים גם ברגעים קשים !

אצלך זה לוטו????<

הייתי בטוח זה בינגווווווו....!!! עכשיו הודיעו ש-2 משלושת ההרוגים זה נשים! מה זה אומר? פחות 2 שלא יקבלו זין היום... איזה נתון מטומטם!!!

מנהל בית החולים תל השומר

זאב רוטנשטיין???? הייתכן כי זאביק שלנו(רוזנשטיין עשה הסבה??) פחחחחחחחחחחחחחח..... ומי אמר שהפשע לא משתלם??? ביי.. *איטלקי25S מתחיל לשדל קטינים לעשן סמים*

SvNaIgRaS

New member
עכשיו אני דיי מזועזע......

יאללה המדווח הזה כל פעם מפתיע מחדש מאיפה לו כל המידע הזה איזה נתונים יש לו ,אעלק הוא אומר 81 יום ללא פיגוע שהם 1944 שעות נראה כאילו הוא מנהל טבלת ייאוש עד הפיגוע הבא , אני חולק עלייך חברי האיטלקי נראה לי התקשורת שולחת את המחבלים והמהנדס הוא לא אחר מאשר נוסבאום השועל. הוא למד את כל קווי האוטובוסים שעוברים שם בע"פ נראה לי הוא עובר לעבוד במודיעים אגד באיזור גהה !
S.V
עושה טבלת ייאוש עד התגובה הישראלית התחלתי בספירה אחורה ממיליון שנה!

חחחחחח ואני חושב ש...

נהגי המוניות עשו קונספירציה נגד אגד!!! אני יגיד לך מה הקטע... אגד עשו את הפרסומת ההיא עם הנהגי מוניות....עכשיו ידוע שלטמבלים האלה אין כסף לעשות פירסומת בטלויזיה אז הם קשרו קשר עפ החמאס והם אלה שמתפוצצים בתחנות האוטובוס ככה כולם פחדו לנסוע באוטובוס ויעלו על מוניות איך אומר נהג המונית בפרסומת?? ***אני משוגעעע*** בבקשה הוכחה.. ביי *חחחחחחחחחחחחחח עכשיו אני שומע את הקריין אומרים זק"א אוספים פה כל פירוררר חחחחח מה הם חתיכות עוגה?? מסכנים*

SvNaIgRaS

New member
חחחחחחחחחח תקשורת מצחיקה

אהרונישקי המלך נראה כאילו שלפו אותו באמצע פרק של אהבה מעבר לפינה בשיא המתח, תמיד יש לו פרצוף כזה כאילו הוא מה זה לא בעינינם. אעלק גדי שואל אותו אז מה עכשיו האזרחים ישארו בבתים ולא יצאו , מה הוא ציפה שהמפכ"ל יגיד לו כן שירדו למקלטים עם אספקת מזון לחודשיים ויפתחו את המסיכות יאללה איזה שאלות רטוריות. חחחחחחחחחחחחחחחח מדינה מצחיקה אין מה לעשות . יאללה פצועים צעירים עוד נתון לא חשוב!
S.V
תוהה מי הם הצעירים ומי הם המבוגרים מי מחליט הבמאי? חחחחחחחחחחחחחחחח

טוב העליתי עוד השערה...

מי שאשם בהכל זה.... יגאל שילון!!! החיים ע"פ עם ישראל יגאל שילון ושב לו שם בקונטרול הוא מחליט כמה הרוגים יהיהו איפה מה כמות הק"ג שיהיה במטען ומתי זק"א יבואו לאסוף את הפירורים!! יש מצב?? ביי.. *הפיגוע אמיתי יגאל שילון לא*

SvNaIgRaS

New member
הכי מצחיקים הם העדים....

מראיינים אותם והם עושים פרצופים כאילו חזרו עכשיו מויטנאם או משהו בסגנון. כל אחד עושה פרצוף רוצה שיכריזו עליו נפגע פעולות האיבה . הכי מצחיקים הם אילו שמגזימים עם התיאורים כמו זה מקודם היו פה 5 גופות וחלקי גופות ידיים רגליים אישונים יאללה אני לא מאמין . והשיא היה שהוא אמר הייתה פטרייה אפורה חחחחחחחחחח מה הוא נשא עליו מטען אטומי דחיל ראבק התקשרות מה שהיא עושה !!! תגובת ראש הממשלה זה פיגוע "שהתפלח" מה זה התפלח מה זה עוד אתיופי שנכנס לבירכה העירונית בלי לשלם , נו מילא אחרים שילמו עליו!!
S.V
מתבייש!

שלום כאן יאסר הכי טוב

היום היה פיגוע ...הכיטוב פיגוע ככה יהיהו שירים עצובים ברדיו הכיטוב שירים עצובים ברדיו.....ככה ישימו הרבה אבי ביטר הכי טוב אבי ביטר...מזכיר לי את הפרסומת של מאמא עוף עם החזה הגדול הכי טוב חזה גדול....ככה לזק"א יהיה קשה לגרד את הפטמה מהכביש! הכי טוב כביש ככה יהיהו פקקים בדרך הביתה ותחזרו הבייתה מאוחר בלילה הכי טוב לילה...לילה היא המאהבת שלי כשסוהא נמצאת בפריז! ביי.. *איטלקי25S הכי טוב*

SvNaIgRaS

New member
שירי חנוכה נוסח ג'יאהד....

ימי החנוכה חנוכת פיגוענו בברגים ובC4 נמלא את תיקנו לילה ויום מעבדתנו תעבוד חמאסניקיות נגייס עוד ועוד. המשך יבוא......
S.V
מלחין ומשורר לימים קשים

המשך...

העמיסווו העמיסוו ברגים וגם מסמריםם על החגורהה ועל הרצועההה שמיועדת עכשיו ליהודיםםם.. ולשיר החדש : באנו אל יהוד ללגרש בגבנו מטען רועש כל אחד הוא שאהיד מוכן להתפוצץ תמיד בום טראח בתחנה בום טראח כל השנה! יש עוד? ביי.. *איטלקי25S שמר*

שינוי במשדרים להערב:

עקב הפיגוע יתכנו מספר שינויים בלוח השידורים הערב: 20:00 - מהדורת חדשות מורחבת. 21:00 - ראיון מיוחד עם פרופ' יהודה היס מהמכון הפתולוגי על גופות וחלקים. 21:30 - כתבה על סחר באיברים. 22:00 - ראיון עם הגרמני שחתך לחתיכות את חבר שלו ואכל אותו. 23:00 - פיגוע לייב - תוכנית מיוחדת עם תצפיות על תחנות אוטובוס בציפייה לפיגוע חדש. 24:00 - התקווה עם רקע של סירנות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח שמישהו יזעיק זק"א אני מפוזר פה לחתיכות!!! חחחחחחחחח *איטלקי25S מפוזר לחתיכות קטנות יותר משל אילן רמון*

SvNaIgRaS

New member
שינוי לוח השידורים באל ג'אזירה:

20:00 תוכנית על חייו של המתאבד מלידתו ועד מותו 20:05 חדשות בהרחבה מאוד גם על החיסול של חיל האויר 20:07 סדרת תעודה על הכנת המטען של נר שביעי של חנוכה 24:00 שידור הקלטת של המחבל המתאבד לפני הפיגוע על רקע המקדונל'ס בעזריאלי. 01:00 שיודר מורחב על הפיגוע של שבוע הבא1
S.V
לוח שידורים!

למעלה