מרגיש אשם עם הפיגוע בפ"ת!

neuron

New member
בולשיט!

הוא שיקר לך! בשב"כ כבר מזמן לא עובדים עם ציוד של מקיטה!

בן זונה ערבי מסריחחח

אתה רציני??? אתה יודע מה? ראיתי במבט שלו כשהוא אמר מקיטה משהו לא נראה לי!!!! רגע אבל מה בקשר לספוג ולפטיש? זה נכון?

neuron

New member
הספוג והפטיש

זה נכון. האמת כשאני חושב על זה, יכול להיות שהוא בילבל בין בלאק-אנד-דקר למקיטה בגלל התרפנטין שאנחנו לפעמים שופכים להם לעיניים ...זה קצת מטשטש ת'ראיה. ...אבל איך שלא יהיה, אני משוכנע שהוא היה בן זונה ערבי מסריח.

תשמע זה מתחיל לעצבן אותי

אתה אומר טרמפנטין... הוא אומר שזה בכלל היה זרע של איש שב"כ תימני והוא טוען שהזרע של התימני הכי שרף לו בעין! אני כבר לא יודע למי להאמין לעזאזאל! *איטלקי25S נוסע לגשר ראשון ליד החי כיף לאסוף כמה ערבים ולחקור אותם בקשר לחקירות בשב"כ!!!*

neuron

New member
../images/Emo11.gif זרע של איש שב"כ

תימני זה רק בצוות של יחזקל. אני לא בצוות של יחזקל. חוץ מזה, יש מצבים שיחזקל חוקר שישה, שבעה פלשתינאים ביום ...תסיק את המסקנות לבד (תרפנטין זה אחלה מדלל).

תודה לך אראל'ההה

עכשיו נעבור לשיחה עם בכיר בגיעאד האיסלאמי גדי: שלום לך איסמעיל אבו נפץ איסמעיל :שלום גדי: מה קרה בדיוק? איסמעיל: תיראה האמתץ תיכננו להפיל את הגשר.. שלחתי אותם עם 3 קילו C4 ואמרתי לו אללה עימאקקק גדי :רק 3 קילו?? זה גשר גדול!!! איסמעיל: נו דחילאק גדי מי בנה את הגשר?? גדי: אתם הערבים איסמעיל: נו עבודה ערבית..זה היה אמור לעבוד לא? גדי: כנראה שאתה צודק...אז מה קרה? איסמעיל: ואלה אנחנו עכשיו עובדים על זה ומבררים יש מצב שהבועלים היו משת"פים ושמו הרבה מלט! גדי: תודה רבה לך איסמעיל: תודה לכם...ד"א עוד יומיים אני פה שוב אז אל תתגעגע יא גדי!

M.Z

New member
"ערבים לערב" גרפיטי על קיר בירושלים

"יהודים ליהוד" גרפיטי על קיר במזרח ירושלים.

NK The man

New member
אחלה שירשור אח של דוד שלי...

קרעתם אותי! אני מקווה שכבר אין לך רגשות אשם...

M.Z

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחלה שירשור

סחה על היצירתיות, איפה התחבאתם כל השנים? צריך פיגוע כדי לראות אותכם? יאללה שנפגש באסונות.

neuron

New member
פיגוע בגהה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה קטעים! כרגע בדיוק חזרתי הביתה ושמעתי על הפיגוע. אני כנראה פיספסתי את הפיגוע רק בכמה דקות. כנראה שאם לא הייתי ממהר אז הייתי יכול לראות אותו או אפילו לקחת בו חלק פעיל! הבעיה היא שאנחנו נורא מיהרנו, אני וסעיד. פשוט כל הפרסונל של הסגורה בגהה והמשטרה רדפו אחרינו מיד אחרי שברחנו מהמחלקה. סעיד הליצן הזה! היינו צריכים להתעכב איזה חצי שעה בחצר של המחלקה כדי למצוא איזו חגורה שחבר השאיר לו שם. הערבים האלו... ...אתם צריכי לראות עם איזה חגורות מכוערות הם מסתובבים. ...בקיצור, מצאנו ת'חגורה והתחלנו לברוח. באיזה שהוא שלב איבדתי את סעיד אבל שטויות, אני בטח אפגוש אותו בסוף שבוע בחומוסיה של דוד שלו פאדי בכפר שלהם, בית פוריק. קיצור, איזה צירוף מקרים זה הפיגוע הזה! חה! חה! חה! חה! חה! חה! ...אההה ...אמממ

למעלה