מרגיש אשם עם הפיגוע בפ"ת!

המשך השידורים:

01:30 - הסרט מת להתפוצץ...פארודיה בכיבובו של אבו סאמר 03:00 - הסידרה מטען מעבר לפינה 04:00 - "הצדיק" חולייה של החמאס מנסה לברר מי באמת שאהיד אמיתי ומי משת"פ 05:00 - שעת כושר עם מדריך האירובי אחמד יאסין! 06:00 - פיגוע על הבוקר....תוכנית אירוח

גדי, יש לנו פה ניצול!

אליך אהרל'ה: "אם כן, יש לנו פה את שמעון, אדם שניצל מ-13 פיגועי תופת בעבר.. שמעון, מה ראית? - אהרל'ה, היה פיצוץ גדול, היו צעקות, ראיתי מישהו עף למעלה, אני לא זוכר בדיוק אם זה היה גבר או אישה, אבל אני זוכר אש, עשן, צעקות, מישהו עף למעלה.. לא זוכר.. - כן כן, בסדר, מה עוד? - אה.. היה איזה אחד עם משקפיים, ההוא מהמכון הפתלוגי.. בא עם שקית, והתחיל לאסוף כל מיני חלקים, חשבתי שהוא בא לגנוב טאסות של רכב, אבל הוא גנב משהו אחר. - שמעון, איך אתה מרגיש? - כואבות לי האוזניים, צלצולים, אני לא שומע כלום, אני ניצלתי ממספיק פיגועים.. אולי כבר אני אמות וזהו. - שמעון, תודה לך. תמשיך בעבודת הקודש שלך ותיזהר. - אני אזהר. עד כאן גדי, אני חוזר הביתה לעשות מקלחת, אני מרגיש שיש לי איזה פיסת עור נוספת על העורף, אליך גדי."

SvNaIgRaS

New member
ראיון עם ישראל זלמנובי'ץ מנכ"ל זק"א

כן ישראל ספר לנו מה קרה שם: ישראל: אני ממש לא מאמין מה שהיה שם פעם ראשונה שאני רואה חלקי גופה של כל כך הרבה צעירות . משה נוסבאום: כן אבל תן לנו תיאור יותר פלסטי . ישראל:טוב אז ככה למרות שזה מוקצה אבל מצאתי שם בתולים של ילדה בת 16 כל מי שיודע למי זה שייך שיבוא לקחת אין לי מה לעשות עם זה , מה אני בועל קטינות שום ושמיים. ועוד דבר ראיתי שם פיטמה שלפי הידע שיש לי היא מקסימום בת 17 אז בבקשה זה יהיה בתצוגה אצלנו במכון נא לבוא לקחת ! משה נוסבאום: טוב אראל'ה אני חייב ללכת להקיא הרג אותי הישראל הזה איזה עבודה מגעילה יש לו !!
S.V
מעריץ של נוסבאום!

גדי, אני בבית החולים שיבא

"כן גדי, כרגע נכנסתי לחדר המיון שם יש הרבה רעש והמולה. אני רואה פה ושם רגליים שיש עליהם פתקים וחצים, אולי משחקים פה באיזה משחק חולני. אני מחפש את אחד הפצועים.. הנה אחד.. - שלום לך מר פצוע, מה שלומך? - אל תשאל אהרל'ה, אל תשאל. - ספר מה כואב לך? - אני מרגיש שמשהו חסר לי. - אולי זו הרגל השמאלית שלך טמבל? - חסרה לי רגל שמאלית??????? - כן טמבל, יש לך שם חוסם עורקים אתה לא רואה? - וואי, באמא שלי, יש.. איזה יופי. - ספר על רגע הפיצוץ. - היה בום, מה יכול עוד להיות? - משהו מעבר? - לא. טוב גדי, אני רואה שהמרואיין הזה קצת משעמם, אז אליך בחזרה."

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תאמין לי זק"א האלה עושים עבודת קודש....רבאק אתם הייתם מסכימים להרים נחיר של מרוקאי זקן בן 74 אחרי שהסניף טבק והתעטש 14 פעם ברציםות לפני שהתפוצץ??? באמת עבודת קודש!

SvNaIgRaS

New member
שיחה עם פצוע אלם.....

סליחה פצעו אלם אפשר כמה מילים ? פצוע: כן . משה נוסבאום: תגיד מה היה שם מה אתה זוכר ...? פצוע: אני זוכר ש ... ש.... אמאללללללל'ה דייייייייייי דייייייייי לא יכול יותר דיייייייייי משה: מה קרה לך פצוע? פצוע:לא פשוט נזכרתי מה שראיתי זה היה בלתי יאומן הספסל של התחנה נשבר לרסיסים! משה : חזרה אליך אראלה ככה זה שאחד הפצויעם הוא עובד אחזקה של העיריה חושב על העבושה מחר!!
S.V
מדובב על!

תגובות מהעולם הערבי

דמיינו לכם שולחן כמו בקומדי סטור. "יאסר, קלטת את המופע זיקוקים?" "וואלה דחלאן, באמא שלך, הרמת הפקה" "הכי הורגים אותי אלה שרצים לכל כיוון, זה כמו לשפוך מים על קן של נמלים" "וואלה, שמעתי שבוע הבא יש תכנון לעוד "הופעה" כזו" "כן, ימי שלישי הכי טובים, יש מספיק אנשים" "יאללה, בפאב של סמיר עוד שעה? בירה ב-5 שקל היום, תבואו עם צעיפים של הג'יהאד" "בכיף אח שלו"

חחחחחחחחחחחחחח

יש לי ראיון עם פצוע שבאמת הוא אילם: תתאר לנו מה ראית: אילם: פווו לנננהה פווו רראא פייי פלוו

SvNaIgRaS

New member
שידור מהורי בית המחבל!!!!

אם המחבל : וואי וואי וואי וואי וואי וואי וואי עם כפות על הפנים מה הוא עשה מה אמרתי לו שלא יערבב את השתייה עם החומר שהבאתי לו זה היה אמור להגיע לאבו חליל. אב המחבל: יאללה היה כזה גבר איך נקטע צעיר היה צריך לסיים תואר מהנדס חבלה פרובוזורית. אחות המחבל: אבא אני יכולה לישון במיטה של אחי השהאיד האירעי? אב המחבל : לאאאאאאאאאאאאא יבינתי אנחנו שומירם על זה אני הולך מכסה אותו כביכול כאילו כלום לא קרה! המחבל שהועלה בסיאנס: אמא תביא לי את הפיג'מה של יחיא עייאש כן זאתץ עם הפרצופים של ברגותי ושלו יושבים בפאנן!!
S.V
בביקור במשפחה"האבלה"

SvNaIgRaS

New member
תודה כבוד הנשיא .....

יש עוד הרבה מאיפה שזה בא!
S.V
מלא הומור שחור!

ראיון עם יהודה היס.

שלום יהודה - שלום שלום. ספר על עבודתך במכון - אתה יודע, מנתחים, מעלימים, מבשלים. לא משהו יוצא דופן. מבשלים גופות??? - נראה לך? אנחנו לא חיות! לוקחים איזה חתול מהפח. אה, אני רגוע. אז מה חדש בתחום הפתולוגיה? - יש חידושים. העיקר שאני ממשיך בשלי וכל יום אני חוזר עם איבר חדש הביתה, ולאט לאט אני מרכיב בנאדם שם. מה זאת אומרת? אתה גונב חלקים? - הבט ידידי, זה כמו חנות לחלפים של רכב. אין ביקוש, הבעל בית לוקח. הבנתי. טוב תודה לך פרופסור - על לא דבר, אתה מוזמן להמבורגר אצלי בבית בסופ"ש, משהו פצצות. אני אוותר

SvNaIgRaS

New member
ראיון עם הסייען שהביא את המחבל!

שלום אחמאד! אהלן וסאהלן דיי דיי אל תרביצו לי שבכ"ניקים רעים. תגיד מאיפה באתם? באנו מאיזור של ערבים דייי נווווווווו בחייאת דינק מספיק לירוק עליי . תגיד לא חשדת שהוא עלה עם תיק מלא חוטים? וואלה לא שאלתי אותו מה זה הוא אמר לי מריונטות שהוא עכשיו עושה חלטורות בטיילת צ'ארלס קלור , נווווו דיי בחיאת אומקם מספיק להשתין לי בתוך האוזן. אחרי שהוא אמר לך צ'ארלס קלור לא חשדת? וואלה בחייאת אלויהם חשדתי מאיפה הוא ידע להגיד צ'ארלס קלור זה באנגלית הרי , אחרי שהורדתי אותו בגהה שמעתי פיצוץ לא חשבתי לרגע על פיגוע חשבתי סתם פיצוץ של חוות הגז של המחבל שהורדתי שבוע קודם . אופסססססססססססס, דיי נו אני נשבע לך נפלט לי מספיק לזרוק לי חצים על הביצים!
S.V
מדובב בשב"כ!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח ענק ענקקק... דילגת על הרגעים בו שפכו לו מלח בלבן של העין מרחו אותו בדם ושמו אותו באקואריום מלא פירנות ועשו לו טיפול ציפורניים עם קאטר

neuron

New member
../images/Emo11.gif ../images/Emo45.gif מעולה!

תיאור אותנטי של דרכי העבודה שלנו. כאילו שבאמת היית שם!

אני לא הייתי שם....

פשוט איזה ערבי אחד שעשה לנו ריצוף בבית פעם היה שם הוא תיאר לי בפרטים ואף המחיש לי על בשרו איך חוקרים בשב"כ.. אני אומר לך הערבים האלה יודעים להסביר יופי.. בהתחלה הוא אמר דפקו לי בטיש באצבעות של הרגליים..לא הבנתי על מה הוא מדבר עד שהוא תפס ת]טיש ודפק לעצמו ברגליים. אח"כ הוא אומר לי דחפו לי לאף ספוג והציתוו אמרתי לו מה???? אז הוא שוב המחיששש... אבל השיא היה כשהוא סיפר לי שדחפו לו פטישון של מקיטה לתחת.. סעמאק בסוף היינו צריכים חברי SV ואנוכי להשלים את עבודת הריצוף בבית! ביי.. *איטלקי25S ראה במו עיניו איך ערבי דוחף קונגו לתחת*

למעלה