מריץ ורץ יוצא ריץ-רץ מפררו רושה ומוצארט?
השוקולד מוצארט הומצא ב- 1890, בסיסו מרציפן מצופה בשכבות שונות. הפררו רושה הומצא מן הסתם יותר מאוחר.הוא שם המותג של מוצר של חברת המזון האיטלקית פררו והוא סה"כ עם רעיון דומה, אגוז לוז מצופה בשכבות שונות. אז למה לא לקחת את הטוב משני העולומות ולהרכיב את הדבר הבא, אתם מוזמנים לתת לו שמות.
כדור מרציפן בייתי, מצופה בטבילה בשתי שכבות של שוקולד מריר. עטוף בגנאש אייריש קרים. מגולגל בקראנץ' אגוזי לוז ומצופה בשוקולד מריר.
זה אחד הדברים שהכנתי ליום הולדת של מאי, הם יצאו גדולים מידיי לטעמי (בין 30-40 גרם במשקל). זה אמור להיות קטן יותר בערך 25 גרם. הפקת לקחים לפעם הבאה. אם כי זאת הייתה תלונה של ה- QC (בקרת האיכות שלי), לאורחים זה לא ממש הפריע לחסל אותם ביחד עם הבאונטי המשודרג ועוגת הטרמיסו.
השוקולד מוצארט הומצא ב- 1890, בסיסו מרציפן מצופה בשכבות שונות. הפררו רושה הומצא מן הסתם יותר מאוחר.הוא שם המותג של מוצר של חברת המזון האיטלקית פררו והוא סה"כ עם רעיון דומה, אגוז לוז מצופה בשכבות שונות. אז למה לא לקחת את הטוב משני העולומות ולהרכיב את הדבר הבא, אתם מוזמנים לתת לו שמות.
כדור מרציפן בייתי, מצופה בטבילה בשתי שכבות של שוקולד מריר. עטוף בגנאש אייריש קרים. מגולגל בקראנץ' אגוזי לוז ומצופה בשוקולד מריר.
זה אחד הדברים שהכנתי ליום הולדת של מאי, הם יצאו גדולים מידיי לטעמי (בין 30-40 גרם במשקל). זה אמור להיות קטן יותר בערך 25 גרם. הפקת לקחים לפעם הבאה. אם כי זאת הייתה תלונה של ה- QC (בקרת האיכות שלי), לאורחים זה לא ממש הפריע לחסל אותם ביחד עם הבאונטי המשודרג ועוגת הטרמיסו.