מרמור

tayarsh1

New member
מרמור

איך מתפטרים מכך ממרמור על כך שלא קיימת יחסים כל שנותך הצעירות?

Starman3

New member
אין ממש תרופה

תסתכל על מה שהצלחת להשיג עד עכשיו, חצי הכוסהמלאה מה שנקרא..

ותכניס לעצמך לראש שככל שאתה מתמרמר יותר ככה אתה רק חוסם את עצמך מלשנות את המצב

בהצלחה

tayarsh1

New member
מה החלק המלא בכוס?

בנקודה זו אני מעדיף להיות מדוכא מינית ע"י תרופות ולא לרצות מין יותר לעולם ממש להפוך לא-מיני!!

Starman3

New member
חלק מלא

כתבת בהודעה אחרת שאולי בקרוב יזדמן לך לקיים יחסי מין עם מישהי, שזה כבר מצוין

הייתי מתמקד בזה

Starman3

New member
יכול להיות זה עדיף מכלום

tayarsh1

New member
אם אותה הזדמנות תציג את עצמה

היא לא תצא לפועל אם אני לא אתגבר על המירמור והכעס בגלל זה אני מתייעץ כאן

ולמה שזה לא ייצא בסוף לפועל?

זה בטח משהו שהחלטת על דעת עצמך בלי לבדוק אותו.

tayarsh1

New member
נוצר קצר בתקשורת

אני בקשר אבל הפוטנציאל לסקס היה רחוק חודשים ממימוש
ולאחרונה היה קצר בתקשורת ולדעתי חיסל את האפשרות הזו

plumbago

New member
לא יודעת למה

מתעקשים להציג את תקופת הנעורים כתקופה כל כך ורודה.
אולי כי במבט לאחור אנשים נוטים לזכור את הדברים הטובים, אולי שטיפת מוח של סרטים אמריקאים ואולי בגלל ההבדל שבין "דאגות של מבוגרים" לבין "דאגות של צעירים"...
אבל ברור שזה לא ככה.. מה שקובע איך התקופה הזאת נראת בשבילך תלוי בכל מיני נסיבות (כמו כל תקופה אחרת).
לא כל נער ונערה מאושרים, בריאים, מאוהבים, מקובלים, נטולי דאגות כלכליות קיומיות וחוזרים כל יום למשפחה טובה ואוהבת.. כמו שאני מניחה שאתה יודע.
אז איך אתה יכול להיפטר מזה לדעתי? להיפטר מהתפיסה הזאת אצלך לגבי תקופת הנעורים.. רוב האנשים לא חיים בסרט אמריקאי.
גם אם מישהו תיפקד מצויין בפן הזוגי בתקופת הנעורים, אתה לא יודע איך החיים שלו נראו בתחומים אחרים ואיך הם נראים עכשיו (וגם לא מה צופן העתיד).
תדאג לזה שהווה והעתיד שלך יראו אחרת, ותתקדם עכשיו בתחום הזוגי, במקום להמשיך לחשוב על העבר שבחיים לא תוכל לשנות.

Reyn

New member
אני חושב שפספסת מעט את העניין לגבי תקופת הנעורים

כל שנה שאין בה סיפוק היא שנה מוחמצת, בלי קשר לתקופת החיים. על כך אין ויכוח.
אבל נדמה לי שהוא מדבר על שנות הנעורים בתור התקופה האולטימטיבית לחוות דברים מסויימים, שבאמת קשה יותר (ואולי בלתי אפשרי) לחוות בגיל אחר. הרבה יותר קשה לאדם בן 35 למצוא פרטנרית שתקבל אותו ללא נסיון זוגי ומיני. וממש לא בטוח שאפשר לחוות דבר דומה לאהבת נעורים מאוחר יותר בחיים, אחרי שעוברים את שנות התמימות.
&nbsp
אין מה לעשות, המציאות אכן מכתיבה לנו דברים שונים בגילאים שונים. מהבחינה הזו כן אפשר לומר שתקופה מסויימת בחיים היתה מוחמצת, כיוון שלא זכית לחוות בה דבר שאופייני דוקא לתקופה הזו. אני מרגיש כך בעצמי: תפיסת הזוגיות והאהבה שלי מושפעת גם היום מכך שלא חוויתי את הדברים האלה בתור נער, ולא חוויתי אותם עד היום. ואני מתפלל שכן אחווה לפני גיל 35.
&nbsp
בכל אופן, את צודקת לגמרי בשורה התחתונה, שצריך להתמקד בהווה ולראות איך ניתן לשפר אותו כדי לחוות את החיים הרצויים. אבל מרמור לגבי העבר הוא תופעה אנושית מקוללת שקשה להיפטר ממנה.

tayarsh1

New member
הקושי הוא יותר עמוק

כמובן שקשה למצוא פרטנרית בגיל כזה לאדם במצב כזה! אבל מה אם תמצא אחת כזו? האם אותו אדם צריך להתגבר על האגו הגברי שלו שהוא זה שלומד עכשיו ממשהיא מנוסה יותר? מה אם הוא לא מצליח להתגבר על האגו הזו? הוא צריך לחכות לנס שהוא ימצא משהיא עם ניסיון מיני דומה (ז"א ללא ניסיון) הרוב יאמרו "אין דבר כזה"
אז אחרי שהוא מבין ש"אין דבר כזה" (בלע את הצפרדע) הוא מבין שהוא בתחתית שרשרת המזון (מונח מושאל כמובן) ואין אדם שפחות מנוסה ממנו ברדיוס של 15 שנה לפחות ממנו!!!
אז עכשיו יש צפרדע יותר גדולה שהוא צריך לבלוע! איך הוא עושה את זה?
נניח שהוא אדם גדול והוא מבין שהפרטנרית יותר מנוסה ממנו בהרבה ויותר מכך לא רק הפרטנרית יותר מנוסה ממנו אלא כולםםםםםםםם יותר מנוסים ממנו איך הוא מתגבר על התגובות הפיזיולוגיות שלו על הלחץ על ההיפרונטילציה על כל החרא זה???????

Reyn

New member
אני הולך להניח שאתה אדם מספיק גדול

כדי להתגבר על כך שבחורה מנוסה יותר ממך.
מה שמשאיר רק את השאלה האחרונה, איך להתמודד עם התגובות הפיזיולוגיות של הלחץ. התשובה היא שיש שפע טיפולים ללחץ וחרדה, גם לטווח הארוך (שיטות כמו NLP) וגם פתרונות מיידיים, החל מכמה לגימות אלכוהול (לא להשתכר), דרך תכשירי הרגעה טבעיים (אני לוקח לפעמים "רגיעון" של הדס, זה לא מעלים את הלחץ אבל כן עוזר להכיל אותו), ועד תרופות הרגעה עם מרשם (שהן מצרך נפוץ בימינו כמו אקמול).
אם זה מה שעוצר אותך, באמת שאין סיבה לעשות מזה ביג דיל. כל כך הרבה אנשים מתמודדים ביומיום עם חרדות שונות, זה כבר לא נושא טאבו. אפשר לטפל אפילו בחרדות קשות שהורסות לאנשים את שגרת היומיום. אז קצת לחץ בדייטים? הייתי מודאג יותר אם לא היית לחוץ בכלל. :)

tayarsh1

New member
הנחה מוטעית

מצטער לאכזב אבל אני לא אדם ממש גדול עדיין לי בעייה מסויימת שלפרטנרית שלי יש יותר. נסיון מאשר לי. כל מי שקורא הודעת זו חושב "הוא צריך זריקת מציאות"

Reyn

New member
ביקשת - קיבלת. הנה זריקת מציאות.

הרקע האישי שאתה מתאר, וחוסר הנסיון בגיל מאוחר, אכן יקשו עליך מאוד. חבל שלא לקחת את עצמך בידיים מוקדם יותר. אבל אי אפשר לחזור אחורה בזמן, והמצב הנוכחי זה מה שיש.
כך שיש לך שתי אפשרויות: לשנות את הלך הרוח ואופן הפעולה שלך, או להישאר בפורום גם עוד 20 שנה ולהמשיך לספר לנו למה אין לך סיכוי להתקדם בחיים.

שים לב, האופציה השנייה לא אומרת שתהיה שלם עם ההחלטה לוותר על העולם הזוגי והמיני. אני לא מאמין שאפשר להיות שלמים עם החלטה כזו - אולי דרך אמונה בערך עליון, כמו נזירים בודהיסטים או כמרים קתולים, אבל לא בשביל אנשים כמונו שרואים בזוגיות יעד רצוי בחיים.
אז במילים פשוטות: האפשרויות שלך הן לשנות פאזה ולהתאמץ בכל הכוח להוציא את עצמך מהחור שנתקעת בו, או לבלות את שארית ימיך בתסכול וחוסר-סיפוק.
תבחר, ושיהיה בהצלחה.

tayarsh1

New member
אז

אז "חבל שלא לקחת את עצמך ביידים מוקדם יותר" - זה אשמת העולם שאני כזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"אי אפשר לחזור אחורה בזמן..." - אני מרגיש שמשהו צריך לשלם על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!
"לשנות את הלך הרוח ואופן הפעולה..." - איך לעזאזל הופכים כסף לזהב?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני באמת חושב להפוך לבודהיסטי

tayarsh1

New member
אני לא בוחר באגו

אני לא יודע איך זה עבור נשים אבל עבור גברים אגו זה כמו איבר בגוף אתה לא יכול לבחור בו הוא פשוט שם, למרות שלפעמים אתה לא רוצה אותה אבל אין לך מה לעשות בעיניין

למעלה