חברה חברה רגע רגע
שני הרכיבים הם כאלה שעלולים להיות מהחי, אחד מהם הוא בדרך כלל מהחי, אך זה לא וודאי לגבי שניהם. מטעמי זהירות, מומלץ להפסיק להשתמש באבקת המרק המדוברת, עד לקבלת מידע נוסף ובמקביל לפנות לחברה לבקשת מידע על טיבם ומקורם של רכיבים אלה. אם התשובה תצדיק זאת, יש מקום למכתבי מחאה. בכל מקרה, אבקות מרק מקובלות עתירות בכימיקלים מיותרים - מונוסודיום גלוטמט ושאר רעלים. הם ממש אינן נחוצות. מחזיקים בבית מספיק תבלינים ותוך חצי דקה מתבלים היטב את המרק, ללא האבקה ובאופן טעים בהרבה. אם שמים מספיק רכיבים במרק הם גם ייתנו טעם טוב לנוזל. עמילנים (קוואקר במיוחד) טובים במיוחד לעיבוי. אם מתעקשים, יש בחנויות טבע אבקות וקוביות מרק טבעיות שמבוססות על ירקות ותבלינים ולא על כימיקלים. ותמיד להזהר מרכיבים שאתם לא מכירים.
שני הרכיבים הם כאלה שעלולים להיות מהחי, אחד מהם הוא בדרך כלל מהחי, אך זה לא וודאי לגבי שניהם. מטעמי זהירות, מומלץ להפסיק להשתמש באבקת המרק המדוברת, עד לקבלת מידע נוסף ובמקביל לפנות לחברה לבקשת מידע על טיבם ומקורם של רכיבים אלה. אם התשובה תצדיק זאת, יש מקום למכתבי מחאה. בכל מקרה, אבקות מרק מקובלות עתירות בכימיקלים מיותרים - מונוסודיום גלוטמט ושאר רעלים. הם ממש אינן נחוצות. מחזיקים בבית מספיק תבלינים ותוך חצי דקה מתבלים היטב את המרק, ללא האבקה ובאופן טעים בהרבה. אם שמים מספיק רכיבים במרק הם גם ייתנו טעם טוב לנוזל. עמילנים (קוואקר במיוחד) טובים במיוחד לעיבוי. אם מתעקשים, יש בחנויות טבע אבקות וקוביות מרק טבעיות שמבוססות על ירקות ותבלינים ולא על כימיקלים. ותמיד להזהר מרכיבים שאתם לא מכירים.