מר"צ, השלימו את החסר:

EverMan

New member
שעונים לך באופן ברור על השאלה

באופן מאוד בסיסי ומסבירים לך משהו , או לחילופין עונים לך בשביל לחתוך את הדיון , ולהפוך אותו לתמציתי זה התחמקות ? צר לי ידידי , כן ולא זה זה לא דבר קיים - תמיד אבל תמיד יש אבל. שאני אומר שאתה דובר שקר זה כשאתה מאשים קהילה של מיליון איש במדינה שלך - בבוגדנות ורצח. זה שקר. שאלתך נענה מספיק פעמים , ואין בפורום הזה מקום לגזענות. תכניס כבר לראש שלך , שאם אתה רוצה תשובות לשאלות שלך - אתה תקבל תשובות. אבל אל תצפה שלא עונים לרוחך להתפרץ ולצעוק. אם אתה רוצה תשובות לשאלות שלך בכן ולא ? מזה יתפתח דיון ? לא. שיענו לשאלות שלך בצורה מפורטת יתפתח דיון. לך דיי עם הדמגוגיה , דיי עם הצעקות. כי בנתיים בן ה17 מתנהג באופן הרבה יותר בוגר ממך.

resh0

New member
אז בוא נפתח דיון.

1. מהי לדעתך הסיבה בגללה מתחרים אלו שמתיימרים להיות נבחרי הציבור של הפלשתינים בישראל, על הזכות המפוקפקת להיות זה שמתנהל בצורה הקיצונית ביותר? 2. האם לדעתך יסכימו הפלשתינים בישראל להלחם מול אויבנו הפלשתינים ביש"ע, בדיוק כפי שאני ואחינו הדרוזים, הבדואים והצ´רקסים עושים? 3. האם לדעתך מהומות אוקטובר מלפני שנתיים, היו ספונטניות או מתוכננות מראש? תתיחס לשאלה מההיבט הלוגיסטי ולאחר שתבין כי היתה לוגיסטיקה, שאל את עצמך, מהי המשמעות שיש לוגיסטיקה כזאת... הנה, לא עניתי לעצמי! בוא נראה אותך עונה.

EverMan

New member
תקרא להם ערבים ישראלים

הגזענות הזו לא תתקבל כאן. 1.למה ? למה בדיוק נציגי מולדת מנסים להראות שהם הכי קיצוניים ? למה מרצ ? למה שינוי ? למה למה למה ? כי על ידי קיצוניות אתה מתבלט. 2.הערבים הישראלים אזרחים בדיוק כמוך , במידה והם היו שווי זכויות והיו מרגישים כאזרחים שווים - אין סיבה שלא. 3.הן היו ספונטניות לחלוטין , בעקבות העצבים המצטברים כאזרחים סוג´ ז´ ועליית שרון להר הבית - דבר שמעיד על יריקה בפנים.

למעלה