מר שללאשוילי הוא מורה לריקוד בבית ספר ומואשם במגע חשוד עם תלמידותיו, אבל, זה לא מה שמענין

certified.woke

Well-known member
"עובדות" שלך, בכדי להכיר עובדות, הם צריכים מידע פנימי שלי אין אותו ואני מניח שגם לך אין.
"עובדה" היא "פני הדברים", או "משהו שכבר התרחש".
אין דבר כזה "עובדות שלי" או "עובדות שלך".
יש עובדות אשר אולי אינך מכירן...ופרטתי אותן...לזכוי הרבים...

דיברגנט חדש

Well-known member
"עובדה" היא "פני הדברים", או "משהו שכבר התרחש".
אין דבר כזה "עובדות שלי" או "עובדות שלך".
יש עובדות אשר אולי אינך מכירן...ופרטתי אותן...לזכוי הרבים...
כן, רק שאין לך מקור מוסמך לקבוע שזאת עובדה, הואיל ואין לך מידע פנימי על מה שהתרחש שם ולכן מה שאתה מחשיב כעובדה, הוא רק בדימיון שלך.

אביב 2019

Well-known member
הואיל ומר שללאשוילי(בן 29) מאשדוד,
הפך משום מה,לאגדה בפורום הזה.
אני מוסיף את השנקל שלי.הקפצה.

אביב 2019

Well-known member
34 אלף צפיות במר שללאשוילי.
אני רוצה אגורה לכל צפיה.רק אגורה.

certified.woke

Well-known member
דיברגנט, זוכר את אופירה דהאן, ה"מנטליסטית", הפאראנורמלית הנוכלת, אשר עשתה הון-עתק מפתאים פשוטי-עם וסלבס כאחד...עד שניר גונטז' חיסל אותה?
הרי שילמו לה מצויין טבין ותקילין!
כלום היה מישהו משלם לה כך סתם, מבלי ש"סיפקה סחורה"?
האם האמנת לרגע שיש לה "כוחות"?

ואורי גלר, מה קרה ל"כוחותיו"?
האם התנדפו?
האם פסק החיפוש הקדחתני ברחבי העולם אחר דלקים פחמימניים במעבה האדמה?
מדוע אינו עוסק עוד בגִלוי "אוצרות טבע"?
הוא נראה מצויין לגילו, ואינו צריך לקדוח בעצמו, אלא אך לטוס במסוק מנהלים ולומר למשקיעים היכן לקדוח.
מי זה ידחה ג'וב חלומי כזה וימאס בו?!

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
דיברגנט, זוכר את אופירה דהאן, ה"מנטליסטית", הפאראנורמלית הנוכלת, אשר עשתה הון-עתק מפתאים פשוטי-עם וסלבס כאחד...עד שניר גונטז' חיסל אותה?
הרי שילמו לה מצויין טבין ותקילין!
כלום היה מישהו משלם לה כך סתם, מבלי ש"סיפקה סחורה"?
האם האמנת לרגע שיש לה "כוחות"?
אף חברה לא לקחה את שורותיה אלא רק אנשים פרטיים.
גם אף אחד רם דרג לא לקח את שורותיה אלא רק אנשי |פח| כמו שולה זקן.
ואורי גלר, מה קרה ל"כוחותיו"?
האם התנדפו?
האם פסק החיפוש הקדחתני ברחבי העולם אחר דלקים פחמימניים במעבה האדמה?
מדוע אינו עוסק עוד בגִלוי "אוצרות טבע"?
הוא נראה מצויין לגילו, ואינו צריך לקדוח בעצמו, אלא אך לטוס במסוק מנהלים ולומר למשקיעים היכן לקדוח.
מי זה ידחה ג'וב חלומי כזה וימאס בו?!
מאמין שהגיל גם כאן משחק תפקיד למרות שכפי שכתבת, זה לא עבודה פיזית.
קח לדוגמא את ההייטק שגם אינו עבודה פיזית ומעל גיל 40, מי שלא הגיע לעמדות מפתח, יתקשה למצוא עבודה ומעל גיל 50 בכלל וגלר בן 78.

certified.woke

Well-known member
אף חברה לא לקחה את שורותיה אלא רק אנשים פרטיים.
גם אף אחד רם דרג לא לקח את שורותיה אלא רק אנשי |פח| כמו שולה זקן.

מאמין שהגיל גם כאן משחק תפקיד למרות שכפי שכתבת, זה לא עבודה פיזית.
קח לדוגמא את ההייטק שגם אינו עבודה פיזית ומעל גיל 40, מי שלא הגיע לעמדות מפתח, יתקשה למצוא עבודה ומעל גיל 50 בכלל וגלר בן 78.
אבל הרויחה הון עד שנחשפה.
גם גלר נחשף.
שניהם שגשגו הודות לפתאיות האנושית.
לא רק שולה זקן וסלבס מפורסמים אחרים חשפו את טפשותם, אלא אף פשוטי-עם, אלא שלפשוטי-עם אין גישה למדיה.

ההיית הולך לבקש בעצת אופירה דהאן, או אפילו בעצת גלר עצמו?
נראה שכן.
אתה פשוט מאמין באפשרות קיום כוחות כאלה והינך קרבן פוטנציאלי לשרלטנים ממין זה...

דיברגנט חדש

Well-known member
אבל הרויחה הון עד שנחשפה.
גם גלר נחשף.
שניהם שגשגו הודות לפתאיות האנושית.
לא רק שולה זקן וסלבס מפורסמים אחרים חשפו את טפשותם, אלא אף פשוטי-עם, אלא שלפשוטי-עם אין גישה למדיה.
כפי שכתבתי לך במהלך השרשור, המדיה מוצפת בהם ובכל זאת אנשים המשיכו, אך ההבדל ביניהם שאליה רק פשוטי עם פנו ואילו אליו פנו חברות רציניות ואנשים רמי דרג.
ההיית הולך לבקש בעצת אופירה דהאן, או אפילו בעצת גלר עצמו?
נראה שכן.
אתה פשוט מאמין באפשרות קיום כוחות כאלה והינך קרבן פוטנציאלי לשרלטנים ממין זה...
נחמד שאתה שם מילים בפי, כמובן חסרי כל בסיס, אך אם זה עושה לך את זה, מי אני שאפריע :)

certified.woke

Well-known member
כפי שכתבתי לך במהלך השרשור, המדיה מוצפת בהם ובכל זאת אנשים המשיכו, אך ההבדל ביניהם שאליה רק פשוטי עם פנו ואילו אליו פנו חברות רציניות ואנשים רמי דרג.

נחמד שאתה שם מילים בפי, כמובן חסרי כל בסיס, אך אם זה עושה לך את זה, מי אני שאפריע :)
יש הבדל.
חברות - יכולות להגדיר את הוצאותיהן בנוגע להתיעצות עם שרלטנים כ"הוצאות עסקיות" ולזכות בהקלות-מס, ענין שאינו אפשרי לאדם פרטי.
לכל חברה לחפושי אוצרות-טבע יש גם השקעות שלא נשאו פרי.
אין שום ראיה מוצקה לכך שגלר גילה משהו, גם אם תמצא קבלות על סכומים ששולמו לו.
לגבי חברה - כל נסיון כזה הוא בבחינת "שלח לחמך על פני המים, כי ברב הימים תמצאנו" (קהלת יא א), והכסף מחליף ידים מראש, עוד לפני "אספקת הסחורה".
אף שרלטן אינו עובד תמורת "הצלחה" בלבד, ולשיטת גלר אין כשלונות, שכן הוא תמיד מיעץ "היכן לא לחפש".
בראש חברה עשוי לעמוד לפעמים גם פתי כאחרון פשוטי-עם.
אבא שלי זוכר כי כאשר אבדה הצוללת "דקר", משרד הבטחון פנה, בלחץ המשפחות, אפילו אל יִדְעוׂנִים, קבליסטים, ומנטליסטים...בלא הועיל.
בסוף פנו אל מומחה חילוץ ימי אמריקאי.
הוא דרש הון-עתק...אבל הסכים כי ישולם לו רק במקרה של הצלחה.
משרד הבטחון התלבט קשות...אך הסכים לבסוף הודות לתנאי "תשלום רק תמורת הצלחה"...והוא מצא את הצוללת. הסכום לא פורסם.
אבל לפני הכל - גלר התוודה לפני עורך "עולם הקסם" הגרמני כי הינו אך בדרן, entertainer והודאת בעל דין, כמאה עדים דמי (גיטין מ ב).
זה "מפי הסוס עצמו", כמו שאומרים.

אגב, ההיית הולך לבקש בעצת אופירה דהאן, או אפילו בעצת גלר עצמו, בענין אישי או מסחרי?

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
יש הבדל.
חברות - יכולות להגדיר את הוצאותיהן בנוגע להתיעצות עם שרלטנים כ"הוצאות עסקיות" ולזכות בהקלות-מס, ענין שאינו אפשרי לאדם פרטי.
לכל חברה לחפושי אוצרות-טבע יש גם השקעות שלא נשאו פרי.
אין שום ראיה מוצקה לכך שגלר גילה משהו, גם אם תמצא קבלות על סכומים ששולמו לו.
לגבי חברה - כל נסיון כזה הוא בבחינת "שלח לחמך על פני המים, כי ברב הימים תמצאנו" (קהלת יא א), והכסף מחליף ידים מראש, עוד לפני "אספקת הסחורה".
אף שרלטן אינו עובד תמורת "הצלחה" בלבד, ולשיטת גלר אין כשלונות, שכן הוא תמיד מיעץ "היכן לא לחפש".
בראש חברה עשוי לעמוד לפעמים גם פתי כאחרון פשוטי-עם.
אבא שלי זוכר כי כאשר אבדה הצוללת "דקר", משרד הבטחון פנה, בלחץ המשפחות, אפילו אל יִדְעוׂנִים, קבליסטים, ומנטליסטים...בלא הועיל.
בסוף פנו אל מומחה חילוץ ימי אמריקאי.
הוא דרש הון-עתק...אבל הסכים כי ישולם לו רק במקרה של הצלחה.
משרד הבטחון התלבט קשות...אך הסכים לבסוף הודות לתנאי "תשלום רק תמורת הצלחה"...והוא מצא את הצוללת. הסכום לא פורסם.
אבל לפני הכל - גלר התוודה לפני עורך "עולם הקסם" הגרמני כי הינו אך בדרן, entertainer והודאת בעל דין, כמאה עדים דמי (גיטין מ ב).
זה "מפי הסוס עצמו", כמו שאומרים.
מי כן עובד על הצלחה בלבד? חברות השקעות עובדות על הצלחה בלבד?
אגב, ההיית הולך לבקש בעצת אופירה דהאן, או אפילו בעצת גלר עצמו, בענין אישי או מסחרי?
לא, כי בתחום שלי, הוא לא יכול לעזור.
אם הייתי עוסק בתחום שהוא מתעסק בו, הייתי מפעיל שיקול דעת מחושב, האם להעסיקו או לא, זאת ע"ס חקר שהייתי עושה בנדון, בדיוק כפי שפעלתי בנושא חיסוני תינוקות ואח"כ חיסוני השפעת והקורונה.

certified.woke

Well-known member
מי כן עובד על הצלחה בלבד? חברות השקעות עובדות על הצלחה בלבד?

לא, כי בתחום שלי, הוא לא יכול לעזור.
אם הייתי עוסק בתחום שהוא מתעסק בו, הייתי מפעיל שיקול דעת מחושב, האם להעסיקו או לא, זאת ע"ס חקר שהייתי עושה בנדון, בדיוק כפי שפעלתי בנושא חיסוני תינוקות ואח"כ חיסוני השפעת והקורונה.
אבל מה עם הסוס?
כלום אינך מקבל את הודאת הסוס עצמו...מפִיו?

אין דין חסוני תינוקות, שפעת, קורונה (אשר בכל זאת מבוססים על מחקרים קליניים וזוכים לגושפנקא של מדע רפואה) כדין יומרות שרלטן...אלא אם כן אתה מאמין בקיומן של יכולות פאראנורמליות אישיות.
אני פשוט אינני סבור כי לאדם עשויות להיות יכולות פאראנורמליות אישיות כאלה במובהק(*). שרלטן יכול אקראית גם "לצדוק" מדי פעם...

(*) מובהקוּת - קריטריון סטטיסטי לאי-אקראיות

דיברגנט חדש

Well-known member
אבל מה עם הסוס?
כלום אינך מקבל את הודאת הסוס עצמו...מפִיו?
אתה בדיוק כמו מוגבי, לא מבין שצוחקים עמו, זה שהוא ציחקק באיזה תכנית בידור לא מראה כלום ואתה נאחז בזה כאילו שהוא התוודה על חייו.
גם ליאור סושרד אומר את זה לא פעם אחת בכל מיני תכניות בידור ולהבדיל מאורי גלר, הוא עוד צעיר ויש לו הרבה מה להפסיד אם יזלזלו בו.
אין דין חסוני תינוקות, שפעת, קורונה (אשר בכל זאת מבוססים על מחקרים קליניים וזוכים לגושפנקא של מדע רפואה) כדין יומרות שרלטן...אלא אם כן אתה מאמין בקיומן של יכולות פאראנורמליות אישיות.
אני פשוט אינני סבור כי לאדם עשויות להיות יכולות פאראנורמליות אישיות כאלה במובהק(*). שרלטן יכול אקראית גם "לצדוק" מדי פעם...

(*) מובהקוּת - קריטריון סטטיסטי לאי-אקראיות
הם מבוססים על מחקרים קליניים ממומנים ע"י חברות התרופות, מחקרים שכל כולם סטטיסטיקות עפ"י הדורש.

certified.woke

Well-known member
אתה בדיוק כמו מוגבי, לא מבין שצוחקים עמו, זה שהוא ציחקק באיזה תכנית בידור לא מראה כלום ואתה נאחז בזה כאילו שהוא התוודה על חייו.
גם ליאור סושרד אומר את זה לא פעם אחת בכל מיני תכניות בידור ולהבדיל מאורי גלר, הוא עוד צעיר ויש לו הרבה מה להפסיד אם יזלזלו בו.

הם מבוססים על מחקרים קליניים ממומנים ע"י חברות התרופות, מחקרים שכל כולם סטטיסטיקות עפ"י הדורש.
לא נראה כי צחקק בראיון עם "עולם הקסם".
הוא פשוט נוכל ודו-פרצופי.
הרי מאוחר יותר טען כי חילץ את אניית המכולות שנתקעה בסואץ (2021).
לזה אתה כן מאמין?

משתמע כי אתה סבור שאפשרי שלאדם תהיינה יכולות פאראנורמליות אישיות באמת, במובהק, מן הסוג להן טען גלר, ואם כן - אתה קרבן פוטנציאלי לשרלטנים מסוגו.

אשר למחקרים קליניים בתרופות.
נכון הוא שחברות התרופות הוקמו כדי להרויח ולא pro bono.
נכון שלכל חברת תרופות יש חוקרים משלה, המתמקדים בתחומים מבטיחים...למעסיקתם.
אפשר גם שבזמן מגיפה לא יהיה סיפק בידי חברת תרופות להשלים את מלא אורך מסלול בחינת תרופה בולמת-מגיפה, או מספקת חיסון נגדה, כדרישת ה- FDA, או שלטונות בריאות, ובאישור השלטונות יוּתָר לקצר מסלול בחינה, פשוט מפני שהיום, אדם חולה יכול להקיף עולם בטיסה ביומיים-שלושה ובכל connection להדביק אחרים ומגיפה יכולה לשטוף עולם תוך יומיים-שלושה.
בעבר, מחלות הופצו על ידי עופות נודדים ומעופן מסין לאירופה ארך שבועות.
זכורה גם התרופה תלידומיד שלא נבחנה מספיק, ורופאים רשמוה לנשים הרות למניעת בחילת בוקר, והתברר כי היא מדכאת התפתחות גפיים עליונות, והביאה להולדת עשרות אלפי תנוקות פגומי גפיים עליונות או אף חסרים אותן לחלוטין.
ברור גם כי לחברות תרופות אין תמריץ להתמקד במציאת תרופה למחלות נדירות ביותר, מפני ש"אין לזה שוק".
כל שאני טוען לעיל - אפשרי.
אבל מכאן ועד לטענתך שמחקרים קליניים ברפואה מניבים תוצאות "מוזמנות" על ידי חברות תרופות, או "על פי הדורש" - רחוקה מאד הדרך...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
לא נראה כי צחקק בראיון עם "עולם הקסם".
הוא פשוט נוכל ודו-פרצופי.
הרי מאוחר יותר טען כי חילץ את אניית המכולות שנתקעה בסואץ (2021).
לזה אתה כן מאמין?

משתמע כי אתה סבור שאפשרי שלאדם תהיינה יכולות פאראנורמליות אישיות באמת, במובהק, מן הסוג להן טען גלר, ואם כן - אתה קרבן פוטנציאלי לשרלטנים מסוגו.
כפי ששאלת בתגובתך הקודמת שמחקת בעריכה וכפי שהסברתי לך לא פעם, אני לא מספיק מבין בזה בכדי שאהיה בעל דעה נחרצת, אני מאמין בקשר חושי שיש לתאומים, בקשר חושי שיש להורים כשילדיהם בסכנה ועוד, כך שייתכן מאוד שיש דבר כזה שניקרא חוש שישי.
על כוחות פיזיים לא נראה לי שקיים, כמו כיפוף כפיות, מאמין שאלו כפיות מיוחדות ויש גם אלמנט חשמל סטטי שפועל כמגנט, כך כשהוא טען שהוא הזיז טיל ממסלולו, זה נראה לי קשקוש.
אשר למחקרים קליניים בתרופות.
נכון הוא שחברות התרופות הוקמו כדי להרויח ולא pro bono.
נכון שלכל חברת תרופות יש חוקרים משלה, המתמקדים בתחומים מבטיחים...למעסיקתם.
אפשר גם שבזמן מגיפה לא יהיה סיפק בידי חברת תרופות להשלים את מלא אורך מסלול בחינת תרופה בולמת-מגיפה, או מספקת חיסון נגדה, כדרישת ה- FDA, או שלטונות בריאות, ובאישור השלטונות יוּתָר לקצר מסלול בחינה, פשוט מפני שהיום, אדם חולה יכול להקיף עולם בטיסה ביומיים-שלושה ובכל connection להדביק אחרים ומגיפה יכולה לשטוף עולם תוך יומיים-שלושה.
בעבר, מחלות הופצו על ידי עופות נודדים ומעופן מסין לאירופה ארך שבועות.
זכורה גם התרופה תלידומיד שלא נבחנה מספיק, ורופאים רשמוה לנשים הרות למניעת בחילת בוקר, והתברר כי היא מדכאת התפתחות גפיים עליונות, והביאה להולדת עשרות אלפי תנוקות פגומי גפיים עליונות או אף חסרים אותן לחלוטין.
ברור גם כי לחברות תרופות אין תמריץ להתמקד במציאת תרופה למחלות נדירות ביותר, מפני ש"אין לזה שוק".
כל שאני טוען לעיל - אפשרי.
אבל מכאן ועד לטענתך שמחקרים קליניים ברפואה מניבים תוצאות "מוזמנות" על ידי חברות תרופות, או "על פי הדורש" - רחוקה מאד הדרך...
אתה עושה סלט מאוד לא טעים ומערבב בין תרופות לחיסונים, תרופה עוברת את כל השלבים, לוקח 15 שנים לאשר תרופה לעומת חיסון שלוקח 5 שנים וחיסון עונתי 3 שנים ובקורונה שברו שיאים וגם אישרו לאחר שנה, אולי אפילו פחות.
מה גם ברור שאינטרס של חב' תרופות הוא לייצר תרופות כרונוגוליות ולא תרופות מרפאות וכנ"ל לגבי חיסונים, יעדיפו את החיסונים העונתיים שצריכים לקחת כל שנה וגם חיסונים עם הרבה מנות דחף.

certified.woke

Well-known member
כפי ששאלת בתגובתך הקודמת שמחקת בעריכה וכפי שהסברתי לך לא פעם, אני לא מספיק מבין בזה בכדי שאהיה בעל דעה נחרצת, אני מאמין בקשר חושי שיש לתאומים, בקשר חושי שיש להורים כשילדיהם בסכנה ועוד, כך שייתכן מאוד שיש דבר כזה שניקרא חוש שישי.
על כוחות פיזיים לא נראה לי שקיים, כמו כיפוף כפיות, מאמין שאלו כפיות מיוחדות ויש גם אלמנט חשמל סטטי שפועל כמגנט, כך כשהוא טען שהוא הזיז טיל ממסלולו, זה נראה לי קשקוש.

אתה עושה סלט מאוד לא טעים ומערבב בין תרופות לחיסונים, תרופה עוברת את כל השלבים, לוקח 15 שנים לאשר תרופה לעומת חיסון שלוקח 5 שנים וחיסון עונתי 3 שנים ובקורונה שברו שיאים וגם אישרו לאחר שנה, אולי אפילו פחות.
מה גם ברור שאינטרס של חב' תרופות הוא לייצר תרופות כרונוגוליות ולא תרופות מרפאות וכנ"ל לגבי חיסונים, יעדיפו את החיסונים העונתיים שצריכים לקחת כל שנה וגם חיסונים עם הרבה מנות דחף.
אינני עורך ומוחק דבר, אלא כאשר אני מגלה שגיאה, או מבקש להוסיף, או משנה התנסחות.
מי שממהר להגיב לדברי "בטרם יבש הדיו" ובטרם באתי על סיפוקי בנוגע להתנסחותי - עלול להתרשם כך, אך זהו רושם מוטעה ואין בו ממש.

לא מוכר לי מחקר, שנערך על פי פרוטוקול מחקר, שקבע כי יש חוש שישי.
premonitions, הכנוי הכללי ל"חזיונות ארועים עתידיים", או "Visions of future events", אשר תאומים מדווחים עליהם, או הורים בנוגע לבניהם - מובנים.
הורים תמיד ידאגו לבניהם, זה מעסיק אותם רבות בהקיץ וגם בשינה (חלומות).
כך גם הקשר בין תאומים.
premonitions כאלה מעוררים רעש רק אם "התאמתו" לאחר זמן קצר.
אם לא "התאמתו", וזה מה שקורה לרוב - איש לא יזכיר אותם, איש לא ידבר עליהם ולא יקדיש לכך מחשבה.

גלר התעשר מפתאיות המין האנושי.

אינך חייב להתחסן ולחסן, וכמו בביטוח - אתה יכול "לרכוש ביטוח" ולשלם ה"פרמיה", אך אתה רשאי גם להיות ה"מבטח של עצמך" ולשאת במלא הנזק בקרות "ארוע נשוא הביטוח" חו"ח...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
אינני עורך ומוחק דבר, אלא כאשר אני מגלה שגיאה, או מבקש להוסיף, או משנה התנסחות.
מי שממהר להגיב לדברי "בטרם יבש הדיו" ובטרם באתי על סיפוקי בנוגע להתנסחותי - עלול להתרשם כך, אך זהו רושם מוטעה ואין בו ממש.
לא נורא, מחקת כי שאלת כבר בתגובה קודמת, סתם קטנוני מצדי.
לא מוכר לי מחקר, שנערך על פי פרוטוקול מחקר, שקבע כי יש חוש שישי.
premonitions, הכנוי הכללי ל"חזיונות ארועים עתידיים", או "Visions of future events", אשר תאומים מדווחים עליהם, או הורים בנוגע לבניהם - מובנים.
הורים תמיד ידאגו לבניהם, זה מעסיק אותם רבות בהקיץ וגם בשינה (חלומות).
כך גם הקשר בין תאומים.
premonitions כאלה מעוררים רעש רק אם "התאמתו" לאחר זמן קצר.
אם לא "התאמתו", וזה מה שקורה לרוב - איש לא יזכיר אותם, איש לא ידבר עליהם ולא יקדיש לכך מחשבה.

גלר התעשר מפתאיות המין האנושי.
כי מדובר יותר בניסיון אישי מאשר בהוכחות מדעיות מבוססות.
רוב המחקרים בתחום מצביעים על כך שמדובר באינטואיציה או תחושות חזקות שמקורן בתפיסה רגשית ופסיכולוגית מהקשר הקרוב והחזק בין תאומים או בין הורה לילד, ולא ביכולת חישה על-חושית. התחושות הללו יכולות להיות תוצאה של תשומת לב מיוחדת, תחושות רגשיות חזקות או זיכרונות מוקדמים שמובילים למודעות מוגברת.
אינך חייב להתחסן ולחסן, וכמו בביטוח - אתה יכול "לרכוש ביטוח" ולשלם ה"פרמיה", אך אתה רשאי גם להיות ה"מבטח של עצמך" ולשאת במלא הנזק בקרות "ארוע נשוא הביטוח" חו"ח...
אכן ומהסתכלות סביבי, אלו שהתחסנו, הם אלו שחלו ו/או סבלו מתופעות לוואי.

למעלה