מר שללאשוילי הוא מורה לריקוד בבית ספר ומואשם במגע חשוד עם תלמידותיו, אבל, זה לא מה שמענין

certified.woke

Well-known member
דווקא לא רק הוא, אלא גם החברות שהשתמשו בשורותיו כפי שהסברתי לך רבות בתגובות קודמות שלי בענף זה.
לא!
לא הצגת הוכחות כלשהן.
ההסכמה היחידה הקיימת בינינו היא אחת - גלר התעשר מ"כשורי" גלר.
אני טוען כי הוא היחיד שהתעשר.
אתה טוען בלא ראיות כי נוספים התעשרו.

ויקיפדיה גורס לא ידוע על הוכחות חד-משמעיות כי גלר אכן איתר נפט ב"כוחותיו המיוחדים".

בראיון ב- 2008 לכתב העת Magische Welt (גרמנית, "עולם הקסם") אמר גלר:
I’ll no longer say that I have supernatural powers. I am an entertainer. I want to do a good show. My entire character has changed
והודאת בעל דין כמאה עדים דמי (גיטין מ ב)...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
לא!
לא הצגת הוכחות כלשהן.
ההסכמה היחידה הקיימת בינינו היא אחת - גלר התעשר מ"כשורי" גלר.
אני טוען כי הוא היחיד שהתעשר.
אתה טוען בלא ראיות כי נוספים התעשרו.

ויקיפדיה גורס לא ידוע על הוכחות חד-משמעיות כי גלר אכן איתר נפט ב"כוחותיו המיוחדים"...
הסברתי לך ואסביר, שוב, הפעם לאט, שחברה שעובד בה או נותן שירותים בה לא מניב את פירותיו, מפסיקה את העסקתו וזה לא קרה במקרה שלו, כך שהמסקנה ...

certified.woke

Well-known member
הסברתי לך ואסביר, שוב, הפעם לאט, שחברה שעובד בה או נותן שירותים בה לא מניב את פירותיו, מפסיקה את העסקתו וזה לא קרה במקרה שלו, כך שהמסקנה ...
קרא בעיון את הודעתי שקדמה מיידית לזו שלך...מצורפות ציטטות והודאה של גלר עצמו, "מפי הסוס עצמו", כמו שאומרים...מה עוד נחוץ?!

יודע מה?
אפשר גם לשאול את צאן הקדושים כאן בפורומנו, מי משנינו משכנע לדעתם יותר...האם תקבל את דין הצאן?
אני סבור כי ה"מומחה לקנונית הסדר העולמי" כאן אצלנו יצדד בך, מפני שהוא "רוחני", גדוש רוח הבל ועיוועים, ונכון לאמץ טענות בתחום הפאראנורמל, אולם רבים אחרים יהיו לבטח ספקנים...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
קרא בעיון את הודעתי שקדמה מיידית לזו שלך...מצורפות ציטטות והודאה של גלר עצמו, "מפי הסוס עצמו", כמו שאומרים...מה עוד נחוץ?!

יודע מה?
אפשר גם לשאול את צאן הקדושים כאן בפורומנו, מי משנינו משכנע לדעתם יותר...האם תקבל את דין הצאן?
אני סבור כי ה"מומחה לקנונית הסדר העולמי" כאן אצלנו יצדד בך, מפני שהוא "רוחני", גדוש רוח הבל ועיוועים, ונכון לאמץ טענות בתחום הפאראנורמל, אולם רבים אחרים יהיו לבטח ספקנים...
אקבל, למעט מוגבי.

certified.woke

Well-known member
אקבל, למעט מוגבי.
לא זכור לי למי כוונתך, אך זו איננה רשימת מושבעים בה הסניגוריה רשאית לפסול מועמדים שהיא חוששת שיש להם דעות קדומות...עם זאת, הבה נלך על זה.
אני פוסל את המומחה לקנונית הסדר העולמי...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
לא זכור לי למי כוונתך, אך זו איננה רשימת מושבעים בה הסניגוריה רשאית לפסול מועמדים שהיא חוששת שיש להם דעות קדומות...עם זאת, הבה נלך על זה.
חברך, מוגבל השיכלי, שטוען שאתה מעריץ אותו.
אני פוסל את המומחה לקנונית הסדר העולמי...
מסכים.

certified.woke

Well-known member
הצעת לעשות זאת, אל תפיל את זה עליי.
נסח כפי שאתה רוצה ושלח לחמך על פני המים ...
הצגת טענה, טענת "יש". אני טוען טענת "אין".
בוכוח בין הטוען טענת "יש" לבין הטוען טענת "אין" - נטל ההוכחה על הטוען טענת "יש".
אינך חפץ לפעול להכרעה?
לא נורא, זו מדינה חפשית (בערך) ולפי שעה אינך חיב לעשות דבר.
ישאר אפוא הענין בלתי מוכרע...

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
הצגת טענה, טענת "יש". אני טוען טענת "אין".
בוכוח בין הטוען טענת "יש" לבין הטוען טענת "אין" - נטל ההוכחה על הטוען טענת "יש".
אינך חפץ לפעול להכרעה?
לא נורא, זו מדינה חפשית (בערך) ולפי שעה אינך חיב לעשות דבר.
ישאר אפוא הענין בלתי מוכרע...
יש רק בעיה אחת שאין כאן הוכחה עם כל הכבוד לחברי הפורום, הם לא ההוכחה.
מה שיש כאן הוא רק מי הם חושבים שיותר משכנע, הטיעון שלי או שלך כאשר אתה הצעת לשאול אותם ואפילו הסכמנו על הוצאת 2 גולשים.
מה מונע אותך לעשות זאת? ממה אתה מפחד?
אתה צריך להיות מאושר שניתנה לך האפשרות לנסח את הטיעון כרצונך, כמובן בצורה אובייקטיבית שיוכלו להפעיל שיקול דעת ושלא יוכתב להם מה לבחור.

certified.woke

Well-known member
יש רק בעיה אחת שאין כאן הוכחה עם כל הכבוד לחברי הפורום, הם לא ההוכחה.
מה שיש כאן הוא רק מי הם חושבים שיותר משכנע, הטיעון שלי או שלך כאשר אתה הצעת לשאול אותם ואפילו הסכמנו על הוצאת 2 גולשים.
מה מונע אותך לעשות זאת? ממה אתה מפחד?
אתה צריך להיות מאושר שניתנה לך האפשרות לנסח את הטיעון כרצונך, כמובן בצורה אובייקטיבית שיוכלו להפעיל שיקול דעת ושלא יוכתב להם מה לבחור.
הצעתי דרך הכרעה - משאל. זה הכל.
הסכמת.
אתה הוא הטוען טענת "יש".
קום ושאל.
אינך חיב.
בהעדר פעולה - אין הכרעה...

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
הצעת |שמאל| הסכמתי |שמאל| עשה|!|
מאוד פשוט :)
ממה אתה מפחד?
לא אמרתי שאערוך משאל, פשוט מפני שאינני יודע איך עושים זאת.
אם הדבר בוער בעצמתיך - עשה ואצביע...או שהסוגיה אינה מוכרעת...מכל מקום מפי הסוס עצמו כבר שמענו שהוא מודה כי אין לו כחות פארארנורמליים, ומי שמאמין כי חילץ אניות תקעות או הסיט טילים או גילה אוצרות-טבע אינו אלא פתי...

דיברגנט חדש

Well-known member
לא אמרתי שאערוך משאל, פשוט מפני שאינני יודע איך עושים זאת.
אם הדבר בוער בעצמתיך - עשה ואצביע...או שהסוגיה אינה מוכרעת...מכל מקום מפי הסוס עצמו כבר שמענו שהוא מודה כי אין לו כחות פארארנורמליים, ומי שמאמין כי חילץ אניות תקעות או הסיט טילים או גילה אוצרות-טבע אינו אלא פתי...
אתה כ"כ חסר תועלת שאתה לא מסוגל לערוך סקר?
הנה, עשיתי אותו, אך אתה לא יכול לבוא בטענות לגבי הניסוח כי נתתי לך את ההזדמנות לערוך אותו בעצמך.

certified.woke

Well-known member
כן, ראיתי, אך היית לא ספורטיבי כפי שציינתי בתגובה #5 וניסית להשפיע על דעת הקהל במקום לתת להם להשיב לבד ללא כל הנחייה.
על איזו "אי-ספורטיביות" אתה מדבר?!
אתה מעונין שאנשים יצביעו "מן הבטן"?
כדי שאנשים יהיו מסוגלים להגיב באפן מושכל עליהם להכיר עובדות...

דיברגנט חדש

Well-known member
על איזו "אי-ספורטיביות" אתה מדבר?!
אתה מעונין שאנשים יצביעו "מן הבטן"?
כדי שאנשים יהיו מסוגלים להגיב באפן מושכל עליהם להכיר עובדות...
"עובדות" שלך, בכדי להכיר עובדות, הם צריכים מידע פנימי שלי אין אותו ואני מניח שגם לך אין.

למעלה