משאל - הלוגו היפה ביותר

0ne Man

New member
../images/Emo41.gif תחרות בחירת לוגו חדש לפורום ../images/Emo41.gif

שלום לכולם, ושבוע טוב!
המועד האחרון לקבלת הצעות ללוגו חדש לפורום הסתיים, ובסך הכל התקבלו 8 הצעות ללוגו חדש לפורום. כפי שידוע לכם, צלף ביקש לא להיות שופט בתחרות, מסיבה אישית, ונשארתי להיות השופט היחידי בפורום. אבל, היות והפורום כאן הוא של כולנו, של כל הגולשים בפורום, אני רוצה לשתף אתכם בקבלת ההחלטה על הלוגו של הפורום, ולא להיות היחיד שמחליט איזה לוגו הוא המתאים ביותר לפורום שלנו. אני מביא כאן, לפי סדר ההצעה שהוגשה, את כל ההצעות ללוגו שהתקבלו, ממוספרות מ-1 עד 8, בצירוף הכינוי של המציע, ואני מבקש מכל אחד ואחת מהגולשים כאן בפורום להמליץ על הלוגו שלדעתו הוא המתאים ביותר לפורום, ולהסביר בקצרה את בחירתו. גם המציעים של הלוגו מוזמנים להסביר את הרעיון שלהם בבניית הלוגו שהציעו בתחרות. אני אקרא את כל ההמלצות שלכם, ואקבל החלטה בהתאם לדיון שיתפתח עד ליום חמישי, 6.11.03 בערב. ביום שישי בבוקר, ב-6.11.03, אודיע על הלוגו הזוכה בתחרות, אשים את הלוגו בדף הראשי של הפורום, ואודיע להנהלת תפוז לשלוח את הפרס- חולצה מדליקה של תפוז- לביתו של הזוכה. שבוע טוב ומוצלח לכולם!

אני... מצביע לעצמי ../images/Emo3.gif

לקחתי תמונה מגלריית הפורום והוספתי כיתוב עם שם הפורום, מספרו ולוגו תפוז.

0ne Man

New member
אסור להמליץ על לוגו שאתה הצעת ../images/Emo3.gif

מציע אינו יכול להמליץ על לוגו שהוא הציע, אלא רק להסביר את הרעיון והשיקולים שלו בבניית ההצעה ללוגו. אבל נחמד שניסית ....

0ne Man

New member
היי עידו ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום!
אכן אתה צודק, והמספר 638 הוא המספר של פורום החירשים בתפוז. ניתן להגיע לכל פורום בתפוז, על ידי הקשת המספר 638 ברשימת הפורומים של תפוז בשורת הכתובת של הדפדפן. ואגב - מהי ההמלצה שלך עידו לגבי הלוגו לפורום?

אני חושב שלוגו של וינטרפרש מתאים,

במבחינת לוגו קולע לעין ויש בו סמל נפוץ וידוע וזה אוזן וזה מספיק לסמל את חירשים וכבדי שמיעה שהוא כותרת עיקרי של פורום. אולי לשנות קצת את צבע צהוב בהיר לכתום שיתאים לפורטל תפוז וגם לצבע תפוז (פרי) עצמו. לאישי, תודה על קבלת הפנים.. עידו

A40

New member
איך אפשר לבחור לוגו?

האם יש מקום בפורום בו כל ההצעות מרוכזות? כך שיהיה יותר קל לראות את הכל ולהתרשם. ענת

0ne Man

New member
תגובה לענת

שלום ענת, יש כאן שירשור המסומן ב-
ובשירשור מוצגים 8 הצעות של גולשים ללוגו חדש בפורום. כל גולש מוזמן להביע את דעתו מהו הלוגו היפה והמתאים ביותר לפורום, מתחת לשירשור של ההצעות. גם את מוזמנת!

למעלה