משאל - הלוגו היפה ביותר

A40

New member
גם עיצוב זה מדבר אלי

מקווה שניתן לבחור עוד אופציה וזה בסדר מבחינת כללי התחרות.

צלף

New member
גם אלי העיצוב הזה מדבר

אבל בנוגע להצעתך: את בעצם מציעה שתהיה אפשרות בחירה מתוחכמת בכמה אופציות בו זמנית, נשקול את האפשרות הזאת לתחרויות הבאות, אבל קשה מאוד לשנות כללים באמצע התחרות, כי תמיד אתה פוגע במשהו כמו שלמדנו על בשרנו, אז התחרות מוגבלת להצבעה יחידה, וביקשנו להצביע עוד פעם, כי בגלל הדיון ועומס תגובות לא ברורה מה ההצבעה...

ahboaz

New member
לוגו עלוב-- משלי

מצורף בזאת לוגו עלוב שיצא תחת ידיי החובבניות... וסליחה מראש על העליבות

0ne Man

New member
לוגו דווקא נחמד מאד

אבל לצערי, התאריך האחרון לקבלת ההצעות ללוגו חלף כבר, ואין לי אפשרות לקבל את הצעתך לתחרות. איתך הסליחה!

0ne Man

New member
במחשבה שנייה -

אם כל המשתתפים בתחרות מוכנים להאריך את מועד קבלת ההצעות ללוגו לתחרות, אין לי שום התנגדות לקבל הצעות נוספות או תיקונים ושיפורים להצעות קיימות. הכל תלוי בהסכמת המשתתפים הנוכחיים בתחרות

כיסוף

New member
מתנגדת

מספיק לשחק יו יו או שאתה מחליט ובטח כבר יש לך החלטה כבר מזמן או שתבטל את כל התחרות ותשאיר את מה שיש אתה לא יכול אחרי שנקבע תאריך סיום שהוא כבר חודש להתחיל לרצות אנשים שבאו לאחר מעשה ולשנות את כל התמונה. היה לו מספיק זמן לכולם היה זמן לעצב. תעמוד במילים שלך בהודעות רצות ופרסום בתפוז של עיצוב לוגו. חותמת על מה שאתה רוצה שיש לך החלטה.

בחייך .ככה לא מנהלים תחריות

קובעים תאריך וזהו בלי שינויים יש כלל שקובעים תאריך וזהו . ככה הפעם לא נגמור את תחרויות

כיסוף

New member
כנראה הם לא יודעים

את משמעות המילה "הגינות" וכשבא מישהו שהם מחשיבים אז מתחילים השאלות אולי תוותרו? אולי אפשר להאריך? אין.................!!!! פעם הבאה אל תציעו בכלל לעשות אתגרים. זה לא המקום המתאים. לאתגרים. או לתרומות ועשיות לפורום הזה ובכלל. אתם לא יודעים להיות שופטים הוגנים תרדו מהנושא וזהו. אבל לעשות צחוק מהעבודה והזמן וההשקעה של מי שלקח ולא בשביל החולצה המזורגגת הזאת.

0ne Man

New member
המטרה של התחרות

היתה בראש ובראשונה למצוא לוגו לפורום, שיהיה הכי יפה שהגולשים של הפורום יכולים לעצב. נכון שבשביל האתגר והעניין עשיתי זאת בצורה של תחרות, אבל המטרה לא היתה תחרות לשם בחירת ה"מעצב הכי טוב בפרק זמן של חודש" אלא תחרות לשם בחירת הלוגו הכי יפה לפורום. מטרה נוספת היתה, לעודד כמה שיותר גולשים להשתתף באופן פעיל בפורום על ידי השתתפות בתחרות, ואם גרמתי לגולשים כמו וינטרפרש להכיר מקרוב את העולם שלנו, ואם גרמתי לנועם ולבועז להשתתף בתחרות- בכך הגשמתי חלק מהמטרה שהצבתי לעצמי. אני לא מאמין שהפרס שהצעתי- חולצה-הוא מה שגרם לכל המשתתפים בתחרות להשתתף בתחרות, אלא יותר ההנאה שביצירה, ושבהתמודדות עם שאר הגולשים בתחרות. אני הודעתי שהמועד האחרון להגשת ההצעות חלף, וכשבועז הציע ברגע האחרון את הצעתו, תגובתי הראשונית היתה, כפי שראיתם, להתנצל בפניו ולהודיע לו שהמועד האחרון חלף. מצד שני, לא רציתי, אחרי שבועז כבר טרח למען הפורום, להשיב את פניו ריקם, אלא רציתי שהוא יהיה שותף פעיל גם בפורום שלנו, ולכן פניתי אליכם המתחרים בשאלה, אם אתם מוכנים לשתף אותו בתחרות, או לא. העברתי את ההחלטה אליכם, וציפיתי לקבל תשובה קצרה- כן או לא. לא ציפיתי לתלונות על "חוסר הגינות" או "חוסר מיקצועיות" ושאר הדברים שיוחסו לי. חבל שבגלל כוונה טובה שלי לטובת הפורום, אני מואשם בחוסר הגינות. אבל, כפי שהבטחתי, אעמוד במילתי, והיות שלפחות 2 מהמתחרים מתנגדים להארכה- אזי אני משאיר את רשימת ההצעות המשתתפות בתחרות כפי שהיתה, ללא שינוי, והצעתו של בועז לא תשתתף בתחרות. נכון לעכשיו, טרם קיבלתי החלטה על הלוגו הזוכה. אקבל את ההחלטה רק ביום חמישי, לאחר אקרא את הדיעות ואת חוות דעתם של כל הגולשים על הלוגואים המשתתפים בתחרות, ולאחר שאתייעץ עם שותפי לניהול צלף. אני שב ומזמין את כל הגולשים שטרם כתבו, לכתוב מה לדעתם הלוגו היפה ביותר מבין כל הצעות 1-8 הנ"ל. דעתכם חשובה לי!

צלף

New member
הגינות ../images/Emo35.gif

את המילה הגינות אני מבין שלא לפגוע במשתתפים פה, כאן מטרת התחרות כמו שכתב אישי זה לא למצוא מעצב טוב יותר, וגם לא לתת פרס, ואולי גם לא למצוא לוגו בכלל (למרות שלוגו יבחר ויקבע ) המטרה הראשית היתה בעצם לעורר את המשתתפים לחשיבה על המשמעות כחירש, ועל המשמעות של היחסים של לק"ש עם השומעים, והלוגו היה רק הטרייגר (הזרז או הקלטיזטור) לכך, אני מקוה שכל התחרות עוררה אותנו למחשבה. ואישית אינני חושב שהוספה של בועז ברגע באחרון, או שיפור של אחד ההצעות היתה פוגעת בצורה רצינית במשהו.... התחרות עוד לא נגמרה , ואשתדל לכבד את בועז ולפרש את הצעתו למרות שאינה משתתפת בתחרות פורמלית. ואנחנו כנראה נעשה עוד תחרויות לעתיד לבוא וכנראה יותר רציניות ועם שופטים חיצוניים (זה עוד במחשבה) וכתוצאה מזה הקפדה יותר על הכללים ופחות גמישות, אבל כאן כאשר הפרס הוא חולצה אז... התחרות היא העיקר ולא הפרס...

כיסוף

New member
אויי אוי

איך אתם אוהבים לשמוע מה שבא לכם. התחרות לא נעשתה לבחירת המעצב הטוב ביותר תפסיקו עם הפלצפנות שלכם. התחרות נגמרה בתאריך 31.10.03 וההגשות היו עד לתאריך זה. והיום התאריך שונה וההודעה היתה לגבי בחירת לוגו ולא להוספת לוגואים ועריכות למיניהם. נמאס להגיד מה שאתם יודעים כבר בודאות ועוד זה בה בהודעות שלכם המנהלים. לא שאני קבעתי בתור גולשת אצליכם פתאום התחרות היא לא פורמלית ופתאום אפשר לשנות ופתאום אפשר לערוך. לא יתכן שמצד אחד אישי ישרשר הודעה התנצלות שכולם רואים שתאריך ההצעות חלף לו ואין אפשרות לקבל את ההצעה שלו ואחרי איזה זמן לא רב יכתוב שבמחשבה שניה בעצם... וישאל את דעת האחרים. והאחרים אמרו לא שהם מתנגדים. בועז טרח? הוא טרח לאחר שתם התאריך ולא לפני, החכמה היא לא לקחת ולשאוב מהרעיונות של אחרים ואז להגיש. אלא להיות מקוריים בזכות עצמך ובלי קשר למעצב מקצועי או לא מעצב מקצועי. אם ככה שניכם חושבים בתור מנהלים שבדרך הזאת תנסו לרצות גולשים לגלוש אצליכם ולא בפורומים דומים אליכם אז זה עוד טעות . ולנסות לשכנע גולשים קיימים אצליכם להתפשר בכל אותה סיבה
תזכרו הפורום הזה ואחרים הם של הגולשים וגם של המנהלים אבל עדיין ההנהלה היא תפוז והם הגלובאלים והאדמינים נכון לעכשיו ומין הסתם עוסקים גם בגרפיקה כמו שאני יודעת. אני מצפה לפחות ממנהלים להגינות. כן בדיוק הגינות = צדק ומעבר לתחרות מנהל מחוייב לנהוג בצדק והגינות גם לכאלה שהם לא כוס התה שלהם.

הגינות?

מילה יפה מאוד
מי יעשה/תעשה שיעורי בית על המילה הזאת? פתאום נזכרתי בשימפנזים. גם אצלם חוש הצדק מפותח. שימפנזה יכול שתהיינה לו שבע בננות ולשיפנזה השני - רק חמש בננות. אך אוי לשימפנזה השני אם פתאום תצצונה בידיו תשע בננות.

0ne Man

New member
כיוון שכבר הודעתי

כי איני מאשר שינוי או הוספה של הצעות לתחרות הלוגו, איני רואה כל טעם להמשיך בדיון.תודה.

צלף

New member
המגמה הראשית זה לא ריצוי גולשים,

אלא סיעור מוחות... טוב כיסוף התחרויות הבאות יהיו רשמיות יותר, אז אינני מאמין שהגמישות שניסנו לקחת לעצמנו יעלו בכלל על הדעת. לילה טוב וחלומות פז

ahboaz

New member
הסבר קצר

1. בשם ה"ההגינות" שמתנוססת לה כדגל פה, צריך לציין שמבחינה טכנית לא ציינתי שהלוגו שהעליתי הוא מועמד לתחרות. לפי הלוגיקה, בכל מקרה, ההנחה שהלוגו מצורף לרשימת הלוגואים המוצעים ולפיכך מוצע כמועמד היא לא מופרכת. אם כך ניתן לעשות שלושה דברים לפחות: א. לדחות את הלוגו משום החריגה בהגשתו לתחרות, ב. לקבלו תחת הרשאה מיוחדת, או ג. לפתוח את התחרות שוב. היריעה קצרה מלפרט את כללי ה"הגינות" כפי שהם נהוגים במסגרות תחרותיות שונות (כגון תחרויות עיצוב, אדריכלות, ועוד), כמו כן את השיקולים העומדים מאחוריהם. אך בסופו של דבר המטרה (שהיא הדבר החשוב פה) היא אינה דבר מה בעל חשיבות תהומית-- בסך הכל מדובר בסמל קישוט\נוי שאולי יש לו משמעות סמלית, אבל בו במידה יכול להיות חשוב כמו החור שבכעך... לדידי אני יכול רק לומר שהלוגואים שהוצגו סיפקו לי השראה שיצרתי לי את הלוגו החובבני הנ"ל... במידה זו אם הלוגו ייזרק אל פח-האשפה של הפורום או ייכנס לתחרות היינו הך: אני נהניתי מהפעולה האמנותית של יצירתו. ועל כך אני מודה לצלף-איש אחד, ולשאר היוצרים ויוצרות. 2. אני קורא בפורום על בסיס קבוע, אך אני עסוק כל כך שאינני יכול להשתתף פה (או, לעניינו של דבר, בכל פורום אחר) בצורה שהייתי רוצה להשתתף בה--דיון רציני), ולפיכך אני נאלץ פחות או יותר להישאר מחוץ ל"עניינים"... ועל כך, רק אני מצר.

למעלה