המטרה של התחרות
היתה בראש ובראשונה למצוא לוגו לפורום, שיהיה הכי יפה שהגולשים של הפורום יכולים לעצב. נכון שבשביל האתגר והעניין עשיתי זאת בצורה של תחרות, אבל המטרה לא היתה תחרות לשם בחירת ה"מעצב הכי טוב בפרק זמן של חודש" אלא תחרות לשם בחירת הלוגו הכי יפה לפורום. מטרה נוספת היתה, לעודד כמה שיותר גולשים להשתתף באופן פעיל בפורום על ידי השתתפות בתחרות, ואם גרמתי לגולשים כמו וינטרפרש להכיר מקרוב את העולם שלנו, ואם גרמתי לנועם ולבועז להשתתף בתחרות- בכך הגשמתי חלק מהמטרה שהצבתי לעצמי. אני לא מאמין שהפרס שהצעתי- חולצה-הוא מה שגרם לכל המשתתפים בתחרות להשתתף בתחרות, אלא יותר ההנאה שביצירה, ושבהתמודדות עם שאר הגולשים בתחרות. אני הודעתי שהמועד האחרון להגשת ההצעות חלף, וכשבועז הציע ברגע האחרון את הצעתו, תגובתי הראשונית היתה, כפי שראיתם, להתנצל בפניו ולהודיע לו שהמועד האחרון חלף. מצד שני, לא רציתי, אחרי שבועז כבר טרח למען הפורום, להשיב את פניו ריקם, אלא רציתי שהוא יהיה שותף פעיל גם בפורום שלנו, ולכן פניתי אליכם המתחרים בשאלה, אם אתם מוכנים לשתף אותו בתחרות, או לא. העברתי את ההחלטה אליכם, וציפיתי לקבל תשובה קצרה- כן או לא. לא ציפיתי לתלונות על "חוסר הגינות" או "חוסר מיקצועיות" ושאר הדברים שיוחסו לי. חבל שבגלל כוונה טובה שלי לטובת הפורום, אני מואשם בחוסר הגינות. אבל, כפי שהבטחתי, אעמוד במילתי, והיות שלפחות 2 מהמתחרים מתנגדים להארכה- אזי אני משאיר את רשימת ההצעות המשתתפות בתחרות כפי שהיתה, ללא שינוי, והצעתו של בועז לא תשתתף בתחרות. נכון לעכשיו, טרם קיבלתי החלטה על הלוגו הזוכה. אקבל את ההחלטה רק ביום חמישי, לאחר אקרא את הדיעות ואת חוות דעתם של כל הגולשים על הלוגואים המשתתפים בתחרות, ולאחר שאתייעץ עם שותפי לניהול צלף. אני שב ומזמין את כל הגולשים שטרם כתבו, לכתוב מה לדעתם הלוגו היפה ביותר מבין כל הצעות 1-8 הנ"ל. דעתכם חשובה לי!