משאל - הלוגו היפה ביותר

צלף

New member
הערותי על הלוגואים ../images/Emo124.gif

מה המזהה של החרשים וכבדי שמיעה האוזן כמובן, ליתר דיוק אוזן עם קו שחוצה אותה באלכסון, האוזן הפכה להיות הסמל של החרשות, ומי שרוצה לראות דוגמא יכול להסתכל באתר של אח"א. ותתפלאו אני מסתכל בתעודת חבר של בקול שיש לי בארנק, את אותו הלוגו אני מוצא גם על הכרטיס החבר של בקול, לפחות בעניין זה ארגונים בקול ואח"א הגיעו לידי הסכמה
אבל האמת שלא הייתי רוצה שהאוזן תהיה הסמל של החרשות, יש לי שאיפה בלב שהסמל שלנו יהיה המעלות שלנו, ולא הבעיה עם שני הצופקים משני צידי הראש
אז איזה איבר הוא הכי פעיל אצלנו בגוף
בעיניים כמובן, אנחנו כל הזמן עושים עבודה מאומצת עם העינים בלהסתכל בשפתיים, אבל לא רק זה אנחנו גם מסתכלים מסביב כדי ליצור קשר עם הסביבה כתחליף לקשר של אינפורמציה קולית, ואולי בגלל שאנחנו מטבע הדברים (לפחות חלקנו) עוברים שלב של להיות בספריה ולבלוע ספרים על גבי ספרים, אז אולי לחוכמה הזאת יש ביטוי בעיניים... טוב הכשרונות שלי כגרפיקאי לא אי אי, ולא ראיתי אף גרפיקאי שהגשים את החלומות שלי כאן, אולי פעם איזה גרפיקאי יצליח לתת ביטוי להלך רוחות זה בצילום, בינתיים אסתפק במה שיש ואביע דעתי על כל לוגו אחד אחד, ואת הבחירה אשאיר לכם, ואולי אביע את דעתי ובחירתי לפני סוף התחרות...

צלף

New member
לא הייתי מודע לזה שזה סמל בינלאומי

אבל אני רוצה בלבי סמל שלא ידגיש רק את הבעיה שלנו, אני רוצה שנדבר על מה אנחנו, ולא מה אנחנו לא...

צלף

New member
הצעה אחת של וינטר פרש

היתרון של הסמל הזה שהוא פשוט מרובע, ממש ברור, יש אוזן, וכתוב כל האינפורמציה על הפורום, ושום דבר לא מעבר לזה, לדעתי זה יכול להיות טוב ככרטיס ביקור, אבל כסמל
אני בספק...

צלף

New member
הצעה 2 של נועם

הלוגו מציג חזרה על אותו רעיון פעמיים, פעם אחת הוא כבר שם את האוזן (שמסמל את החרשות) ופעם שניה הוא כותב בטקסט את המשמעות של אותו האוזן שידוע לפחות לרובנו...

צלף

New member
הצעה מספר 3 של החסוי

לחסוי היה רעיון מבריק, הוא ציר תפוז ובתוכו אוזן, להראות זה הפורום של הלקשים בתפוז, הסמל כבר מציג את כל הרעיון. הייתי עושה קצת שיפורים, כמו את התפוז לציר בצבע כתום והאוזן בצבע אחר, וגם לעגל (לקשת) קצת את המשפט פורום חרשים וכבדי שמיעה,שלא יעלה על הציור, אולי עם החסוי קורא את השורות הללו, ויוכל לשפר קצת את ציורו

A40

New member
אני בעד הלוגו של חסוי , הצעה מס' 3

הרעיון מקורי ביותר ומסמל בעיני צמיחה והתחדשות למרות נקודת הקושי מצטרפת לצלף שצריך קצת לשפר. הייתי משנה את צבע התפוז לכתום אך לא הייתי צובעת את האוזן בצבע אחר. בדיוק מהסיבה הנ"ל. ענת

צלף

New member
אני מתנצל על מחיקת ההצעות שיפור של

החסוי בעקבות מה שביקשתי למעלה, לא שמתי לב שבקשת שיפורים ותיקונים להצעה שכבר הוגשה זה עבירה על רוח התחרות, ובעקבות זה הכניס החסוי מספר שיפורים ופירסמם... על כן לא היתה לי ברירה אלא למחקם, ואל כך אני מתנצל ומבקש
אם הצעתו של החסוי תזכה אז הוא בטח יוכל לשפר את הצעתו בהתאם להמלצות. כמו כן לתשומת ליבכם - אני לא בחרתי עוד באף הצעה...

צלף

New member
כיסוף - הצעה 4

כיסוף הינה שומעת, ומעורבת חברתית איתנו בפורום כבר שלוש שנים, וגם לפעמים ניפגשת איתנו פנים אל פנים במפגשי הפורום, או פעולות חברתיות אחרות של הלק"ש, וצריך להתיחס לכל תמונה שלה כאל התרשמות שלה מעולמם של החרשים וכבדי שמיעה. מילת פתיח שלה לכל תמונה שלה זה קשב פנימי ואני מפרש שהיא רוצה להדגיש שללקשים שהכירה ישנו מאופינים בעולם פנימי עשיר (כפיצו על הנתק החלקי החיצוני) ואולי פירוש אחר שעובר בתמונות שלה - אנחנו מקשיבים ומקשיבים כל הזמן... בתמונת הפתיח יש תמונה של ילד עם מכשירי שמיעה של פעם עם חוטים שמשתלתלים מהאוזן למכשיר שעל הגופיה של הילד, התמונה מדגישה את העיניים של הילד שמסתכל בריכוז בעולם שסביבו, הבעיה עם התמונה שהחוטים לא ברורים והאוזניות לא נראות בכלל, וחוץ מזה גם מעט מאוד זוכרים את מכשירי שמיעה של פעם, ככה שהמסר של החוטים לא ברור לרוב הציבור...

צלף

New member
ההצעה ה- 5 של כיסוף

אוזן בצורת קיר או חומה ואדם שהיא מחסום לכל הקולות, בניגוד לשומעים שהשמיעה אצלם היא שמיעה ידידותית וקלה ונעימה (כמו הראיה) אצלנו האוזן היא המחסום, וחוית השמיעה של לק"ש היא חוית של להתגבר על מחסומים (כמעט לא שוחחתי עם כיסוף על כונותיה, וזה הפרשנות שלי רק...).

כיסוף

New member
אתה לא צריך לדבר איתי

על הכוונות שלי אבל אתה מכיר אותי כל כך טוב שאתה קולע בול למחשבות שלי. אני לא צריכה לדבר או להניף יד שתדע מה הפעולה הבאה שלי. או מה אני רוצה להגיד רק לפי מבט. אני גם לא צריכה לומר מילה מבעד למסך המחשב אתה כבר תדע מה המילה הבאה שלי. קלעת יפה למחשבה שלי ניסחת את זה בצורה הכי הכי שיכולת. כל הכפודדד... . ומאידך גרפיקאי לא צריך לתת קו מנחה בתחרות או לשכנע בעבודות שלו. והוא צדק לא יצאתי בהצהרות לגבי העבודות שלי. היחידים שאמרו לי דעתם הם חברי השומעים. ומה אמרו אני שומרת לעצמי.

צלף

New member
כיסוף - הצעה 6

זה ציור מאוד יפה ויחודי, אבל לא הצלחתי לפענח את המסר, אולי היא התכונה שביחסים בין חרשים וכבדי שמיעה ושומעים, הרבה פעמים השומע מדבר כל הזמן, והלק"ש מקשיב כל הזמן...

צלף

New member
כיסוף - הצעה 7

אולי תבין כבר.... זה הרושם שקיבלתי מהתמונה על הבעיה של השומעים עם הלקש"ים, השומע כל כך רוצה לעזור ללקוי שמיעה, עד שמרוב התלהבות לעזור הוא צועק לו באוזן ומקלקל את הכול/הקול... אז איך עוזרים לנו

צלף

New member
כיסוף הצעה 8

זאת ההצעה שהכי מתקרבת למה שאני חולם... מצד אחד יש את גלי קול שדוקא הם בצבע צהוב כתום, כלומר משהו מאוד ידידותי ולא מאיים, ויש את הסמל של פעלות השמיעה לקלוט את הקולות הללו, ויש את העין שכן מסתכלת בקולות (אולי טיפ טיפה קדימה) וגם רואים את צבע גל הקול הופך לירוק ברקע הראש של המקשיב, כלומר יש כאן פעולת קליטה והבנה של הקול בתוך האדם המקשיב... אבל האם התמונה הזאת יותר מידי אופטימית
יתכן, אבל לפעמים יש שכר למאמץ...

למעלה