הערה ניהולית:אני בכלל חושבת שאת טרולית.
נא לשמור על כבודם של חברייך לפורום. תודה על שיתוף הפעולה.
הערה ניהולית:אני בכלל חושבת שאת טרולית.
א. ההסבר האחרון שהמנהל הנכבד נתן כאן, אינו שייך בשיט לתופעה שתוארה כאן. לא EKG ולא בדיקת דופק יתנו מענה, וראוי שרופא ומומחה יביעו דעה בנדון.לא ברור לי איך מה שכתבתי פוגע במישהי,
והיתה סיבה טובה,
להבדיל ממך שפוגע בכל מי שאתה עונה לה/ו,
מזלזל ומלגלג ומנסה להקטין ולבטל.
???א. ההסבר האחרון שהמנהל הנכבד נתן כאן, אינו שייך בשיט לתופעה שתוארה כאן. לא EKG ולא בדיקת דופק יתנו מענה, וראוי שרופא ומומחה יביעו דעה בנדון.
ב. מה הבעיה שלך עם הדוא"ל שקיבלת? לנסיכים הכל מותר: ראי את הנסיך הילדז של הנהנתן. הוא הרי מלמד את הנהנתן מה עליו לעשות, הוא מציג תנועות מגונות מול הראש האשם ומול האנשים שנמצאים סביבו... הוא מוציא פוסטים נוראים וכן או שלא מסיר אותם לאחר מכן. אז לנסיך שמראש נקרא "נסיך דריי דריי דריי" מותר לקבוע מי חולה ומי בריא בנפשו. אני בעד.
הסבר נאות: גם אני 0מולן אז גמני חולה נפש. נא תהתייחס לדבריי בהתאם.
בקשר לסוסים? עניתי.???
הגבתי להרינגטון, לא מבינה איך לקחת ומה.
הגבתי גם אליך, בעניין הסוסים והעגלה.
סוס?בקשר לסוסים? עניתי.
בקשר לשאר? זה שכן התייחסתי או שלא, אין בכך כל תחליף למענה מטעמו של המנהל המכובד. אני רק הבעתי כאן את דעתי האישית, שאינה קשורה כמובן אליו. אז מיץ מיץ? מיצוצו.
היה כאן דיון בנוגע להקדמת הסוסים לעגלה או העקלה לסוסים. אז.. סוס.סוס?
עקאל?היה כאן דיון בנוגע להקדמת הסוסים לעגלה או העקלה לסוסים. אז.. סוס.
עגלה. נו... תמיד מתחלף לי ג ב-ק או להפך...עקאל?
הדברים נכתבו שם דווקא בתגובה למה שכתבת בעניין קודם לכן. צר לי לאכזבך (ואלוקים יודע מה הצורך להגיב לי באופן העקיף להחריד שבחרת בה), אבל מה שכתבתי למעלה דווקא מדויק לחלוטין. אני באמת מתנצל, מעומקה דליבא, אם זה לא מסתדר עם הצורך שלך לתקוף ולהשמיץ בכל מקרה ומחיר.א. ההסבר האחרון שהמנהל הנכבד נתן כאן, אינו שייך בשיט לתופעה שתוארה כאן. לא EKG ולא בדיקת דופק יתנו מענה, וראוי שרופא ומומחה יביעו דעה בנדון.
לא הבנתי עד כמה רחוק הלכנו. אתה הצעת הצעה של "כאן ועכשיו" לפני ההמשך. אם זה עובד? יופי. אין שום סיבה להתקדם עם זה הלאה. אבל במידה שלא? לא הייתי סומך על דעת ההמונים ולכן הבאתי את הקישור שהבאתי והסברתי גם למה.לדעתי, הלכתם רחוק מדי, היא שאלה על RT ואילו אתם השבתם לה על אמבדד.
כשיש דופק חזק, צריך להוריד אותו והמלצתי לה איך לעשות זאת בתגובה #2 שלי ואם זה קורה עוד פעמים, רק אז צריך להיבדק באופן מסודר יותר ע"י קרדיולוג.
עוד לא נגמלת מרון?![]()
אם זה לא יעבוד, כבר לא יעזור לך רופא והמבין יבין.לא הבנתי עד כמה רחוק הלכנו. אתה הצעת הצעה של "כאן ועכשיו" לפני ההמשך. אם זה עובד? יופי. אין שום סיבה להתקדם עם זה הלאה. אבל במידה שלא? לא הייתי סומך על דעת ההמונים ולכן הבאתי את הקישור שהבאתי והסברתי גם למה.
האני מאמין שלי הוא שבן אדם יודע הכי טוב מה טוב בשבילו, לכן ה-ולגבי ההמשך? במקרה של שיניים, אולי דווקא שם יש מקום לפנות ולקבל עצה מההמונים, אך בסופו של דבר, ללכת למומחה שיביע את דעתו וייתן את טיפולו.
יש כאלו שיודעים לקרוא בין השורותאין כל קשר ל"רון" או ל"שמשון". יש קשר לשיניים. ולמען ההגינות? אני גם לא הזכרתי כל שם.
מהיר מעלה את המימדים חזק נשאר באתם מימדים אבל חזק מאד מפריע,,אתה שומע את הדופק של עצמך בום בום בםמה זה דופק חזק? להבדיל ממהיר.
מה זה דופק חזק? להבדיל ממהיר.
חזק נשאר באותם מימדים נגיד 120אז ישאר 120 , אבל כל פעימה נשמעת חזק בום בום בום שזה מפריע למהלך החיים, לא מסוכןמהיר מעלה את המימדים חזק נשאר באתם מימדים אבל חזק מאד מפריע,,אתה שומע את הדופק של עצמך בום בום בם
מהיר מסוכן אם לחץ דם שלך נגיד 120 שזה בסדר ,יכול למהר לעלות אותו למעלה אפילו עד כדי סיכון
רק נדייק ברשותך, "לא מסוכן" (בטווח זמן מיידי) בנסיבות שאת תיארת. בהחלט יכול להיות מסוכן בנסיבות אחרות. ברוך ה' לא רלוונטי לגבייך ולשאלתך, אבל צריך להיזהר מאמירות גורפות כאלה.לא מסוכן
מקבלת את דבריךרק נדייק ברשותך, "לא מסוכן" (בטווח זמן מיידי) בנסיבות שאת תיארת. בהחלט יכול להיות מסוכן בנסיבות אחרות. ברוך ה' לא רלוונטי לגבייך ולשאלתך, אבל צריך להיזהר מאמירות גורפות כאלה.
מדדים.מהיר מעלה את המימדים חזק נשאר באתם מימדים אבל חזק מאד מפריע,,אתה שומע את הדופק של עצמך בום בום בם
מימדים
לכל אדם יש קצב דופק פחות או יותר קבוע בזמן רגיעה. נגיד... בין 50 ל-80 פעימות בדקה. אצל הספורטאי הדופק יהיה איטי יותר ואצל פדלאון יהא מהיר יותר.מה זה דופק חזק? להבדיל ממהיר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.