משהו חדש! כנסו!

T z L i L u S h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifשוב אתה../images/Emo70.gif ((רז))../images/Emo26.gif

אם זה היה צביקה או מישו אחר מהפורום בחיים אבל בחיים לא היית אומר דבר כזה
פשוט גועל נפש.. ילדה מקללת אתה חבר שלה אתה צוחק ולא עושה כלום

T z L i L u S h

New member
../images/Emo41.gif|תו../images/Emo45.gif!|../images/Emo26.gif

א. דנה בעקיפין "מקללת" או יורדת על ילדים
ולכם זה לא מפריע ואותנו זה מעליב|!! היא ידידה שלך לכן אתה לא עושה כלום זה אפליה
((צביקה צודק
)) ועם אני אשאל עכשיו אני אפתח הודעה תראה שכולם אומרים שאתה כן עושה
אז בבקשה...

T z L i L u S h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifטוב רז תעשה לי טובה../images/Emo70.gif

ררררררררררררררררררררררר

hen shane

New member
תתקן אותי עם אני טועה.......

"דנה נראית לא רע בכלל" מזה זה אומר המשפט הזה? לנתח לך אותו? או שזה קללה סמויה לדנה שני לא יודעת עליה..... anyway do me a fav אם זה לא התערבות לטובתה אז אני לא יודעת מה....

../images/Emo31.gifבווווול../images/Emo93.gif../images/Emo31.gif

מעוררת רחמים שכמותך, רז לא מפלה.. אל תשליכי עליו את חסכי הילדות שלך, אנא. פתטית!..

hen shane

New member
דניאל צביקה וצליל כפרה עליכם!!!

וזה מה שאני אמרתי לעמר שחסמו אותי ואל היה לה מה להגיד והיא שיחררה אותי ישר....... זה ברור שעושים אפליות לדנה המעבולה!

Flash Button

New member
וחוץ מזה../images/Emo26.gif

את מחשיבה את אדון צביקיהו כחבר פורום? תעשי לי טובה..אני לא רוצה להגיד את דעתי על זה בכלל

T z L i L u S h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifאני צודקת ואני לא ניכנעת../images/Emo70.gif

אני מחשיבה כן
הוא ילד למרות כל מה שהוא עושה יש לו גם דעות נורמליות אז בבקשה ובקשר לדנה הוא צודק ב-1000000000000000% אבל יש לו גם דברים שהוא לא.. שאני לא מכלילה ילדים

Flash Button

New member
צליל, אני מדבר אליך בתור בן אדם

ולא בתור מנהל..אוקיי? אדון צביקיהו הדבר האחרון שהוא יכול להחשב זה בן אדם, אחרי מילותיו המספרות על העדפתו להיטלר ולחזרת השואה..תעשי לי טובה, אני לא מאמין שאת איתו.

T z L i L u S h

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gifסבבה כנס../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אני לא בעדו אבל יש דברים שהוא צודק
וכולם ששונאים אותו יודעים שיש דברים שהוא צודק... ואתה יכול לדעת

Flash Button

New member
שוב

אני לא אפתח דיון עליו, זה רק יגרום לו להמשיך אותו וזו לא המטרה. בכול אופן, אם את מרגישה שיש כאן בפורום משהו לא צודק מה גם שקשור אליי, פשוט נקבע בצ'אט פעם אחת..ונבהיר הכול, שלא יהיו אי הבנות.

קרציה לעוסה שכמותך,

דביקה הוא הפורץ לכל כינויך.. צביקה הוא טרול, ולא חבר-פורום, בניגוד אליי, חברת פורום נכבדה ומסורה.

DevilishAngel

New member
צליל...

אני לא מבינה איך את מחשיבה אותו כחבר פורום... אני לא אומרת את זה כנגד אף אחד, גם לא כנגד צביקה. אני רק אומרת שאחרי שהוא אמר דברים כאלה על יהודים ושהוא מעדיף את היטלר קילל חברי פורום בלי סיבה קפף על כל אחד שזז הציף קילל {2} צחק על חברי פורום צחק על הנהלת הפורום עקף את חוקי תפוז הוזהר והמשיך איך אפשר להחשיב אותו כחבר פורום? היינו מוכנים להתחיל איתו דף חדש והוא לא רצה. אשמתנו? אשמת ההנהלה? לא. קראתי את כל ההודעות בשירשור הזה וכדאי שגם את תעשי את זה. ואם את עדיין לא משתכנעת, כנסי לארכיון ושם תמצאי הודעות מאת צביקה, אם לא עקבת אחרי כל מה שקרה... מצטערת אבל הייתי חייבת להיכנס לשיחה הזאת שלכם.

hen shane

New member
ואת דנה את מחשיבה?!?!?!

מה את נורמלית? הילדה לא מפסיקה לרדת פה על אנשים בשפה הגבוהה שלה כל כל הזמן היא רק אומרת כמה הסדרה דפוקה והשחקנים.......היא חושבת שכל מה שאנחנו מדברות זה טיפשי אה ואת יודעת למה לא חוסמים אותה???. אפליותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למעלה