משהו חדש! כנסו!

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif אין מילים...זאת האמת../images/Emo70.gif

רז עושה אפליות בוטות! צריכים (בלי להעליב) להחליף אותו!

Flash Button

New member
צודק

מחר אני מעביר את ההנהלה לצביקה

אין לשטויותיך תכלית..

לו היית קוראת מעט (אני יודעת שקשה לך..), היית רואה שרז כלל לא הגן עליי ולא צידד בי.. כי אם בסה"כ כתב דעה כלשהי על חזותי. בתור אנאלפביתית מן המניין, וקשת הבנה, הבעת חוסר-קליטה משווע. כל הכבוד!

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif פחח רז

יכול להיות שאני כבר לא היחידה שמדברת עם עצמה?

במקומי לא היית יוצאת מהבית,

ומה בדבר מצבך הסוציאליסטי? גם בגללו לא הייתי יוצאת מהבית.. את לא יוצאת מביתך, כי לפי אופייך והתנהגותך המזופתת, תרגמי בביצים ובאבנים, ולא כי את דומה לי (חלילה לי?) בכל דרך שהיא.

../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אופה שקט כולכם ../images/Emo123.gif

<חוץ מרז ונה
> וואט דה פאק יז דה קשררררר?!?! <וכן, זו אובססיה
המבין יבין> רז הוא מנהל.. יודעים מה מבדיל מנהל מחברים פורום אחרים? שהמחשב שלו יותר מתקדם
והוא יכול לעשות דברים שאחרים לא.. אזזזז... מ-ו-ת-ר לרז לצחוק מהבדיחות של דנה, בדיוק כמו שאני צוחקת מהן. ולדנה מותר להעיר כמה שבא לה... אולי יכחתם, שיש 3 מנהלים בפורום.. ואפחד מהם עדיין לא חסם אותה

Blody Angel

New member
רז מפלה את דנה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה יש להפלות את דנה
הוא לא חוסם אותה כי אין לו סיבה
יש בפורום ילדים הרבה יותר גרועים מדנה ושיש סיבות לחסום אותם.... חוץ מזה מה דנה עושה
מביעה דעה
מה אסור
וחוץ מזה שההודעות של דנה קורעות
גו דנה גו דנה....
(זה רק אני או שיש יותר מדי "דנה" בהודעה
)

hen shane

New member
כן הוא מפלה!!!!!

תסכלי בשירשור למעלה.......אם אני הייתי במקומה ישר היו חוסמים אותי כמו פעם שעברה....דנה התילה לריב איתי כרגיל אני עניתי לה ופתאום חסמו אותי אז מה תגידי שזה לא אפליות????

hen shane

New member
צודקת....ולמה ההודעה נשארת למטה?

ואני בטוחה שיש עוד הרבה שחושבים ככה למה הפוסטמה המטונפת לא מציקה רק לי והקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

hen shane

New member
הוא גם מחק את ההודעה שלה כדי

להעלים ראיות.....וכדי שהוא יוכל להאשים רק אותי

T z L i L u S h

New member
חן את צודקת../images/Emo70.gif לפחות מישי איתי../images/Emo70.gif

זה ממש אפליות וחן צודקת אותכם היא מצחיקה ולא מעליבה אבל אחרים היא מעליבה ואם הירידות שלה תגיע לפינת הרח' שתוריד פרופיל!

../images/Emo118.gif../images/Emo26.gif../images/Emo4.gif רז...../images/Emo36.gif

רז.. בבקשה.. השרשור הזה נהפך ליב רציני.. אין יל כוח להתערב
אבל לא מתייחסים להודעה שלי ושל ליטל... אתה יכול למחוק את ההודעות שלא קשורות לנושא השרשור
תודה, גל...

למעלה