משהו חשוב ממני אליכם...

ספי, היקר ../images/Emo24.gif

הרשה לי לחדש לך, שהמדריכים האמיתיים מתנגדים לאסטרולוגיה ולהורוסקופ, וגם לדברים נוספים, שהם חלק מהמיסטיקה, אבל אין להם חלק ברוחניות.

Sefy

New member
מתנגדים למה ?

הרי אמרת בעצמך שהם חלק מהמיסטיקה! אז למי איכפת שהם לא חלק מה"רוחניות" במיוחד לאור העובדה שאני לא מאמין ב"רוחניות" ? אם תאמרי לי שדברים האלה הם לא חלק טוטאלית ממיסטיקה, אז מילא! אבל לשלול משהו שכן שייך ?

ספי, מיסטיקה ורוחניות...

הן שני דברים שונים לחלוטין! המיסטיקה, זהו תחום שמכיל כלים חומריים לחלוטין, המיועדים להבנת הרוחני או לשליטה בו (מאגיה לדוגמא). רוחניות, התחום הזה מתבטא ביצירות ובהגות - פילוסופיה, ציור, שירה, משחק, פיסול, טבחות וכד'. הרוחניות מתבטאת מתוך נבכי נפשו העמוקים של האדם, אבל מאחר ואינך מאמין בנפש וכד', אעשה נכון יותר, אם אומר, שהרוחני מתבטא היישר מליבו של האדם, דרך מוחו, ואז מיושם בחומר. המיסטיקה התפתחה, בשל הצורך להבין את הרוחני. ואם אין כלים רוחניים (יכולות טבעיות), אז יש כלים של חומר, שמיועדים להגיע אל הרוחניות ולהתפתח, או לשלוט. הרוחניות מיפה את החומר בביטויה! ואם יש ויכוח, בוא נעביר אותו לאייסי, או למסרים, ונפסיק עם הויכוחים מעל דפי הפורום.

יש גם...

אנשים, שלוקחים על עצמם את כל מלוא האחריות, כשאדם מגיע להתייעץ איתם, אבל לצערי, האנשים האלה מועטים.

בקלות!

יש את מגידי-העתידות, אלה הם סכנה לכל אחד! יש את אלה, שידברו הרבה, ויתנו לך הוכחות על ידיעת-העבר שלך, אבל איש מהם לא ידע לדבר היישר אל הנשמה שלך, כשצריך לכוון אותך, ואיש מהם לא ידע לתת לך כלים, להתבונן בעצמך. האמיתיים יודעים להנחות אותך בקלות להתבונן בעצמך, הם ידעו לתת לך עצות, שמתאימות בדיוק לך, הם ידעו לתת לך את הכלים, וגם ללמד אותך להשתמש בהם, ובנוסף, הם גם ידעו לתת לך את תמרורי החיים שלך ואת אבני-הדרך במסע החיפוש העצמי, אם צריך.

לאור- לי....../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שתמיד יזרח עלייך אור... ושתמיד תוכלי להעניק מחוכמתך ואהבתך לאחרים! (בלי משקעים של שנאה וכעס מפורומים אחרים) הסליחה מתקבלת...

למעלה