משהו חשוב על העריכה של התוכנית בעקבות הפרק האחרון ששודר

ניטפוק קטן: חכמינו לא אמרו "אין שופטים אדם בשעת כעסו"

הפתגם הוא "אין אדם נתפס בשעת צערו", כלומר שאי אפשר לשפוט אדם כשהוא נמצא במצוקה גדולה, וזאת בניגוד לכעס, שכן "אדם ניכר בכוסו כיסו וכעסו". זו טעות נפוצה.

תגובה קלסית של גבר אלים . "עצבנו אותי"

אני לא אשם...
עשו לי...
הוציאו אותי רע...
כעסתי אבל ....
אני אוהב אותך...
זה לא יקרה שוב....
.... (עד הפעם הבאה)

הלוואי וכל מה שכתבתי יהיה שטויות במיץ מירוץ למיליון.

ומה אין? סליחה, פשוט סליחה

תיקון אמיתי, חרטה, לקיחת אחריות. כולם נעדרים מההודעה הזו. אם זו היתה הבת שלי הלב שלי היה שטוף דאגה לגורלה אם תרצה להיפרד ממנו.

dana3334

New member
"בן אדם עם רגש ענקי" מזכיר לי את כל אלה שהם מאוד רגישים.

מאוד רגישים.
רק שה"רגישות" שלהם מתבטאת בכך הם נעלבים מהר וצריך כל הזמן לרצות ולפייס אותם.
לא בכך שהם רגישים לאחרים באופן כלשהו.
הרגש הענקי שלו הוא שלילי.
ולגבי מה שהוא כתב "אתה שוכח מהכל, אוכל, שתיה, שירותים ואפילו שינה" - זה בול מזכיר לי גידול תינוקות. בכמה החודשים הראשונים הייתי תקועה בכורסת ההנקה מניקה חצי מהיממה (כולל לילה). ההיי לייט של היום היה מקלחת של עשר דקות, איזה כיף!
וחוסר שינה הרבה יותר גרוע מהמירוץ למליון, מעצם זה שמדובר על חסך במשך שנה וחצי בערך (לפעמים שנתיים). שלא לדבר על תקופות מחלה של התינוק, שקורות כל שבוע לפחות כשהם קטנים בסתיו, בחורף ובאביב. המירוץ למליון מתגמד לעומת תינוק עם 39.5 מעלות חום ומקיא בשישי בערב.
ותודה לאל, מדובר על תינוקות רגילים ולא חולים יותר מהרגיל, עם בן זוג תומך. זה הסטנדרט, ממה שראיתי אצלי ואצל כל הסובבים אותי.
בקיצור, החיים האמיתיים כשנולדים ילדים הם המירוץ למליון, אבל הרבה (הרבה) יותר ארוך. עשור + .
אז אם לחץ מוציא ממנו התנהגות כזו, לא הייתי רוצה לראות מה גידול ילדים יוציא ממנו.
ליאל, יש פעמים שהביטוי הידוע של ורדה רזיאל ז'קונט "תזרקי אותו" מתאים.
מבחוץ לפחות, נראה שיתכן שזה המקרה.

כמהאפשר

New member
אני כותבת את זה בהרבה תגובות, כולל בתגובה של התאמול

מה שקורה בין בני זוג- רק הם יכולים לדעת.
&nbsp
אבל יש דברים, שגם כאשר הם ערוכים, גם כאשר אני משחקת על במה,
גפ כאשר וכאשר וכאשר..
רואים אותם מבחוץ והם די זועקים.
&nbsp
אני עדיין מדגישה- אלו דברים שיכולים לא להיות מתאימים לי, באופן אישי,
אבל לאותו הזוג זה נכון, זה טוב, זה מתאים.
הם בוחרים בכך במודע.
פשוט לי זה צורם, לי זה לא מתאים ואני לא הייתי בוחרת בזה.
&nbsp
&nbsp
הערכים של רז ואלכסה, הערכים של יוכי ולינור,
היחסים(ההדדים) בין גל וליאל(ביחסים כאלו, אגב, אני ממש לא חושבת שיש אשמה על בן זוג אחד. האחריות היא על כל הגורמים המעורבים. ליאל נשארת שם מבחירה ורצון)-
באופן אישי, לי, צורמים.
ועם כל העריכה מסביב, יש שם דברים שהם לא משחק. על כן, כבני אדם, האנשים שם צורמים לי והאינטראקציות שם צורמות לי.

ובכל זאת אני רוצה להגיד כמה מילים על מה שראינו אתמול

ועל הפרק שראינו אתמול.
אז קודם כל שמחנו נורא לנוכח ההדחה המפתיעה והמוצדקת ביותר מאז תחילת המירוץ.
ואז נזכרתי בסצינה שלא הספקתי לדבר עליה. הסצינה בה עמדו גל וליאל על השטיח וגל סירב לתת לליאל חיבוק
באומרו ש "לא מגיע לה" "היא לא התאמצה מספיק בריצה לנקודת הסיום" ואז ראיתי את גל עומד עם ראש זקוף כמו איזה בוס
וליאל הסבה את פניה הצידה כדי שלא יראו שהיא בוכה. התמונה הזאת ממש כאבה לי פיזית. בא לי באותו הרגע להיכנס למסך
לתפוס את גל ולתת לו סטירה מצלצלת בפרצוף. קיבינימט למה אתה חושב את עצמך??? איך אתה מעז בכלל לדבר אליה ככה
ועוד כאשר אתה יודע שהכל מצולם והכל מוקלט ומוסרט וגם משודר? מה זה הדבר הזה? איזה בחור מגעיל ברמות.
אז נכון שמהתחלה לא שמתי לב כל כך לזוג הזה. כלומר, לא התייחסתי אליהם כבעלי משקל במירוץ. עם הזמן התחלתי לשים לב אליהם
ואפילו כתבתי על כך שהם מסתמנים כזוג חזק מאוד בעל סיכויים להפתיע ולהגיע לגמר. אז נכון שבכללי אין לי סימפטיה אליהם, אבל הסצינה האחרונה שלהם
פשוט עיצבנה אותי מאוד. כעסתי על ליאל שהבטיחה לו "יותר זה לא יקרה". מה זאת אומרת 'יותר זה לא יקרה'? מה זה כאן? השבי של טאליבן? מה זה החרטא הזה?
מה זאת הכניעה הזאת לגבר שעל פיו יישק דבר? הרי היא עולה עליו בכל פרמטר מלבד כוח פיזי. היא חיננית יותר, נאה יותר ומבצעת משימות על הצד הטוב ביותר.
אני במקומה הייתי חושבת פעמיים אם זה האיש שאני רוצה להתחתן איתו.

ועכשיו לזוג המאוס של התוכנית.
רז ואלכסה. מבלי להתייחס לקטע שבו כביכול התנגשו בלי כוונה בעגלה של וובה ואלה,
הרי אלכסה איכסה הצליחה להשניא את עצמה על הצופים בצדק רב. כנראה שגם בהפקה לא רוו מהם נחת.
מצא חן בעיני הקטע בסצינת הסיום שבו רז אומר לה: "הצופים כבר מקיאים" כלומר, גם הם עצמם, או לפחות רז, כבר היו מודעים לכך שמשהו בדביקות שלהם, מוגזם. לא עובר טוב.
לא יודעת למה הם נקטו בטקטיקה הזאת של התשת הצופים בנשיקות שלהם. מילא היו מראים איזו נשיקה רטובה ולחה שמצדיקה את האהבה הרבה שלהם זה לזו, אבל הנשיקות
מרשמלו האלה שלהם, משהו שמזכיר נשיקות של ילדי הגן שזה עתה מגלים זה את שפתי זה ומגלים שזה חם ונעים. משהו מאוד מוזר בהתנהלות הזאת שלהם.
שמחתי מאוד והופתעתי מההדחה שלהם, אבל נשארתי עכשיו בבעיה גדולה. את מי אני ארצה שיעוף עכשיו? את מי לא אוהב עד כדי תיעוב?
יש לי בעיה אני דווקא אוהבת את מי שנשאר, אבל לא יהיה איכפת לי אם דניאל והמאירי יודחו, דבר שבטח לא יקרה. אולי אשמח אם גל וליאל יודחו. כן, יש מצב. הם על הכוונת שלי עכשיו...

הי, שלום לך!

טוב לראות אותך, נחמד שגם את צופה!

בשבילי זו העונה הראשונה של המרוץ למיליון שאני רואה. גם את האמריקאי לא ראיתי. גם את העונה הזו התחלתי באיחור, השלמתי ביוטיוב.
אני אשמח להפרד מגל וליאל, הזוגיות שלהם לא נעימה לי לעין ואני בעיקר מוצאת את עצמי מרגישה לא בנוח בשביל ליאל. אחר כך אין לי בעיה להפרד מיוכי ולינור ואחריהן מדניאל ומאירי ואני אשמח אם בגמר יהיו וובה ואלה, טום ואוריאל ושי ושני.

היייי התגעגעתי אלייך

ממתי את כאן בפורום?
מאז שהסתיים האח הגדול, נעלמת לי לגמרי וחשבתי שעזבת אותנו לאנחות

ממש קשה לי להאמין שלא ראית עד עכשיו אף עונה של המירוץ למיליון

בכל אופן, אני צופה בה בקביעות וגם את האמריקאי ראיתי פעם או פעמיים...
אני לא כותבת כאן הרבה, אלא מדי פעם בפעם כשיש איזה פרק מעניין

אני בעיקר כותבת בפורום ציפורי לילה שהוא עדיין פעיל, נושם ובועט (עזבתי את הניהול ואני כותבת מן המניין) ואת יותר ממוזמנת לבקר... אני בטוחה שהרבה ישמחו לראות אותך

אני בהחלט יחד איתך בבחירה לגמר.
ובינתיים, שיהיה לנו לילה טוב ומשובח

אני פה לא הרבה זמן

התחלתי גם לצפות באמצע העונה ולקח לי זמן להשלים. האמת שלא יודעת למה לא ראיתי קודם, סתם לא יצא כנראה וזו תמיד נראתה לי כמו תוכנית שאם מפספסים את ההתחלה אז זה לא זה, אבל האתר של קשת עם כל הפרקים מאוד נוח לצפיה והתוכנית עצמה חמודה, בלי האמוציות והעצבים של האח הגדול.
ושאפו לציפורים הבועטות!
ותמיד כייף להפגש איתך שוב

ny22

New member
מנהל
ברוכה הבאה לפורום

(אני גם לא רואה את האמריקאי
)

אוי, סליחה, רק עכשיו ראיתי את ההודעה

עברתי עכשיו על ההודעות בתא שלי, אני מקבלת הודעות על תגובות, אבל אני צריכה לבטל את זה כי אני מקבלת אותם באיחור של יום לפחות! אז הפסקתי פשוט לבדוק כי אני במילא רואה את התגובות בפורום. פעם היה כזה טיקר שעולה, אבל כנראה ביטלו אותו בתפוז.

אז תודה על הברכות באיחור!

ny22

New member
מנהל
בבקשה
וכפי שאת שמה לב - ההודעה לא בורחת לשום מקום

moshavnikit

New member
לגבי גל,

יש דברים שפשוט לא עושים!
בן זוג אמור להרים אותך, למשוך אותך למעלה. גם כשהוא מתוסכל כי את לא מצליחה, הוא צריך להגיד את יכולה לעשות את זה, את תצליחי.. להרים. להוריד בן אדם, להגיד לו שאתה מאוכזב ממנו, שאתה לא סומך עליו - זה רק מוריד ומחליש, יש דברים שאתה פשוט לא עושה לבן אדם שאתה הכי אוהב בעולם. נקודה. זה כמו להרביץ לבן שלך - איך אפשר??

לגבי אלכסה ורז, הפרק ביוטיוב, ממליצה לכולם לגשת ולצפות. זו לא עריכה, רואים בבירור את רז דוחף את העגלה, משתמש בכל הכוח ובכל הגוף כדי להתנגש בוובה ואלה. בתמונה שאני מצרפת, אם זה יעבוד.. זה פחות בולט. בוידאו רואים את זה טוב יותר. זה פשוט דוחה!

למעלה