משהו לא קשור

smagi

New member
משהו לא קשור ../images/Emo7.gif

אני לא מבינה איך בן אנוש מסוגל להרוג/לפגוע בתינוקת בת שנה ועשרה חודשים
למי שלא שמעה נמצאו פרטי הלבוש של הודיה פימשטיין ומעדר באיזור הררי בירושלים.

הגנובה

New member
אלוהים ישמור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא, לא שמעתי.... מי יכול לעשות כזה דבר
אין לי מילים..........

אורא

New member
אני בשוק../images/Emo7.gif מי מסוגל לפגוע

בילדה תמה ... ליבי ליבי עם הוריה

smagi

New member
../images/Emo123.gifעם הוריה ../images/Emo35.gif הרי האבא הוא

זה שרצח אותה

אני מתמוטטת

ואני עוד בכזה תהליך שבאמת הייתי צריכה לשמוע את הבשורה הזו. נסעתי לאימי לראות את אחייניתי , שמעתי את הבשורה בדרך תוך כדי נהיגה. בלמתי חזק ונכנסתי בשפת המדרכה שצמודה לה חומה, ה פח זה כלום אבל הכאב הוא עצום. ילדה רכה פרח של אהבה ילדה חשופה מאמינה בהוריה וההורה במקום להעניק לה הגנה אהבה ותמיכה נוטל את חייה ? הפכנו להיות עולם של חיות, הולכים ומאבדים צלם אנוש. אנשים נלחמים לפרי בטן, עוברים יסורים וגהינום עלי אדמות ובא אחד כזה בן זונה, כלב בן שטן ונוטל את חיה של ביתו? אני מצטערת זה חזק מימני.

הגנובה

New member
אני לא מבינה!!! אני לא מדליקה

רדיו כדי לא לשמוע!!! איך אפשר??? הוא הופיע בטלויזיה כאילו כלום... הוא ביקש שכולם יחפשו את ביתו בדמעות של תנין... בעוד שהוא עצמו!!! הוא זה שלקח את חייה!!!! איזה מפלצת צריך להיות כדי לעשות כזה דבר?? כשראיתי אותם בבוקר בטלויזיה... היא עמדה לצידו וביקשה שיפסיקו להאשים אותו כי הוא לא ירצח את ביתו שאהב!!!! איך היא חיה עם עצמה עכשיו???? אני לא מבינה!!! אני לא מבינה!!! אתמול בלילה.... אפילו השמים בכו

זה רישמי, אלוהים ישמור מצאו אותה

מצאו את גופתה של הילדה. מסתבר שהיא נרצחה ע"י האב, גופתה נמצאה ביער משהו ליד ירושלים. ה´ ינקום דמה.

בולי27

New member
גם אני ../images/Emo70.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אורא

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gifלאדם כזה שרוצח את ביתו

לא מגיע לחיות

הגנובה

New member
הלוואי שזה לא היה נכון!!!!

זה היה מחזיר לי קצת את האמונה במין האנושי
הלוואי שזה לא היה נכון
הילדה איננה.... והלוואי זה לא היה נכון שאביה הוא שלקח את חייה

smagi

New member
רק המחשבה על זה שהיא הסתכלה

לו בעיניים, חייכה אליו וקראה לו אבא בשמחה... ומה הוא עשה בתגובה לקח לה את החיים. המחשבה על המבט המבוהל שלה רגע אחד לפני.... אפילו לחיה אי אפשר להשוות אותו כי גם חיה לא פוגעת בגורים שלה

עציון, אין עשן בלי אש

עובדה ברורה אחת היא : המעקב אחרי האב הובילה למציאת הגופה.! אתמול בערב דברו על הסתעפות בחקירה וצו איפול. הרי זה כל כך שקוף, פעם הוא סיפר שהדלת היתה פתוחה, פעם סיפר שהיה בנוחיות בכל פעם שינה גרסאות וזה הסריח מאוד. האמת ? חשדי היה גם באם ושלא נדע באם היתה שותפה לפשע הזה. הקב"ה יסלח שלא נחטא חלילה ושלא נוציא דיבה אבל הכעס הוא קשה מנשוא והכתובת מלכתחילה היתה כתובה ברורות על הקיר.

למעלה