משהו לא קשור

הגנובה

New member
התנצלותי לאמא של הודיה ז"ל

אני מתנצלת על שפירשתי לא נכון את העמידה האמיצה שלך נוכח האפשרות שהאבא הוא זה שביצע את המעשה הנורא הזה.... את הגבורה שהוכחת בעומדך ובדברייך בניסיון לדלות עוד מידע על ביתך הקטנה... אני מתנצלת ומתייסרת על שפירשתי לא נכונה עמידה אמיצה זו!! אני מקווה שתקבלי את התנצלותי!!!

בוקר טוב לכולנו ושלא נדע יותר צער

גנובי., אין לך מה להתנצל על כך גם אני חשבתי וחשדתי באם וזה רק מוכיח כמה טוב היא שחקה את המשחק שכפו עליה. הגבורה שלה היתה לעמוד מול השטן ולגבות אותו מול המצלמות בעוד הקורים נטווים סביבו. ומי אומר שהמשטרה שלנו לא מספיקה. היום תובא הודיה ז"ל למנוחת עולמים. תהיה נשמתה צרורה בצרור החיים

amitmom

New member
מה אומרים כשנגמרות המילים

יש דמעות בעינים על אובדן של חיים תמימים ורכים. אייך אדם יכול לקחת חיים של אחר בהנף יד. כל מה שעולה לי בראש זה האמון העיוור ,התמים, הילדותי שחשה הודיה הקטנה לאביה. היא בודאי חשבה שהם הולכים לטייל והוא היו לו מחשבות אחרות בראש. אני לא שופט ולא דיין אף בית משפט לא יכול לשפוט אותו בכזו חומרה שתתאים למעשהו. אבל אין לי ספק כשיגיע זמנו מישהו אחר ישפוט אותו ולא כי אני כזו צדיקה גדולה .האלוהים שלי הוא אחד שלא מקל ראש בדברים כאלו אפילו חכמים ממני אמרו שאלוהים מרחם על ילדי הגן. אין מילים, אין דמעות רק הלב נשבר..

למעלה