משהו לא קשור

אורא

New member
סיגלי כאן אני עוצרת אותך

הגזמת קצת.. האב מואשם וכרגע נחקר ונעצר בחשד שרצח את ביתו. לאם לא היה ואין קשר לרצח, היא לא האמינה שאדם שהיתה נשואה לו והיה אבי ביתה יעשה דבר נורא כזה ועל כן התגובות בבוקר היו כפי שהיו, האם והאב לא חיו יחד ונמצאים בתהליך גרושים, אבל להאשים את האם זו הגזמה אני מבינה את הכעס והכאב גם לי מאוד כואב אבל אסור לאבד הגיון אני מחבקת אותך
מכל הלב

smagi

New member
אור תזכרי שגם האם נחקרה באזהרה

וזה כבר אומר דרשני.

מגי,

האם נחקרה, לא תחת אזהרה, רק נחקרה. סביר שגם בני משפחה אחרים נחקרו... מה שאני כותבת עכשיו זה רק הרגשה לא ידיעה... לא מתמצאת ולא מבינה בזה כלום, אבל רק משפת הגוף של שני ההורים בימים האחרונים, האמא נראתה הלומה ומוטרפת, וגם היה משהו בהבעת הפנים שלה שנראה כאילו היא נתמכת בתרופות הרגעה. יכול להיות גם שהתמיכה הבלתי מסויגת שלה באב, היתה הנחיה שהיא קיבלה מהמשטרה..... לא תמיד מה שקוראים לו חקירה, הוא רק חקירה. וחוץ מזה אם במשטרה רצו לדעת את הרקע הזוגי ואת עברו של הבעל, היו חייבים לחקור אותה בכל מקרה. והאב, נראה היסטרי, ולא לגמרי בקו השפיות. שפת גוף של איבוד שליטה מוחלט. וכן, נדמה לי שהיה משהו שהרגיש לי אלים בשפת הגוף הזאת. אני מניחה שבקרוב יודיעו רשמית, ואז יהיה ברור יותר. בכל מקרה, בסיפור הזה יש את התגלמות הסיוט הכי זוועתי שיכול לעלות בדעתה של אם. אין רע ונורא יותר מאובדן כזה.

smagi

New member
נכון ריפ יכול להיות שאת צודקת

אבל עצם התמיכה הבלתי מסוייגת באבא, אותו אבל שבגללו נעלמה הבת שלה. אלוהים, נכון שאסור לשפוט אבל אני לא יודעת מה אני הייתי עושה אם דבר כזה היה קורה לי... הוא לא היה נשאר לחיות הרבה אחריה!

מושמושית אני לא האשמתי

אני העלתי השערות כמו כל אזרח במדינה שעקב אחרי הפרשה. לגבי האם הועלו חשדות ולכן גם נעצרה הבוקר למספר שעות. בגלי צה"ל דברו על הסתעפות של הפרשה וצו איפול בגלל ההורים. אני לא נותנת את ראשי בכדי להאשים אך יוצאת מתוך נקודת הנחה וסברה מסויימת שכל המדינה ראתה. ההגנה של האם בחירוף נפש על בעלה לשעבר היה חשוד בעיני החוקרים ועל כן נבדקה האפשרות של שיתוף פעולה. האמת? אור? נראה לי קצת מוזר ולא הייתי מגנה בחירוף נפש על אדם ש (ה´ ישמור ויציל) החזיק את ילדתי ונעלמה מביתו. אז העלתי את חשדי כמו כל אזרח במדינה ולא המצאתי את הגלגל בסיפור הזה. וחוץ מיזה ., אם אב עשה למה אם לא תעשה ? במה שונה? הסיפור בבריטניה עדיין מעורר הדים על זוג ההורים שרצחו את ילדיהם וגרמו לכל תושבי המדינה לחפש אחריהם. ועל המורה הדפוקה ההיא שיצאה לתקשורת בעוד היא בעצמה רצחה את שתי תלמידותיה. אז יש הרבה דוגמאות ובואי נצא מתוך נקודת הנחה שהאם חפה מכל פשע (והלוואי שגם האב) זה לא ימנע שאלות תמוהות בנוגע להעלמות הילדה. אני מאבדת הגיון? בטח שאאבד! אנחנו משנים סדרי בריאה, מתערבים בתהליכי ילודה אבל עדיין נוהגים כברברים בנושאים אלה. תקשיבו לגלי צה"ל תיכף יש תידרוך לעיתונאים.

הגנובה

New member
האמת אור... היום בבוקר ראיתי את

שניהם בטלויזיה... הא עמד ואמר שהוא חף מפשע והוא רק רוצה שימצאו את גופתו... ואז היא נכנסה לדבריו ואמרה משהו כמו... אני רוצה שכולם ידעו שלא יעלה על הדעת שהוא פגע בילדה... הוא אוהב אותה... באותו הרגע חשבתי לעצמי... מאיפה את יודעת? את הרי רוצה שימצאו את הילדה... אל תעצרי אף כיוון שיוביל למציאתה!! מאיפה את יודעת מה הוא עשה? היא נעלמה כשהייתה איתו... תני למשטרה לבדוק את כל הכיוונים - למה את סוגרת דלתות? היו עוד כמה דברים שלא נראו לי בראיונות שלהם... שלא נדע מצרות!! שאלוהים ישמור עלינו ועל ילדינו!!! ושבאמת לא ניכשל בהוצאת דיבה... אבל עובדה היא שהילדה מתה... עובדה היא שהיא לא נחטפה... בזמנים כאלה... אני מאבדת את אמוני במין האנושי בכלל!!!

גנובי היקרה...

כבר אמרתי הרבה גם על נושאים אחרים, יש כל כך הרבה נסתר מאחורי דברים גלויים. יכול להיות שמה שנראה על-פניו כמו סגירת דלת, דווקא הוא פתיחת דלת ??????? אולי הבעת האמון הפומבית הזו, דווקא היא קידמה את החקירה ושברה אותו? אנחנו לא באמת יודעים כלום, מוטב כנראה להתאזר בסבלנות......

הגנובה

New member
את צודקת ריפי... אני מחכה לחדשות

הבאות... זהו יום עצוב!!! יום עצוב נורא!!!!

הגנובה

New member
ריפ... איך אני מעבירה את ההרגשה

הנוראה שמלווה אותי עכשיו על התבטאותי בהודעה הזו??? איזה רגשי אשם יש לי!! הלוואי ויכלתי לקחת את המילים האלה חזרה!! זהו אומץ וגבורה שרק אמא אוהבת מאוד יכולה להוכיח נוכח איבוד הבת האהובה!!!

גנובי! יקרה ואהובה שלי.....

אין לך שום סיבה להרגיש רע, שום סיבה בכלל !!!! מלכתחילה ההודעה שלך מלאה רגישות וכאב על האובדן הכל-כך נורא הזה. בדיוק זה הכוח שיש לאישה לעמוד מול החיים. מול המציאות ומול גורל. (קשה לי עצמי לכתוב את המילים האלו - כי הגורל הזה, האסון הזה הוא אכזר כל-כך, מעוות כל-כך, שלא ניתן לקלוט או להבין בשום אופן. הלב מסרב להאמין). יותר מזה, אני יכולה להגיד לך, שבזמן שאת ביטאת התפרצות של רגשות, כאב וכעס וזעזוע ומרד פנימי כנגד הדבר הנורא הזה, אני הייתי פשוט מאופקת, מרוסנת, וביטאתי רק ניחוש מלומד. ניחוש מלומד, הוא מן ה"שכל". סתם מחשבה. ואין מחשבה הכי "חכמה" שלי, שיכולה לשוות לעומק של הרגשות שאת הבאת לכאן. מבחינתי הרגש שביטאת הוא החזק ביותר, האישי ביותר, הרגיש ביותר שיכול להיות !!! את אדם אוהב ורגיש בכל רמ"ח. והנה לך דוגמה משל עצמך, על עצמך, איך לפעמים אנחנו מבטאות כעס, שמקורו הוא כאב. (זה טיעון שאני מרבה להעלות בפורום הזה לטובת חמיות מסוימות, או סיפורים מסוימים). אני יכולה לשער שבמשטרה כיוונו אותה להצהרות האלה. ואני מניחה שכמו שאנחנו לא מסוגלות להעלות על הדעת, גם היא עצמה לא העלתה בדעתה בהתחלה. כי באמת, אדם שאת חיה איתו חיים, ונישואים, ויחסי משפחה, ואפילו גירושים, גם אם היה המון כעס, אפילו משבר נפשי עמוק - עדיין בלתי נתפס לך שיהיה מסוגל למעשה חולני ומעוות שכזה. כולנו, אני חושבת, בלי יוצא מן הכלל, מחוברים עמוק וברגש מאוד חזק לדבר הנורא שקרה כאן. אפשר היה לראות את זה חוצה את כל המדינה. אורך ורוחב, תקשורת, מתנדבים, שוטרים בוכים, והאינטרנט מוצף, מפוצץ בהתייחסות לזה. כולם נראים מחוברים פתאום, במכנה משותף אנושי אחד גדול. ענק. דתיים, חילוניים, ערבים, יהודים, אפילו בני נוער וילדים וכולם קיבלו נגיעה מאוד חזקה בכאב הזה. והכאב המאחד הזה גם אם יש לו ביטויים של כעס. קודם הוא כאב !!! אין לך דבר לקחת חזרה. אני מחבקת אותך. ויודעת בדיוק איפה נמצא הלב שלך בזה!

הגנובה

New member
תודה ריף../images/Emo24.gif

כל מה שאת כותבת כאן נכון!!! רק חבל שתמיד האסונות הגדולים האלה הם שמאחדים אותנו... הפעם שילמה בחייה ילדה קטנה ומתוקה!!!

עציון

New member
מסכים איתך. נחכה ונראה.

יהיה מה שיהיה. הילדה נרצחה. יש רוצח. מי הוא? האחרון שהיה איתה היה האבא.

אני בהלם!!!

עקבתי אחרי הפרשה הזו מתחילתה ורק בגללה צפיתי בחדשות,,, היום לא יצא לי לשמוע חדשות בכלל וכשנכנסתי לפורום ראיתי את זה שגופתה נמצאה,,,,, אם באמת היא נרצחה ע"י האב, אז בכלל אין לי מילים לתאר את החלחלה שאני נמצאת בה אבל אם לא נרצחה על ידיו, אני רק מתארת לעצמי את מדורי הגיהנום שההורים עוברים, הלוואי וזה לא נעשה בידי אביה,,,,הלוואי שנתבדה,,,, אבל בכל מיקרה אין מילים לנחם את האם שאיבדה את ביתה

הגנובה

New member
השתתפות בצער משפחת קדם../images/Emo16.gif

אני יודעת שהשתתפות בצער מעל דפי הפורום אולי לא יגיעו לאמא של הודיה ז"ל... אבל זה משהו שיוצא מהלב... וזה המקום הפומבי ביותר שאני יכולה לשלוח את השתתפותי בצערה ובאבלה של האם! אין לי מילים ואין נחמה לאמא שאיבדה את ביתה... אמא שהשאירה את כל אוצרה בידי מפלצת... מבלי לדעת שהוא מפלצת! אני משתתפת בצערה - ומן השמים היא תינחם! אני מסתכלת על התמונה של הודיה הקטנה והדמעות יורדות והכאב הוא רב!!! לא נותר לי אלא לשלוח מכאן כוחות ונחמה לאמא, לסבתא וסבא ולמשפחתה האוהבת של הודיה הקטנה זכרונה לברכה!!

למעלה