משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

Boone

New member
משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

כאן ניתן לפרסם חיפוש, מסירה, מכירה וקניה. עכשיו, נגיד שיש לכם כמה סרטים, ספרים, משחקים או אפילו דיסקים שאתם לא ממש רוצים בבית, ואתם רוצים לקבל כמה שקלים עבורם, מה עושים? מגיבים ל קח-תן משהו ל...
וממתינים בסבלנות עד שמישהו יבקש ממכם את הפריט. לא ביקשו וההודעה עברה לדף הבא? פרסמו שוב, מי יודע אולי הפעם יקרה משהו טוב. רק אנא, נסו לשרשר כל הודעה למקום הנכון כדיי ששום הודעה לא תלך לאיבוד. תודה ובהצלחה.

Boone

New member
../images/Emo63.gif קח-תן משהו לקרוא ../images/Emo63.gif

שרשור ספרים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -207- קחו למשל: ספר משומש, אנציקלופדיה עברית, חוברת, עיתון, מגזין, כתב עת. אם אין לכם מה לקרוא אתם מוזמנים לחפש כאן מה שרק תרצו. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לחבר, לחסר - לכל המטרות הטובות האלה נועד שרשור זה. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

ספרים למכירה: |ñôø|

גרגנטואה ופנטגרואל, רבלה, א+ב: 150 - חדש לא יעלה על הדעת - ציטוטים, ביטויים, כינויים ומטבעות לשון, רפי מן: 50 - חדש טיבריוס וקאליגולה, צבי יעבץ: 75: חדש בעיקבות אלכסנדר הגדול - מסע מיוון לאסיה, מייקל ווד: 75 - חדש אנשי יוון ורומי, פלוטארכוס: 50 - חדש מהפך העוצמה, טופלר: 50 - חדש סטלינגרד, אנטוני ביבר: 50 - חדש הטחנה המכושפת, אוטפריד פרויסלר - 75 - חדש צופן דה-וינצי, דן בראון - 45 - חדש מדריך להורים ולהורים שבדרך - 60 המדריך הישראלי להריון ולידה, דר´ עמוס בר: 75 ההזדמנות האחרונה, הרלן קובן: 40 המנכ"ל, ג´וזף פיינדר: 40 המקובל האחרון מליסבון, ריצ´ארד זימלר: 60 מקרה ידוע מראש, איין פירס: 45 אחוזת החוף, אמיר גוטפרוינד: 40 קץ ההיסטוריה, פרנסיס פוקויאמה: 45 - באנגלית הדיאטה המהפכנית החדשה של דר´ אטקינס: 65 שנה בפרובנס, פיטר מייל: 40 האומן ומרגריטה, מיכאיל בולגקוב: 40 כל הספרים במצב מעולה ! המחיר אינו כולל דמי משלוח 052-4230162

Boone

New member
ספרים במחיר 20 ש"ח בלבד

צלו של רוזנדורף / נתן שחם התרוממות / אורלי קראוס-וינר עוקף שיקגו / אדיבה גפן רצח בקבוץ / בתיה גור מקומון / שולמית לפיד הבוגד / יגאל לב אהבה אנושה / רבקה קרן מלקומיה יפהפיה / ס. יזהר אין בעולם אהבה כמו / סמדר שיר השועל בלול התרנגולות / אפריים קישון משחק המושבעים / ג'ון גרישום מיומנו של שבלול / גינטר גראס גליץ / אלמור לנארד מסר כפול / לינדה ליל מילר המחיר לא כולל משלוח. לפרטים נוספים, ניתן ליצור קשר במסרים. ספרים נוספים ניתן לראות באתר שלי

אבאדוב1

New member
מעוניין במספר ספרים מהרשימה שלך

א, כל ספרי סייר החלל ב, מסע אל מרכז כדור הארץ. זול וורן צור קשר 0523-414154 אלי

Expressive

New member
למכירה,ספרי לימוד י"א-י"ב מצב מעולה

מתמטיקה ל – 3 יחידות לפי התוכנית המאוחדת/יואל גבע 3 כרכים : כרך א' - אלגברה כרך ב' – חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי, טריגונומטריה כרך ג' – תכנון לינארי , סטטיסטיקה, הסתברות גיאוטריה של המישור מהדורה מורחבת (לתלמידי בתי ספר תיכונים ונבחנים חיצוניים)/בני גורן , הוצאה לאור מישלב מאגר שאלות במתמטיקה לבחינת הבגרות ב-3 יחידות לשון – מיקוד 2004, הכנה לקראת בגרות קיץ תשס"ג, טובה זבידה , הוצאת רכס להגיע לבגרות בלשון/גאולה ברקוביץ (הוצאת רכס) High Five – book and workbook / Dalia Stein (U.P.P The new language guidebook and workbook – Lea Kirshenberg Revised practice papers for 5-point bagrut,2001 edition / Linda Taharlev (Eric Cohen books) להיות אזרחים בישראל, מדינה יהודית ודמוקרטית מבחר שאלות מתוך בגרות בביולוגיה ערוכות לפי תוכנית הלימודים החדשה 1999 / ד"ר אורי יואל (לחמן בגרות ופסיכומטרי) למעוניינים נא לפנות אליי במסרים , ניתן לקבל גם תמונות של הספרים כדי לראות את מצבם

Expressive

New member
ספר לתאוריה

הספר כולל ספר עם החומר העיוני הדרוש לתאוריה, מפת תמרורים מלאה וכן בנק בחינות + תשובות (הוצאת צבי) חדש לחלוטין ,עם הניילון נקנה השבוע

The Fading

New member
מוכר כמה ספרים

הרשימה : מפגשים (מסע להכרת המשמעות הישראלית) – אילן ציפורי 70 שנה להתאחדות לכדורגל בישראל דרך אמונה – ישראל הס ספר הכוזרי – רבי יהודה הלוי דברים שצריך – סטיבן קינג עונות מתחלפות – סטיבן קינג ארחות צדיקים המצילים – עידו נתניהו גלגול בפארק אווניו – נתן אנגלנדר אלי כהן האיש שלנו בדמשק – א. בן-חנן המרגל שבא מישראל (פרשת אלי כהן) – ישעיהו בן פורת,אורי דן ימים כתומים (ההתנתקות החשבון והנפש) – ידידיה וסיוון רהב-מאיר איתן כהן – שערי עדן קוראים לי ישראל ואפשר ליצור איתי קשר בנייד 050-7120588

The Fading

New member
מוכר גם את כל חוברות המוזיקה של

מטאל האמר ישראל. כולן במצב טוב. אגב,גם הספרים וגם החוברות במצב חדש והמחיר גמיש. אני גר במרכז למי שמעוניין.

beky1

New member
כמה הכוזרי ?

והאם אפשר תמורת החלפה בספר אחר ....מהרשומים כאן ? המשך פרטים במסרים תודה

The Fading

New member
תשובה לשאלתך

המחיר שלו הוא 30. מצב חדש לגמרי.אני גר בת"א אגב. ועדיף להתקשר אלי לנייד. שבוע טוב.

The Fading

New member
אז את מעוניינת לקנות ?

במחיר כזה ובמצב חדש לגמרי לא תמצאי ספר כזה. ובכל מקרה,בתור עיקרון,אני מעדיף למכור ולא לעשות טריידים.

beky1

New member
המיקום הגאוגרפי

שלך מעט בעייתי כרגע ואישית אני מעדיפה טרדיים. תודה

קלימר

New member
החלפה של הספר "הנה אני מתחילה"

מעוניינת להחליף את הספר הנה אני מתחילה של יהודית קציר בספר טוב אחר

doda101

New member
חוברות מגזין "אוטו"

יש ברשותנו כ40 חוברות,מ 2000- 2004. מה התמורה האפשרית?

למעלה