משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

Elinor BC

New member
למכירה 3 ספרים במצב חדש לחלוטין

לא ננגעו בכלל. הארי פוטר ומסדר עוף החול- 70 שקלים . מסע אל תום האלף מאת א.ב יהושע- 50 שקלים . האלכימאלי מאת פאולו קואלו- 50 שקלים. ניתן לפנות במסר פרטי או באיימל [email protected] אלינור.

galsamu

New member
מחפש

מחפש לקנות את: געגועיי לקיסינג'ר באדולינה ודברים שכתבו ה' פ' לאבקראפט ואדגר אלן פו תודה.

ליטרט

New member
יש לי

*באדולינה - גבי ניצן - 34 ש"ח - כחדש *משירי אדגר אלן פוא - העורב / אנבל-לי - בתרגום זאב ז'בוטינסקי - הוצאה מיוחדת משנת 1964(תשכ"ד) - מצב טוב - 65ש"ח המחירים כוללים משלוח. יש להפחית 5 ש"ח באיסוף עצמאי בת"א. דורון 052-4810752 [email protected] עוד ספרים כאן.

ronita

New member
למכירה

סיפור על שני עובדים ומנהל שרצה להצליח/ כריס בארט - 25 ש"ח אשראם/רם אורן - 25 ש"ח

ליטרט

New member
ספרים למכירה

המחירים כוללים משלוח. ללא משלוח יש להפחית בין חמישה לעשרה ש"ח. ספרים נוספים כאן. *אלכסנדר הגדול - אנג'ל רומנו - 49ש"ח - חדש *אל תשאלי אם אני אוהב - עמוס קולק - 34ש"ח - מצב טוב מאד *אכזר מכל המלך(בתוך "מסך"-1955) - ניסים אלוני - לאספנים *אין לי ארץ אחרת/שירים כביוגרפיה - אהוד מנור - 89ש"ח - חדש *אלה תולדות - אלזה מורנטה - 29 ש"ח - מצב סביר *אמא שלך יודעת? - ירון פריד - 39ש"ח - מצב טוב מאד *אטלנטיס - אדגר אוואנס קייסי - 29ש"ח - כחדש *באבי יאר - אנטולי קוזנצוב - 24ש"ח - מצב טוב *בן הקרקס - ג'ון אירווינג - 34 ש"ח - במצב טוב מאד *גוף ונפש - קיית קמפבל - 29ש"ח - מצב טוב מאד *דודי אוסוואלד - רואלד דאל - 39ש"ח - מצב טוב *דויד קופרפילד(מלא) - צ'רלז דיקנס - 45ש"ח - מצב טוב - הוצאת "ניב" 1961 (מיוחד) *האדם מחפש משמעות / ממחנות המוות אל האכסיסטנציאליזם - ויקטור פרנקל - 34ש"ח - מצב טוב *הודו יומן דרכים - עזריאל קרליבך - הוצאה ראשונה תשט"ז(1956) - 49ש"ח - במצב טוב עם הז'קט המקורי *היינריך גרץ ההיסטוריון של העם היהודי - ראובן מיכאל - 54ש"ח - חדש *היקום על פי איינשטיין - ניג'ל קולדר - 44ש"ח - כחדש *המוות הוא שכני הטוב - קולין דקסטר - 34ש"ח - כחדש *הרדיד האנדלוסי - אלזה מורנטה - 44ש"ח - חדש *וסרמן - יורם קניוק - 35ש"ח - מצב טוב *זיוניוני הדרך - דן בן אמוץ - 49ש"ח - מצב טוב *חיי מיכלאנג'לו (א'+ב') - אירוינג סטון - 44ש"ח - מצב טוב *חנה סנש / יומנים, שירים, עדויות - ערך משה ברסלבסקי - 49ש"ח - חדש *יונה וולך (ביוגרפיה) - יגאל סרנה - 44 ש"ח - מצב טוב מאד *יופי של מלחמה - דן בן-אמוץ - 29ש"ח - מצב בינוני *כה אמר זרתוסטרא - פרודריך ניטשה - תרגום: ישראל אלדד - 49ש"ח - חדש *כל הימים כולם - כריסטי בראון - 24ש"ח - מצב סביר *לא יכולה אחרת - שולמית אלוני משוחחת עם עדית זרטל - 44ש"ח - כחדש *ליידי ל' - רומן גארי - 44 ש"ח - מצב טוב מאד *מאזן כוחות/חדר מלחמה - טום קלנסי - 34 ש"ח - מצב טוב מאד *מעשה תמר - שלומית אברמסון - 39ש"ח - כחדש *משפטו ומותו של סוקרטס - אפלטון - 34ש"ח - מצב טוב מאד *משפחתי וחיות אחרות - ג'ראלד דאל - 29ש"ח - מצב טוב *נוף עם שלושה עצים - יהושע קנז - 34ש"ח - מצב טוב מאד *נעורים בגרמניה - ארנסט טולר - 49ש"ח - מצב טוב *סדאם חוסיין / פוליטיקה של נקם - סעיד ק. אבוריש - 44ש"ח - כחדש *סערה אדומה עולה - טום קלנסי - 44 ש"ח - מצב טוב מאד *עולם חדש - האלדוס האקסליי - הוצאת "בטרם" התש"ח(1948) - במצב טוב. נדיר לאספנים *על עולם ומלואו - ישעיהו לייבוביץ - שיחות עם מיכאל ששר - 44ש"ח - כחדש *פורנוגרפיה - ויטולד גומברוביץ' - 34ש"ח - מצב טוב מאד *צופן דה ויצ'י - דן בראון - 39ש"ח - חדש *צלה של הרוח - קרלוס לואיס סאפון - 44ש"ח - חדש *רחוק מהעץ - יהונתן גפן - 34ש"ח - מצב טוב מאד *רק אתה - אילן שיינפלד - 44ש"ח - כחדש *שיני חלב(רומן בוסר) - יהונתן גפן - 44ש"ח - מצב טוב *תוגת הישראליות - דורון רוזנבלום - 39ש"ח - כחדש ספרים נוספים כאן. דורון 052-4810752

מחפשת לקנות:

ארבעה ספרים, באנגלית, ממחזור כישור הזמן של רוברט ג'ורדן: The Shadow Rising - book 4 Lord of Chaos - book 6 A crown of Swords - book 7 New Spring: The Novel הדחוף ביותר הוא הראשון, כי אני מתקדמת בצעדי ענק לעבר סיום הספר השלישי, והמחשבה שלא יהיה לי הרביעי כדי להמשיך אתו לא ממש קוסמת לי! תודה מראש.

MISTER SPIN

New member
חיפוש ספר

מחפש את הספר "פול ורלן" מאת מלכה לוקר. זוהי מסה ותרגומים משירתו. איתמר 0547675025

ליטרט

New member
יש לי את "ז'אן ארתור רמבו"

מאת מלכה לוקר - מסה ותרגומים משירתו. דורון 052-4810752 http://site.2all.co.il/bookly

Boone

New member
../images/Emo202.gif קח-תן משהו לראות ../images/Emo202.gif

שרשור סרטים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -22- קחו למשל: סרט 8מ"מ, סרט וידאו ישן, לייזרדיסק שכבר נכחד, סרט DVD נפלא זו הנאה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

kfir m

New member
למכירה ב-DVD ללא תרגום

chasing amy (עדיין סגור בניילון) ו- שר הטבעות שני הצריחים מהדורה מורחבת (4 דיסקים). מייל: [email protected]

פּלפּל

New member
מוכר סט של 2 העונות הראשונות

ללא תרגום

Boone

New member
תשלחי לו מסר, כי במידה והוא מדבר על

גרסת זון 1 אז יש תרגום לאנגלית וספרדית.

evilihi

New member
מחפשת את הדיוידי של אלי ומריאנו

נא ליצור קשר במסרים שימו לב - לא של ארץ נהדרת.

Boone

New member
../images/Emo103.gif קח-תן משהו לשחק ../images/Emo103.gif

שרשור משחקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -17- קחו למשל: משחק מחשב, PS, PS2, PSP, נינטנדו, גיים-בוי ואטארי נפלא זו הנאה שלא נגמרת. גם משחקי קופסה ואפילו משחקי קלפים בכל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

מחפש משחקי נינטנדו

לנינטנדו הכי ישן שיש (לא סופר, לא דופר ולא קופסת-X) רצוי ביותר: - סופר מריו 2 ו- 3 - זלדה 2

למעלה