משהו לקרוא, לשמוע, לראות וגם לשחק

nomorehair

New member
$$$$$$$$$$$$$$$$ Sale$$$$$$$$$$$$$$

אז ככה יש לי כמה דברים למכור או להחליף: 1)חולצות של להקות חדשות!! יבוא מאיטליה במידות M,L במחירים של בין 35 ל 55 הלהקות:Rancid,Exploited,Nirvana,Metallica,Green Day 2)פטיפון של חברת שניידר לאספנים 3)משחקים PS2 מקוריים: Time Splitters 2 Nba Street Headhunter Tekken 4 Devil May Cry Sega Soccar Slam Lord Of THe RIngs לכל המעוניין לפנות אלי במסנג'ר [email protected] או איסיקיו 101878145 נתי

Boone

New member
../images/Emo79.gif קח-תן משהו לשמוע ../images/Emo79.gif

שרשור דיסקים (מחפשים, מוכרים, מחליפים) מס' -207- קחו למשל: תקליט משומש, דיסק יד שניה, קסטה אכולת געגועים. מתנה שלא נגמרת. כל סגנון, כל סוג, כל מה שרק תרצו תוכלו לבקש כאן. וגם לקנות, למכור, למסור, להחליף, לשאול, להשאיל, לחלק, לא לצרוב, ולהיות נחמדים אל הזולת. את בקשותכם ואת מרכולותיכם אתם מוזמנים לפרסם כאן בתגובה להודעה הזו (הודעות שכבר קיימות בעמוד הנוכחי ויעלו שוב - תיאלצנה להמחק).

MADMUAZEL

New member
בקשר לפס-קול של היפה והחיה

יש לי את הדיסק (המקורי) אבל רק את הדיסק - בלי העטיפה - כי שמתי אותו בתיק כזה שחור של דיסקים (ששמים בפנים דיסקים ) ואת העטיפה אני לא מוצאת....

duchamp

New member
4 דיסקים חדשים -100 ש"ח

הדיסקים חדשים לחלוטין. אני גר בת"א, לפרטים שילחו מסר עם ארבעת הדיסקים המבוקשים ואני אחזור אליכם. הרשימה: Jamiroquai - The Return Of The Space Cowboy Beastie Boys - Ill Communication Mazzy Star - So Tonight That I Might See Blind Melon - Blind Meln Fugees - The Score Jane's Addiction - Live Beth Orton - Central Reservation Beth Orton - Trailer Park The Roots - Things Fall Apart Digable Planets - Blowout Comb Carreras, Domingo, Pavarotti - The 3 Tenors in Concert Iggy Pop - The Idiot Iggy Pop - Lust for Life Portishead - Portishead

evilihi

New member
מחפשת את הדיסק של נינט טייב

יחפה. לפרטים נא לפנות במסרים

lonefairy

New member
מחפשת נגן CD ו/או DVD נייד.

כמובן יד שנייה במחיר סביר. רצוי עם רדיו, אך לא חובה. נא לשלוח מסר עם פרטים מלאים על המכשיר והמחיר המבוקש.

ofra30

New member
אוסף אלפנט

מחפשת את הדיסק בנרות שלא חיפשו את "היחידה לטיפול נמרץ" (שולץ האיום). מוכנה לשלם טוב

zoot30

New member
יש לי את היחידה לטיפול נמרץ

וכן את כרומוזום - שניהם עם שולץ האיום ושניהם לא יצאו אף פעם בדיסק אבל יש לי את התקליטים המקוריים וכן העברות איכותיות שלהם לדיסק צרי קשר ארז [email protected]

דיסקים למכירה

מאיה בוסקילה - סיפור מכור ריטה - חמצן כוכב נולד 2 כוכב נולד 4 - הרגעים הגדולים (כפול) טיפקט - החיים שלך בלאפה כולם רוקדים עכשיו - מסיבת דאנס ישראלית madonna - greatest hits vol.2 angels - השירים הגדולים בביצועים מרגשים חברים שרים עוזי חיטמן - מי ידע שכך יהיה now 10 משפחת תאקט - אולסטארז אפשר לפנות במייל [email protected] נא לא להשאיר פה מסרים בבקשה. רק למייל.

לבנת015

New member
מחפשת לקנות

את הדיסק "איך עושים מים" של הלהקה אבטיפוס. מישהו?... לילה טוב.

שלמונזה

New member
זאת היתה מהדורה מוגבלת? ../images/Emo168.gif

לא נתקלתי בדיסק שלהם שאין בו את התוספת של לילסדה [אולי לא מכרו מספיק כדי להוציא עוד מהדורה בלי]

פּלפּל

New member
"המהדורה המוגבלת" אם אני לא טועה

היא המהדורה הראשונה של הדיסק, בלי התוספת של לילסדה. כנראה שהדיסק יצא בסמוך או מיד לאחר הסרט ולכן התוספת שווקה כ"מארז" (ניילון) יחד עם הסינגל מלילסדה. במהדורות הבאות זה כבר היה חלק אינטגרלי מהדיסק עצמו.

שלמונזה

New member
אז המהדורה המוגבלת לא שווה../images/Emo168.gif

משהו
הסינגל של לילסדה חמוד לאללה, ולי יש את הדיסק שהוא כבר מובנה בתוך המארז

למעלה