משהו מדליק שקיבלתי במייל

deerest,איש יקר! לזה התכוונת?

שבילדותי,עקב בעיות רבות......הייתי חולם בהקיץ,ממש לא בשיעור-אבל תמיד, וממש תמיד תמיד,כשפתאום שאלה אותי המורה: "עוזי,אתה מוכן לחזור על מה שאמרתי?" אז תמיד זה הצליח לי,"התרגיל",הזה...... תמיד שמעתי אותה,ותמיד חזרתי על המשפט האחרון שלה..... א ב ל .... רק על המשפט האחרון......יש כאן בעייה לא? גם אני תמיד כאן,זה בסדר,אני שייך כנראה לאלו שתמיד יהיו כאן,גם אם אני רק מציץ.... אין תשובה למה לא כתבתי,למרות שלא שאלת אותי על כך,אני סתם אומר... להשתמע לנו,כולנו. דיסו.

deerest,איש יקר! לזה התכוונת?

שבילדותי,עקב בעיות רבות......הייתי חולם בהקיץ,ממש לא בשיעור-אבל תמיד, וממש תמיד תמיד,כשפתאום שאלה אותי המורה: "עוזי,אתה מוכן לחזור על מה שאמרתי?" אז תמיד זה הצליח לי,"התרגיל",הזה...... תמיד שמעתי אותה,ותמיד חזרתי על המשפט האחרון שלה..... א ב ל .... רק על המשפט האחרון......יש כאן בעייה לא? גם אני תמיד כאן,זה בסדר,אני שייך כנראה לאלו שתמיד יהיו כאן,גם אם אני רק מציץ.... אין תשובה למה לא כתבתי,למרות שלא שאלת אותי על כך,אני סתם אומר... להשתמע לנו,כולנו. דיסו.

Deerest

New member
אופס... טוב, אני אסביר

האם התפלק לך או שאתה שותל פיסות מידע באופן תת מודע? עכשיו שמך דיסו ולא עוזי. (או שאביבה ידעה מה היא כתבה, כשכתבה 1). ולעניין. לא לזה התכוונתי, אבל יש קשר מסויים. מה שאתה מתאר, זה מצב של חלוקת קשב. חלק ניכר ממנו היה מחוץ לכיתה באופן מודע. חלק קטן ממנו נשאר בכתה. אין כאן בעיה, יש כאן מנגנון הגנה (עליך, ועל עתידך בכתה) בשליטתו של התת מודע, שמאפשר לחלק קטן של הקשב להשאר בכתה. למעשה, זה היה רצונך האמיתי, להמשיך לדעת מה קורה בכתה. דיסוננס כבר אמרנו?

לא התפלק לי!

עוזי פנה אלי על ידי תיבת המסרים,ומסר לי שהוא מאד גאה בכך שחושבים שאני,זה הוא. הכוונה שהוא גאה בי,לפי דבריו.... אני קראתי עליו בהתחלה,ובאמת,כפי שהוא טוען,הסגנון שלנו מאד דומה. חשבתי לעורר במשהו את הפורום,אז כתבתי "עוזי". אתה רוצה לשוחח איתי? אני לא ברוגז עם אף אחד כאן,ולצערי עוזי ברוגז,אבל זהו שיקולו הבלעדי. אני יכול להוכיח שאני אדם אחר! ולענינינו,מה שכתבתי,זה מה שהבנתי ממך,לא לזה התכוונת? אם לא,אז למה התכוונת בדבריך? להשתמע,אם תרצה לשוחח,או אביבה,אז אני תמיד פתוח....

אביבה עבדה עלי?

כי היא אמרה לי שהיא לא חושבת שאני עוזי!!!! אתה יודע מה? היא שיחקה לי אותה הפוך על הפוך......... אני גם חושב שהיא חושבת שאני עוזי! וחוץ מזה,האם מישהו כאן יכול לאשר שהכל כשורה עם אביבה? אשמח אם מישהו יכתוב שהיא בסדר גמור,היא מאד חסרה כאן,לא? ואם אביבה כבר הגיעה,אז אהלן אביבה,מה שלומך? חג שמח לכולנו!

אני כאן ובסדר דיסו, תודה שאתה

מתעניין, קראתי בימים האחרונים הכל, לא היה זמן לענות כמו שאני אוהבת, בתשומת לב רבה... אז ההעדפתי שלא... נדבר במהלך הסופשבוע עם תרצו... היה לחץ בעבודה, וספשבוע זה מיועד למנוחה וחשיבה... נראה מה נעלה בחכתינו.

כריש!

את משתנה לי כל הזמן......רק במובנים הנהירים לי,ושאותם אני רואה... בלי קשר,לאם זה לטובה או לא..... האם את חשה בכך? אצלי אני חש בזה,וזה משהו שלא חשתי הרבה זמן...... דיסו! טוב לי עם השם הזה.

Deerest

New member
עד כלות הדיו

אני לא חושב שמישהו כאן חשב שאתה הוא עוזי. היה שלב, בו ראיתי דמיון, בהתפתחות סגנון דו שיח בינך ובין אביבה, לבין מה שקרה בין עוזי ואביבה (להלן "הפיצוץ"
). לא יותר. גם אני מוצא דמיון בסגנון הכתיבה של שניכם, אבל רק בהתיחסות לשטח הכתיבה, לא בתוכן ולא באופן ההתבטאות. ולנושא שלנו. הלימוד באמצעות התת מודע. אני מוצא את הנושא הזה מאד קשה הן להסבר והן להבנה. אני בעצמי ממש בתחילת הדרך (בעבודה עצמית), נוגע בו בעדינות, לאט ובמנות קטנות. אני רואה עכשיו בדמיוני את הסיטואציה הבאה: אני מנסה לתאר לך איזשהו בגד, ואתה פונה לארון הבגדים שלך, מוציא מתוכו אחד הבגדים ושואל אותי: "כזה?" אני אומר: "לא". אתה מוציא בגד אחר ושואל שוב: "כזה?". שוב אני אומר לא, והתהליך חוזר על עצמו עד הבגד האחרון. אתה מבין מה הנמשל? אם הדרך שלך להבין דברים, היא באמצעות מה שאתה כבר יודע, היא צפויה להיות קשה, על אחת כמה וכמה שמדובר בנושא של תת מודע. ואם תוסיף לזה את יכולת ההסבר שלי (אגב, יש כאלו שיאמרו שהיא מדהימה (ואני ביניהם) ), אז מי יודע לאן נגיע. אני חושב שאנו זקוקים לקצת רוח כאן. אז

אצלך הרוח לעיתים מכה גלים....

וזה קורה כשאני לא ממש קולט מה המסר שאתה מנסה להעביר. אודה לך אם תנסה רק להסביר,כי להבין אתה כבר מבין,ויש לך חצי עבודה. אתם כתבתם על להבין דרך התת מודע,ואצלי התת מודע נתפס כמשהו שכל העת קולט וקולט וקולט..... אופססססססססססססס.................. אבל רק רגע! הדרך שלי להבין דברים היא תמיד ! ,באמצעות התת מודע והמודע ביחד,נכון? אז מה שמיקי התכוון לאמר היה כנראה לגבי הדמיון המודרך,שם ניתן לעיתים, דרך התרגול של המוח,להעלות את התת מודע,למצב מודע,ובכך לדעת יותר,כי כבר יש יותר מודע...!? זה זה? deerest? גם אתה משתנה לי,זה בך או בי? סופשבוע טוב לך.

הצעה

אני מציעה, להתחיל לעסוק בעיקר... בינתיים מה שאתם עושים זה להתעסק בטפל. בריחה ידועה ומוכרת. אני רק שואלת, אם אתם מוכנים, לא להבין איך המכונה פועלת ובכל זאת לקבל את העובדה שהיא יכולה ליצר משהו שאתם לא מבינים... אני כותבת ברבים כדי שכל מי שקורא יחשוב... יש דברים שקרו בעולם, שעד עכשיו אנחנו לא קולטים אותם... זה לא אומר הם אינם... ערב טוב לכולם

עד היום לא ממש יודעים

מה זה חשמל ועם זאת זה לא מונע מאיתנו להשתמש בו ולנצל אותו
רוח

Deerest

New member
מכנה משותף

עיקר וטפל... כמה משאבים גוזל מאיתנו העיסוק בטפל... אם בכלל מצליחים לזהות מהו. נראה לי שנוכל לדבר על אותם עיקרים וטפלים, רק אם נגיע לאיזשהוא מכנה משותף, או איזשהו "מקום" ממנו נוכל לראות באותו אור את הדברים עליהם את מדברת. בעבר "הפרעת" לנו עם Subtext שמבצבץ, עכשיו עם עיקר וטפל... בואי נתרחב, אביבה. אני מתחיל להרגיש את הטבעת. תני עוד! (הבומראנג הזה שימושי לפעמים).

למעלה