משהו מ ynet לחובבי גיימן בפורום

Lord bigfoot

New member
משהו מ ynet לחובבי גיימן בפורום

כיוון שהפורום הזה מפגין חיבה ברורה לגיימן אני מפרסם את הלינק לסיפור קצר פרי עטו. אגב המלצה שלי היא לקרוא את ההקדמה של גיימן רק אחרי הסיפור.

The Mad Hatter

New member
או, קראתי אותו...

בלינק שפרסמו ב"ספרים וספרות". באמת, קראתי את ההקדמה שלו קודם וזה טיפה הרס. סיפור נחמד. אני מניחה שהייתי צריכה לקרא אותו בצורה עמוקה יותר, אבל לא הייתי במצברוח...

ויימס

New member
אוי, זה יפה...

אך מוזר קמעה. ובנוגע לספויילר... הממ, אני מניחה שניל יקירנו לא חשב על איך ההרגשה לקרוא את הסיפור בלי לדעת מה הולך שם בעצם, שונה מההרגשה... אה... כן לדעת. צריך לשים את ההקדמה בתור סיכום לדעתי.

Athaclena

New member
הצתה מאוחרת

יש לי את ההצתה הכי מאוחרת בעולם. רק עכשיו שמתי לב לחתימה שלך...
הנומים!!!
... אבל אני הכי אוהבת את הקטע (באנגלית) על he blew a raspberry. וידעתם שהיה סרט של TRUCKERS? אפילו סרט חמוד??

ויימס

New member
(צווחות אושר קטנות ואינפנטיפליות)

היה סרט על הננסים??? באמת??? ...רגע, על כל הטרילוגיה או רק על ננסי המשאית? למישהו יש אותו? אויש, אלה ספרים יפים... קראתי אותם לפני שבוע. האנלוגיה המבריקה לבני אדם, וכל סיפורם החביב של הנומים, איך שהם התרסקו כאן, לימדו בני אדם את מה שהם ידעו על מדע ואז שכחו הכל. והכוכב הראשי של הסיפור, כמובן- הברומליאד!!! והצפרדעים הקטנות! ...אני יודעת שאני בוודאי מציינת את המובן מאליו, אבל כפי שהצפרדעים הן אנלוגיה לנומים, הברומליאד הוא אנלוגיה למאורות, לחנות, למכרה, ובסופו של דבר לעולם. וזה נחמד.זה נחמד מאוד.
...אגב, זה לא שיש לך הצתה מאוחרת. החתימה שלי ככה רק מזה כמה ימים. לפני זה הייתה לי חתימה של "תמיד רציתי לראות דרקון."-"מבפנים?", מצבע הכשף כמובן.

ויימס

New member
../images/Emo6.gif אינפנטיפליות....

אני חייבת להתחיל להסתכל על המסך כשאני מקלידה.

Athaclena

New member
כן, חשבתי כך

אבל עדיין לקח לי כמה ימים... אני מאוד מאוד אוהבת את הנומים, הTHING כל כך חמוד! זה היה רק של TRUCKERS (ננסי המשאית) וניסיתי להקליט אותו והאחים המוכשרים שלי הקליטו משהו על זה. וזה ישן (מבחינת אפקטים מיוחדים) אבל עדיין יפה. זה עם בובות, סטייל כנפי הרעם אבל יותר טוב. ותמיד אהבתי את הצפרדעים ...MIP MIP...

ויימס

New member
זה לא בסדר... יש אחד שם ואחד שם...

אחד ואחד לא יכולים להיות אחד. היא התאמצה למצוא פתרון... ואז היא מחייכת ואומרת: "מיפ-מיפ". אחד ו ע ו ד אחד.

Athaclena

New member
סליחה - טעיתי

תמיד אהבתי את הצפרדע ועוד צפרדע ועוד צפרדע (וכך הלאה...) MEEP-MEEP (זה מה שקורה כשכותבים בפורום טרי פראצ'ט ואין כח להחליף לאנגלית. עכשיו יש לנו DEATH OF FROGS...
)

FaceLessMor

New member
../images/Emo45.gif באמת יפה

קראתי את ההקדמה בסוף דיי נהנתי מישהו יכול לתת פה רשימה של כל הספרים (הממולצים) שלו? תודה מראש מור

dino_din

New member
לעולם לא עולם

ומומלץ גם את : לעולם לא עולם ואת לעולם לא עולם. אם את רוצה ספר ממש טוב שלו אז תנסי את לעולם לא עולם ואחריו את לעולם לא עולם. ויש כמובן את "אלים אמריקאים","אבק כוכבים","בשורות טובות" (עם פראצ'ט)... דינו. >אההה, הזכרתי את "לעולם לא עולם"?<

ויימס

New member
ויש גם את קרוליין או משהו כזה.

אבל איכשהו לא נראה לי שאף אחד מהספרים האחרים שלו טוב כמו לעולם לא עולם (חוץ מבשורות טובות, שטוב יותר, אבל זה ברור מאליו בהתחשב במי שכתב אותו ביחד עם ניל גיימן).

FaceLessMor

New member
חח.. ../images/Emo13.gif תודה

כן.. שמעתי גם על קורליין.. נראה לי שאני אקח אותו ואת לעולם לא עולם שוב תודה דינו וויימס

Death of Rats

New member
לא קורליין! היזהרו מהקורליין!

ספר זוועתי. באמת שכן. אין פואנטה לעלילה והיא, לדעתי, טיפשית ומשעממת. שני הספרים הכי טובים של גיימן הם באמת, לעולם-לא-עולם (הכי טוב שלא לבד) ואבק כוכבים (כושר המצאה מדהים, אבל סצינות שמנסות להפוך את הספר לאפל והן סתם מגעילות בכוונה וחסרות פואנטה).

dino_din

New member
לא להיסחף

קרוליין לא כזה גרוע. את פשוט לא הבנת אותו (אם היה לי כוח הייתי מפנה אותך להסבר של בוג'י מפורום מד"ב על הספר... יש בו עלילה ויש בו התפתחות, פשוט צריך לקרוא אותו פעמיים ולהתעמק קצת בדמות). בקשר לאבק כוכבים - אני אהבתי אבל מישהו העיר לי שיש שם הרבה סצינות גנובות (לא זוכר מאיזה ספר). עדיין, ספר לא רע בכלל. אף אחד כמובן לא משתווה ל"לעולם לא עולם" שהוא אחד הטובים שקראתי. יום כתום, דינו. >מתחיל ללמוד מחר - תשתתפו בצערי... :_<

Athaclena

New member
אני אהבתי את קורליין

ולי יש משום מה ספר באנגלית בלי הציורים. כנראה איזו גרסה למבוגרים (בשביל מה???), כי גם הכריכה שונה עם איזה צילום במקום הציור. אני גם אהבתי את אבק כוכבים, ואת לעולם-לא-עולם (היחיד שקראתי בעברית) לא ממש הבנתי. כאילו, בכלליות הבנתי אבל זה היה קצת הזוי מדי בשבילי... קצת כמו ROBERT RANKIN ו-TOM HOLT שניסיתי לקרוא והם כל כך מוזרים שלא המשכתי.

ויימס

New member
מישהי שקוראת את טרי פראצ'ט

מפסיקה לקרוא ספר כי הוא מוזר מדי בשבילה?? זה מוזר.

למעלה