משהו מ ynet לחובבי גיימן בפורום

ויימס

New member
עכשיו אני מרגישה רחמים כלפייך!

הייתה לך ילדות עשוקה! את לא מדמיינת איך הדמויות נראות! אני תמיד. אני אפילו לא מתאמצת, פשוט איך שאני רואה שם קופץ לי לראש איך שהאיש נראה. וכשאני קוראת אני מרגישה כאילו אני רואה סרט.

l o r e

New member
ואז הם מפרסמים תמונות של הדמויות...

ואת מגלה שזה בכלל לא בכיוון ומתעצבנת.

ויימס

New member
../images/Emo6.gif כן, אבל הרבה פעמים יש תמונות

שנראות בול כמו שדמיינתי את הדמויות, ואז זה ממש מגניב. הנה, למשל, הם מציירים את התיבה ממש כמו שדמיינתי אותה, זה ממש מוזר!!! סתאאם.... אבל ברצינות, האמת היא שתמיד דמיינתי את התיבה עם רגליים אחרות. אמורות להיות לה כפות רגליים אנושיות, ואני תמיד חשבתי כאילו יש לה המון המון רגליים שונות ומשונות מכל מיני צבעים (ירוק, כחול, ירוק),והצורה שלהן היא כמו רגליים של חרקים, אבל הן גדולות.

Athaclena

New member
איזו דרך מוזרה לדמיין את LUGGAGE

נשמע יותר כמו LUGGAGE חייזרי (TAKE ME TO YOUR LEADER! ...רגע, הם לא יכולים לדבר) אבל מגניב... אבל בהתחלה של זמנים מעניינים כתוב שיש לו אצבעות רגלים (שהכריש רוצה לאכול), אז זה ברור.

ויימס

New member
או.קיי, אבל בצבע הכשף סתם כתוב

שיש לה מאות רגליים. לא כתוב איזה!

Athaclena

New member
לה??????!???

זה הוא... טוב, צודקת. אבל אני הלכתי לפי הציור על הכריכה, שם יש רגליים אנושיות.

ויימס

New member
זה תלוי. אם את קוראת לה תיבה, אז

זאת היא, אם את קוראת לו מטען זה הוא. וזה גרם לי משבר קל כשקראתי את אור מופלא וראיתי שהם קוראים לתיבה 'היא', אחרי שבמשך כל צבע הכשף הם קראו למטען 'הוא'.

Athaclena

New member
הכי טוב באנגלית...

THE LUGGAGE זה אולי לא חד משמעי אבל זה לא כזה חשוב. וכשכן דנים בזה (היבשת האחרונה וזמנים מעניינים) אז כבר כתוב...

ויימס

New member
וגם ב'מעשי קסמים (מקור)' ../images/Emo98.gif ...

התיבה מתאהבת בקונינה. אבל זה לא משנה כל כך. עד שהם יתרגמו את הספרים האלו ('היבשת' ו'זמנים') יצמח לי זקן לבן עד הברכיים.

Athaclena

New member
טוב, על משבר המיניות שלך כבר שמענו.

לא נראה לך שיהיה מהר יותר לקרוא אותם באנגלית וזהו? כמה שאת קוראת לאט (לא שאני יודעת בדיוק) זה ייקח פחות זמן... אם היית עושה אבט"שים (את בטח לא עושה?) אז היית יכולה לקחת ספרים כאלה ואז היית קוראת אותם פשוט כי זה מה שיש לעשות. זה מה שהבנים שאני מכירה היו עושים (הם כבר לא כי כולם בקבע או השתחררו). לא זכרתי שהוא מתאהב בקונינה, לא זוכרת כלום כבר. סנילית לגמרי, ובגיל כה צעיר - זה ממש טראגי

ויימס

New member
אני כן קוראת באנגלית

הבעיה היא שלפני שאני אבין את זה כמו שצריך אני צריכה לקרוא את זה איזה 5 פעמים. את אריק, ראינוע, איש הקציר, מכשפות בחו"ל, Music, L&L וזמנים מעניינים קראתי באנגלית. אבל יש לי עוד הרבה לקרוא באנגלית. ואני רוצה קודם לקרוא באנגלית ספרים שכבר קראתי קודם בעברית מתוך אמונה ש: א. יהיה לי קל יותר להבין אותם אחרי שכבר קראתי בעברית. ב. צריך לקרוא בשפת המקור למרות שקראתי בעברית. ג. זה יכשיר אותי לקרוא עוד ספרים באנגלית. כרגע אני צריכה לקרוא את טרילוגיית האלף האפל באנגלית ואז את כל הספרים משיוויון פולחנים (=זכויות) (זה בשביל המרקיז, שלא יגיד שאני הורסת את משחק המילים
) עד שומרים. אותם לא קראתי עדיין באנגלית.

למעלה