../images/Emo20.gif הדימוי שלי ל"סרטן"
הוא אנשים סובלים מאוד...
כפי שתיארת את המקרה שלך, את "התאהבת" ב"סרטן". התאהבות כזו בדרך כלל אינה נכללת ברפרטואר התגובות של בני האדם כלפי "מחלות".
יתר על כן, מאחר וה"סרטן" הוא זכר, יתכן וכמו כל זכר מצוי נבהל מאינטימיות והתנדף...
במילים אחרות: אין ספק שההתמודדות שלך הייתה ייחודית ומוססה את הדימוי המאיים. אבל למה למוסס משהו שבמילא לא קיים? במיוחד שלאנשים אחרים התמרון הרגשי שבצעת כלל אינו פשוט? אני מבין שהצלחת, ואת רוצה ללמד אחרים ללכת בדרכך, אך זכרי שאחרים שונים ממך ודרכך הייתה ייחודית למבנה הנפשי שלך. כשאת אומרת לאנשים "תאהבו את הסרטן שלכם" הם יכולים להנהן כלפייך בהסכמה אבל תת המודע שלהם לא בהכרח יגיב כמו שלך. סביר להניח שבכלל לא.
אני מקווה שאינך רומזת כי רק מי שחלה בסרטן יכול לעסוק בריפוי/טיפול או להחוות דעה על האופן בו דימויים או העדרם משפיעיפ על המערכת האנרגטית/ביולוגית וכו´ ועל האיזון הההרמוניה הפנימיים. זאת משום שאין לי שום עניין להפסיק את הבקרה על התאים הסרטניים בגופי רק כדי להוכיח את הנקודה בדיון...
הסרטן אינו יישות נפרדת ממך. הוא אינו יישות כלל. יודעת מה? אם את טוענת שהוא יישות - תוכיחי! תראי לנו ולו סרטנון חמוד אחד!
איני טוען כי הדרך שהצעתי היא הדרך היחידה. אנשים רבים "נרפאים" ללא טיפול אלטרנטיבי כלל. אחרים נרפאים גם בעזרת טיפולים מסוגים שונים הכוללים התייחסות לשינוי הדימוי ה"סרטני" הקיים בהם. אני טוען אך כי האמת היא שאין במציאות "סרטן" כזה, ושהאמת משחררת! היא משחררת בכך שהיא מאפשרת התייחסות פתוחה וגמישה אל בעייה אישית ולא אל יישות "חיצונית" לכאורה, וכך אינה גוזלת את כוחות הנפש והאנרגייה הדרושים לאחזקה התייחסות לדימוי כזה. באהבה,
אינקה
הוא אנשים סובלים מאוד...