והמשך ......
כתבת ....."ואני שואל שוב את מה שכבר העלית: מדוע את מתנגדת כל כך לרעיון אי-התיוג? מדוע את נאחזת בו חזק כל כך? מדוע כל כך חשוב לך לקרוא בשם לילד שלא נולד ולעולם לא ייולד? " איני מתנגדת כל כך האמת . אם תירצה לקרוא לזה ציפציף אז אסכים מיד ואפילו אוהב . המילים אינם מתייגות . הדעה הקולקטיבית שלנו חברתית על המילה היא המתייגת . מלבד התיוגים האישיים שאנו עושים באופן אישי . יענו ...... אם נניח אתה מחפש להתחתן או להכיר את אהבת חייך , פתאם דברים פשוטים כמו היא מאד נשית , או היא מטופחת , או היא עורכת דין , או היא מסטולית כל היום , פתאם ייצרו בך תיוגים אישיים של טוב או רע שדרכו תעשה שיפוט שאינו נכון בלווא הכי . אז מה נהייה ? בגלל שאנו טיבעית למדנו לתייג , אז נשלול את המילים ? או ניצור שפה חדשה ? זה טוב למי שיש לו זמן הרבה לפני שהוא ימות . בינתיים , בוא נתחיל לעבוד כי עד שנמצא את המילה הנכונה המוסכמת , יעבור חודשים . כי ישנה תופעה שנקראת תא סרטני פיזי בגוף . אז איך אתה מעדיף שאתבטא כשאתאר אותו ? בוא נשתמש בשפה המוכרת , ונעבוד במגביל כל אחד על התיוגים שלו בכל מילה . בוא לא נהרוס את השפה , כי אנו חולים במחלת התיוגים . אני איני חולה בה באופן נואש . אני פשוט מתחילה לשחק עם המילה במחשבה ומשנה לה את הדימוי . אז אינקה אולי פה יחד אנו נוכל להעביר את הדיון או ה"ויכוח " חזרה לנושא של דימויים ותיוגים שאנו עושים אצלנו בפנים , זה נשמע לי כלי נהדר לשחק עימו כשיש תאים מופרעים וחמודים באלימותם . תיראה גם מה עשיתי בכוונה תחילה במשפט האחרון . אמרתי את האמת . אך כשהוספתי חמודים הכוח של המופרעים והאלימים איך שהוא קיבל צבעים יותר נעימים . לא באתי כאן לשנות חוקי חברה אלא לעזור לאנשים לשנות את הדימויים . ========== ושאלת . "ניצחת" את הסרטן על ידי התייצבות מולו ושליחת אהבה רבה אליו. ואני שואל: האם שלחת אהבה (כ)זו אל עצמך? ראשית . לא ניצחתי אף אחד . בדרך כלל לנצח , אומר שאנו עמדתי כנגדו . ואני אף פעם לא עמדתי כנגדו . מה אני משוגעת ? הוא היה אלים ומופרע , אם אי פעם אני אוציא בביטוי חיצוני את הכעס הפנימי שבי אז אני מתחננת שלא יעמדו למולי , זה רק יגביר זאת . את האלימות בי הכוונה . ואני די עוצמתית , באהבה או בכעס . לא ניצחתי כלום , רק הבנתי שאני יצרתי זאת ..... או חלק מסויים בי החל את האפקט ותגובה שיכול היה להביא את גופי לתת מחסה לתאים בעלי עיוות עם מחשבת התאבדות סרטנית . האם הכתי בו ???? וודאי . אני בהתחלה בחרתי ללכת לרופאי האליל כדי לקבל כימו . ( אגב אני קוראת לו כימו אקסטאזי - אחלה סמים נותנים רופאי האליל .....חחח ) אך בעוד רופאי האליל ניסו להשמידו . אני רק רציתי לקנות זמן כדי לסדר את היחסים בין החלקים המתפקדים שבי . לכן פיטרתי את הרופאים בשלבים שונים , ולכן הפסקתי טיפולים לפני הסוף . כי היה בתא אלימות טרוריסטית סרטנית כזו שבאמת היוותה איום על כל המערכת . אז קניתי זמן . תוך כדי עבודה על מילוי האנרגיה של החיים . פורפורית , בלי להתפלסף על כך כמוני , אמרה אותו דבר , לפני הסרטן היא כעסה , כשהגיע הסרטן מה זה מבסוטית . היא מרפאה עצמה באותה צורה רק בלי פלסף . במודע או שלא .... אבל אנו מבורכים באינטואיציה . ======== ולגבי האם שלחתי אהבה לעצמי ........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ניצלתי כל פריוולגיה בממלכת הקרבניות הסרטנית הקיימת , כי הבנתי שאני כה בחוסר ביטוי שאני חייבת להעמיד עצמי כרגע בראש . אלה היו 4 וחצי חודשים של הנאה צרופה , הסרטן ברח כה מהר , שזה השאיר בי געגועים רבים לימים שבו הוא נוכח , על משקל מה שמיכלי כתבה על הפחד של איך החיים יראו בלעדיו . קרוב לאיום , הגוף מוציא אדרנלין , וזו הנאה מופלאה . עכשו תגיד לי . יהההההה הוליסטי שכמוך . איך אני יכולתי לאהוב דבר אלים כזה בי . בלי לאהוב תחילה את עצמי ? מי שמכבד עצמו , מכבד אחרים , מי שאוהב עצמו יש לו סיכויים טובים לאהוב סרטנונים ............חחחחחחחחחח אהבה לא היתה בראשית הסקאלה . כי הדרך שלי להביע אהבה די תאמה לדרך בה תירגמתי את האהבה שאימי העניקה לי . אם נראה לך שסרטן זה תא מעוות , טרם פגשת את התירגום שנתתי לאהבת אימי לי . חחחחחחח לפני אהבה היו דברים אחרים חשובים הרבה יותר . כי בבסיס ביני לבין תת המודע שלי ( או הילדה הפנימית ) היתה אהבה . אבל היה חוסר אמון , אי אמון מוחלט יותר כדאי להגיד . היה אלימות שליטה עונשים , הרבה מהאוטוריטה המחנכת , ובקלות הייתי אומרת שאני הייתי לעצמי כמו המורה שהדביקה תוית על הילדה האלימה והמפגרת בתוכי . כשהגעתי לשדה הקרב , ככה זה היה נראה בהתחלה . חוסר ברירה האמת הוביל אותי לדרכי האהבה . אם לא היינו .... אני והילדה מוצאים את הדרך לחיות אחת עם השנייה באותה טרטוריית גוף , אז באמת חבלז בזבז היה עדיף לסגור הבסטה אז אהבה לא היתה המניע הראשוני . היה קודם הבנה בחוסר הברירה . ואז החל התהליך הקשה של קבלת המצב כפי שהוא ....... זה הכי קשה לא מן הסתם אומרים שקבלה זה הכי קשה . מה שעזר הכי ..... זה היה נוכחות הסרטן . כי הוא יצר חוסר ברירה . ומטרה משותפת . לפני שהגיעה האהבה , היינו צריכות לעבוד יחד . ולי היה את העבודה לקבל אותה . ועוד הרבה דברים בתוכי , ככל שהתקרבתי לקבל ולראות , אהבתי . אהבה זו מילה הנישאת בקלות יחסית על שיפתותינו . מה זו אהבה ? אף לא אחד מאיתנו באמת יודע . ואם נדע להבחין בתחושה שלנו המתמלאת באהבה , זה עדיין לא אומר שאנו יודעים לאהוב . האם לעזור לאדם אהוב זו אהבה ? ואם כן עד כמה ? האם אהבה זה אומר לניח לתינוק ליפול וללמוד לבד ? האם חברתית זה לא יראה לנו אקט מופרע של אהבה ? למדנו בבית ספר ואוניברסיטה , על נפוליאון בואנ´ה חרטא , על הקיסרים המופרעים והאלימים של העבר ההיסטורי של המין האנושי , אפילו למדנו על איך נשים הרעילו את בעליהם . קראנו סיפורי אהבה , ושמענו סיפורי אגדות על נסיכים שיודעים לספק נסיכות ( חברה שלי בסוף שבוע שעבר אמרה החיים שלי נראים ככה בגלל סינדרלה ...... והיא לא עשתה פרצוף כועס בצחוק ) חוסך שיבטו שונא בנו ..... האם זה אומר תכה את ילדיך ? וזו אהבה ? אמא שלי חשבה שאני לא אחראית . והפכני לכזו , לא יכולתי לשבור לה את המילה .......חחחחחחח כולם מדברים על אהבה . אני אגיד לך מה אני חשה כלפי . האם אני אוהבת את עצמי ? כן בבסיס כן . האם כל הפעולות שלי כלפי מגיעים מאהבה . לא . כי טרם הבנתי בגדול מה זו אהבה . אבל בהחלט קיימת בי קבלה עצמית , ( כשהיא אינה נסתרת על ידי צרכים אחרים שלי לעיתים ) למדתי לאהוב את העיוותים שבי ולמצוא בהם המון דברים טובים . למדתי להכיר את עצמי , יותר מבעבר , אך לא באופן מושלם . אז למה איני אוהבת עצמי בשלמות ? כי הגעתי לחיים כדי להבין מה זו אהבה ואני עדיין בדרך כמו כולנו . והסרטן , היה דיטור קטן והכרחי לי אישית . כי אילוי הוא הייתי לבטח הולכת יותר לאיבוד . הוא עזר לי למקד ולקבל , וכשחבר בא ללמד אותך כה הרבה על עצמך , אפילו אם הוא תוצר של כעס אלימות וטרור , אז כל שנשאר לך זה לשמר לו רגשות של אהבה . אז כשאתה אומר לי סרטן ... אני אגיד לך מה אני שומעת בתוכי . בפנים אני נמלאית אור ואהבה ....... כמו שיזכירו בפני את שמו של חבר וותיק שאני אוהבת . הסרטן ברח , כי בבסיס הוא מחשבה טפילית , וטפיל יכול לדור רק בגוף הקרוע ומופרד בריבים , כשיש קבלה .... זה מוביל לאהבה . אז בוא נדבר על קבלה . מקבלת אותך ואת דעתך באשר היא כולה ....... אני