משהו שמאוד מרגיז אותי אצל גברים

ebony

New member
משהו שמאוד מרגיז אותי אצל גברים

לא מזמן לאחר חיפושים רבים אחר האביר על האופנוע הלבן (שלא הגיע) החלטתי לשים פעמי לאתר היכרויות מסויים אחד מהפופולריים באינטרנט... כתבתי על עצמי דברים נחמדים וחיכיתי לתשובה....
עד לשלב זה הכל היה בסדר ועדיין שמחתי על זה שיש גברים בעולם....
לאחר כמה מסרים שם כמה טלפונים הכרתי את המועמדים לעומק... שוחחתי איתם בטלפון והחלטנו להפגש...... לאחר שהוא הצהיר שהוא מחפש משהו רציני............. ולאחר שאני אמרתי בהחלטיות שאני רוצה ואני מצטטת : "משהו רציני".... והפלא ופלא הגענו לפגישה ואחרי 5 דקות של פגישה הוא לוקח לי את היד ושואל אותי אם אני רוצה להיות הסטוץ שלו........ מה הקטע
זה מעצבן אותי וזה פשוט מרתיח אותי אמרתי שאני רוצה משהו רציני והוא פשוט שיקר לי ורימה אותי........ והוא לא הראשון שעושה את זה..............
זה מרגיז... פשוט מרגיז..... אם לא הייתי אומרת מהתחלה שאני מחפשת משהו רציני אז מילא.. אבל,אבל אמרתי ואמרתי במילים האלה אני רוצה קשר רציני........... מה לא מובן
אוף פשוט לא אוהבת בחורים..... זה מסוג הדברים שגורמים לבחורות להיות לסביות.... אבונית

babylon_a1

New member
אז ככה

א. אם תהיה לסבית ההפסד כולו שלך
ב. יכול להיות לאחר שנפגשתם הוא לא ראה בך מתאימה לקשר לטווח ארוך ולא רצה להיפרד ממך ג. דבר שני למה את מתכונת קשר רציני - סקס רם עם אותו גבר זה לא קשר רציני ?

unicornus

New member
אני לא מסכים איתך.../images/Emo58.gif.

גברים מהסוג הזה הם בדיוק הגברים שבגללם נשים מקללות את כל הגברים. זה לא מחמיא לי אישית שאני קורא כאלה דברים ולא בכדי כי אני מכיר את האישה הזאת וזה מעצבן אותי כל פעם מחדש כשאני שומע את זה אצלה דווקא ותסלח לי שאני מתערב בשיחה הצפופה שלכם ובפורום שאני לא כותב בו. צריך להתבייש להיות גבר ולא להתעצבן מכאלה מצבים אני מקווה שאתה לא כזה ושיהיה לך ערב טוב. יונקורנוס

ומה זה בדיוק הקשר זה? או למה?

סטוץ מובן לי, סקס בלי מחויבות גם מובן לי , אבל אם אין מחויבות אז למה רק אחד? מה רע אם יש עוד?

babylon_a1

New member
אמרתי , שהכל אפשרי

מה שחשוב, זה הכנות והגדרה של הקשר בהתחלה לא משנה אם זה רק 1 או 12 בו זמנית

shloמי

New member
אבונית ../images/Emo39.gif

תמיד כשאנחנו מחפשים ורוצים עכשיו,אנחנו מקבלים מה שלא חיפשנו צריך להרגע עם החיפושים האלו ולהוריד הילוך אם לא על אופנוע אדום או לבן הוא יגיע תמיד כשאנחנו לא מצפים זה בא בהצלחה לך

נו באמת...

בחור אחד. אחד
|סדגש בגללו את מכפישה את כ------ל הגברים? זה נשמע כל כך לא רציני... תשמעי חמודה, הפתרון למקרה הזה היה לענות לבחור "לא" ואולי לשאול אותו מה לא ברור בשתי המלים "קשר רציני" שהיו כתובות בפירוש בכרטיס שלך באתר השידוכים ההוא. \ זה הכל. הוא לא רימה אותך, הוא בסך הכל ניסה להשיג לעצמו סטוץ (בדרך מגעילה ותוך שימוש בשקר) אבל זה לא נקרא לרמות. מילא, אבל לוותר על גברים ולהיות לסבית? למה חסרות נשים ביצ'יות? מתוקה, נבלות יש בין הגברים וגם בין הנשים.. בהצלחה, אל תתייאשי מלחפש.

צלמוות

New member
גברים מסוג שונה

את פשוט נתקלת בסוג הכי נחות(לדעתי), הסוג שמוכן להצהיר על דבר אחד ולהתכוון לאחר, גם כאלה יש. אני בטוח שאת תמצאי מישהו שיהיה מושלם בשבילך. אל תתיאשי ואין לך שום סיבה לשנוא גברים או ךהפוך ללסבית(לא שיש בזה משו רע) ובקיצור,לא כל הגברים נבלות.

Vdrums

New member
אז יצאת עם שקרן.

זה לא אומר שכולנו ככה. תעברי הלאה, הנסיך יגיע.

נ י נ י

New member
כמו שלי תמיד אומרים שאני פשוט

יוצאת עם גברים שלא מתאימים לי , ככה זה מותק. אני אספר לך סיפור קצר - נפרדתי מחבר שמאוד רצה לשמור איתי על קשר ואז שאמרתי לו שאני לא רוצה להיות ידידה שלו כי אין טעם והוא דווקא אינטיליגנט
מבין עינין .אז הוא רצה שנפגש אז רק עוד פעם אחת , למרות שזה לא נאמר בקול ומפורשות ידוע לי ולו מה היו הכוונות ,עכשיו אני בעד סקס וחיה בשלום עם סטוצים - אבל הינה הבנאדם שאת מצפה ממנו שיחתיחס אליך קצת שונה כי הייתם חברים גם דופק קטע כזה - תקשיבי לדודה נ י נ י - גבר יכול להיות בנאדם טוב לב ומקסים אבל הוא עדיין גבר ולכן הוא חושב כמו גבר ( משמע ... כמעט ולא חושב)
תסלחו לי על ההכללות.

דודה ניני ../images/Emo24.gif

יוווווווו, איך אני מתגעגעת ......... ו...כדאי להקשיב לה! זו הבחורה הכי "גבר" שאי מכירה. ולפני שמתנפלים עלי..לא היא לא גברית, פשוט יודעת לחשוב כמוהם. (האמת שזה די קל, פשוט עושים shut down לתאי המח הפעילים
)

ebony

New member
תודה../images/Emo9.gif

ואני יודעת שאת אחלה גבר
אוי בנים.....

Sefy

New member
ואיך את חושבת שגבר חושב ?

כי אם אני הייתי הולך לפי ההכללות (לא, אני לא סולח
) אז אני הייתי צריך לפי זה להיות אחד שמקבל הרבה סקס! אבל אני לא, ואני חושב יותר מהרבה בחורות מרוב תאי הדם שלא יורדים למטה

אף אחד לא אמר ש....

גברים מקבלים הרבה סקס! רק רוצים אותו. אז אל תידאג מותק, אתה שומר על הסטטוס קוו
(אמנם נכון, גם נשים רוצות הרבה סקס, אבל ההבדל הוא שאנחנו נשים אז מותר לנו
)

Sefy

New member
ההבדל הוא...

כשאתן רוצות אז אתן מקבלות, אז אין לכן על מה להתלונן, גברים לעומת זאת רק רוצים, אבל מקבלים הרבה פחות
דרך אגב, אני מוכן לוותר על סקס, אני מעוניין רק במשחק לפני

למעלה