משהו שמאוד מרגיז אותי אצל גברים

Sefy

New member
../images/Emo6.gif

הלוואי עלי! איזה בנות בדיוק ?

Sefy

New member
לא מאמין בכאבי -----

מה גם אני לא משחק שום דבר, ותאמין לי שאנשים כל כך מרוכזים בסקס, שהם כבר שחכו להנות מהדברים הקטנים. אני יודע להנות מהדברים הקטנים כמו פעם, אתה זוכר את ההרגשה של הפעם הראשונה ? ששום דבר לא מתקרב אליה ? אז אצלי אני מרגיש כל הזמן כמו פעם ראשונה... כי זה כל הכיף במשחק המקדים

Vdrums

New member
ספי צודק ../images/Emo45.gif

כולם רודפים אחרי הסקס מחכים רק להתפשט ויאללה... בסקס אתה בעצם בסוף, אין לאן להמשיך הלאה, לעומת משחק מקדים שבו יש יותר גירוי.

צלמוות

New member
מסכים אבל..

אני יודע שהמשחק המקדים זה יותר כיף אבל אני פשוט חייב להמשיך הלאה..

Sefy

New member
מה זאת אומרת חייב ? ../images/Emo12.gif

אולי אם מידי פעם לא תמשיך הלאה, גם תדע להנות מזה יותר!

חשבתי שנשים הופכות ללסביות

מאהבה לנשים, לא משנאה לגברים
[טוב, תמיד לומדים דברים חדשים] לא רימה ולא נעליים, פשוט מצא בך משהו אחר. אני מכירה בחור מקסים אחד שאני לא רואה בו קשר לטווח הרחוק ואנחנו על תקן יזיזים. אז מה? הוא פשוט לא הגבר שייגע בי הכי עמוק בשביל להפוך למשהו רציני..

tokit

New member
באתרי ההיכרויות מסתובבות המון

גברים ונשים שמחפשים רק סטוצים. הוא כנראה ניסה "לסבן" אותך כדי להשיג זיון, אבל לא כל הגברים כאלה.

פעם גם אני ניסיתי את הדרך הזו.. ../images/Emo7.gif

לפני שנתיים וחצי בערך... גם באיזה אתר... מהר מאוד הבנתי, שאיש מהם לא מחפש יותר מסטוץ, בשבילהם אנחנו לא יותר מדף באתר, ומפיקסל (נקודה קטנה) על המסך. ואת התפיסה הזו הם מביאים אל המציאות, לצורך הפורקן המיני ותו לא, כדי שלא להשאר עם רגשות-אשם או תלות-רגשית לאחר מכן. ואלה שמחפשים יותר מסטוץ, אינם אלא שקרנים אומללים, שהטבע לא חנן אותם ביופי מיוחד, אז הם מייפים את עצמם במילים, ובמציאות, התמונה שונה לחלוטין... אחד כתב לי: "אני חטוב, 1.80 מ', שיער שטני..." כשהגעתי לפגוש אותו, גיליתי, שהוא כנראה, עשוי מצמר, וכובס בטמפרטורה גבוהה במיוחד, כי אחרת, לא מתכווצים ב-30 ס"מ בכביסה... מהר מאוד נטשתי את העסק הזה, ומהר מאוד גם הכרתי את החבר, שהיה לי, ממנו נפרדתי, בסופו של דבר.

Vdrums

New member
אנשים כאלה אפשר להכיר גם ברשת

וגם במציאות. זה שטויות. יש מלא אנשים שיוצאים ומוצאים קשרים רציניים גם באינטרנט.

למעלה