משהו שמאוד מרגיז אותי אצל גברים

זה ידוע ש...

את הטיפוסים, שתפגשו ברשת, תפגשו גם ברחוב, בעצם זה היינו הך! רק שברשת הנטייה לשקרים ורמאויות גדולה יותר!

Sefy

New member
לא מסכים איתך

ברחוב יש נטיה הרבה יותר גדולה לשקר, במיוחד לאור העובדה שברחוב את תשפטי את אותו אדם קודם כל על פי המראה שלו! וברשת לא!

Vdrums

New member
קודם כל זה אותו דבר

בכל מקום יש שקרנים. ברשת יותר קל לשקר כי אין לדעת מי נמצא מולך.

Sefy

New member
נכון שבכל מקום יש שקרנים

אבל ברשת יש אפשרות להכיר אופי של אדם שברחוב לא היית בכלל מדבר איתו. אותו אחד שישקר ברחוב, ישקר גם ברשת. אני לא חושב שיותר קל לשקר פה אם אתה לא יודע לשקר. ברחוב יש יותר אינטרס לשקר לדעתי.

ברור שיותר קל

כשאתה עומד מול אדם שמשקר בד"כ "תתפוס" אותו על פי שפת גוף, כאן אין "סכנה" שמישהו יזהה את השקר שלך, אתה יכול לאמר מה שבא לך. אם אני יגיד לך שאני גבר בן 50 1.80 בלונדיני, יש לך סיבה לא להאמין לי? (בשינוי הניק כמובן למלך השמיים או משהו כזה...). כנ"ל לגבי אנשים שמהצירים על כוונות חיים ובכלל..... ברשת הרבה יותר קל להתחזות

Sefy

New member
אני לא כל כך בטוח היום...

תראי, לא ראיתי אותך אף פעם, אולי את עכשיו גבר, אני מעדיף לחשוב שאת לא משקרת כי אין לך סיבה לשקר לי פה. לעומת זאת, ברחוב, עם כל הסיליקונים, והניתוחים למיניהם, אדם יכול לשקר הרבה יותר טוב, וגם שפת גוף אפשר לזייף

אל תסכים איתי

אבל האמת בעיניים! - כשאתה עומד מול בן-אדם, קל יותר לזהות אמת ושקר!

Sefy

New member
אז הרבה כבר בטח שיקרו לך בפרצוף

אם את חושבת שאת יכולה לזהות כל שקר רק ע"י להסתכל בעיניים. בתור דוגמא, אני יכול לשקר אם אני רוצה, ואפילו מכונת אמת לא תעלה על זה, ואם את גם שואלת איך אני יודע, אז בתקופת ביה"ס לקחו אותנו לתחנת משטרה ואני התנדבתי להדגמה של מכונת אמת, ועל כל שאלה ששאלו אותי שיקרתי, ואף אחד לא עלה על זה. אבל אם את חושבת שאת מסוגלת, שיהיה לך לבריאות

elimalka ../images/Emo8.gif

אז איפה כן זה המקום להכיר? אתה קצת יותר מדיי קיצוני! - זה בדיוק, כמו להגיד, שבית-קפה במרכז העיר זה לא מקום להכיר. חלק מהחברים הטובים ביותר שלי, הכרתי דווקא דרך האינטרנט, ומהר מאוד הפכנו לחברים בלב ונפש. דווקא כל אותם מקומות להיכרויות רומנטיות הם לא בדיוק המקומות להכיר, צריך יותר מזל משכל במקומות האלה, כיוון שרוב אלה המגיעים לאתרי השידוכים מחפשים יותר שידוך לסטוץ קליל, מאשר שידוך לאהבה. קח לדוגמא את האתר "קופידון", הקיים כבר למעלה מ-5 שנים, למעלה מ-1200 יום, שעד היום הצליח לשדך בין 100 זוגות בלבד (מידע מתוך "לאישה"), זה אומר דרשני, אם בהתאמה מספרית בין ימי הקיום לזוגות המשתדכים, הם לא מגיעים אפילו לעשירית, כש"קופידון" נחשב, לאתר ההיכרויות הטוב ביותר...!

Sefy

New member
אני כבר מבולבל לגמרי ממך ../images/Emo4.gif

במקום אחד את אומרת שזה לא מקום טוב להכיר ברשת, ופה את אומרת, ואני אצטט אותך "מהחברים הטובים ביותר שלי, הכרתי דווקא דרך האינטרנט, ומהר מאוד הפכנו לחברים בלב ונפש" אז אני חושב שתגיעי למסקנה חלקה יותר

לא אמרתי מעולם, ש...

הרשת היא לא מקום להכיר אנשים!!! אמרתי, שאתרי היכרויות הם לא מקום להכיר! - זו מסקנה חלקה וברורה!

Sefy

New member
לגבי זה אותו דבר ../images/Emo4.gif

אתר הכרות שנמצא ברשת לעומת "סתם" להכיר אנשים ברשת. אז המסקנה היא חלקה וברורה בשבילך, אבל היא מאד נוגדת לפי דעתי. כי אין שום הבדל בין להכיר באתר הכרויות, לבין להכיר במקום אחר ברשת. זו אותה הרשת.

זו אותה רשת, אבל...

הגדרת המטרה משתנה! - למה נועד האתר, הפורום וכד'... ברגע שהגדרת המטרה היא שונה, אתה מכיר אנשים, שנמשכים לנושא הספציפי, שהוא המטרה המוגדרת של הפורום (נניח פורום "רוחני", אליו נמשכים אנשים רוחניים, או אנשים, שמבקשים להכניס רוחניות בחיים שלהם), אז ההיכרות כבר מתבססת על משהו אחר, שונה, מאשר במקום המיועד לפנויים ופנויות, שמחפשים בני-זוג. מקומות ברשת, שמיועדים לשידוכים, מושכים אליהם יותר את סוג האנשים, שנקרא "סטוציונרים", והרבה מהם גם מגיעים לנצל, בהבטחות שוא מקיימים את ה"דפוק וזרוק". תנסה בעצמך ותיווכח במה שקורה!

Sefy

New member
ניקח את המילה שלך בעניין ../images/Emo45.gif...

אני הייתי רשום בכל מה שקיים ואפילו פנייה אחת לא קיבלתי, וזה היה עוד בתקופה שכן חיפשתי. היום אני כבר לא מחפש כלום. אבל הבנתי את הכוונה שלך בעניין, אני פשוט רואה את הרשת כולה בתור מקום להכיר אנשים, והכרתי פשוט כמויות של אנשים מכל העולם, רק עכשיו חזרתי מביקור בארה"ב מידידה שהכרתי ב ICQ לפני 6 שנים.

למעלה