משהו שמבאס אותי ומוריד את כל הביטחון

תפסיק לדבר שטויות

לכל אחד יש משהו שהוא לא סובל בעצמו וחושב שבגלל זה אנשים דוחים אותו. עובדה שהיו לך כבר שתי חברות בחיים, אתה חושב שזה נגמר בגלל שאתה קצת נמוך? אתה כולה בן 21, זה ילד בכל המובנים. ושתיכנס קצת לפרופורציות - אני בת 27 ובחיים לא היה לי חבר ואפילו לא משהו קרוב לזה. אין טעם להכנס לדיכאון ולסרטים, עדיף שבמקום לנסות לשנות את עצמך ולחשוב מה אתה לא אוהב בעצמך, תתמקד בלהגיע להשלמה עצמית. אני יודעת שזה נשמע כמו קלישאה עלובה, אבל אני מדברת בתור מישהי שלא ממש הסתדרה עם עצמה רוב החיים, אין טעם לבזבז את השנים הכי טובות שלך בניתוחים וברחמים עצמיים. צא מזה

Lee Rock

New member
אני אומנם 4 ס"מ מעליך

אבל אני יודע טוב טוב איך זה מרגיש, וגם היה לך יותר הצלחה עם בנות ממני...
אז אני יודע מה זה גובה בשביל בחורות... וההרגשה שאתה צריך להיות מינימום חטוב ויפה כמו בראד פיט,
כריזמטי כמו אובמה, ובתפקיד מנכ"ל גוגל כדי "לפצות" על כך (טוב ניצלתי את הבמה להוציא קצת תסכול אישי שלי
)
ועדיין לא הייתי עושה את הניתוח. לא דווקא בגלל הכאבים וזמן ההחלמה, אלא בגלל הידיעה שאני הולך לפגוע בגוף שלי במכוון שזה נוגד לגמרי את העקרונות שלי...
אני לא יודע מה הסיכונים והסיכויים שמשהו לא יסתדר.
אבל אני עדיין מאמין שזה חלק ממני להיות נמוך, אלו הקשיים שלי, אלו הדברים שאני להולך להתגבר עליהם. כל מה שהשגתי, השגתי כנמוך וגם כל מה שאשיג. ואין לי כוונה להנמיך צפיות. תעשה מה שאתה צריך לעשות בשביל לקבל מה שאתה רוצה, אבל אל תשים את ה"גובה" כמטרה כי אחרת רק תתאכזב, כשתגלה שזו לא באמת המטרה שלך. בהצלחה!

נכון, ולא נכון.

נכון שבמבט ראשון בנות בדרך כלל נמשכות אל גבוהים.
אבל מערכות יחסים טובות דווקא עשויות להבנות עם בן זוג נמוך. וממש אין צורך להוסיף כמה סנטימטרים בעקבים. עדיף נעליים נוחות.

קודם כל הבנות הנמוכות, להן בודאי עדיף גבר נמוך.
וגם, כבר ראיתי זוגות של נמוך וגבוהה מאד, ואפילו יפהפיה גבוהה ומאושרת עם בן זוג נמוך שמתאים לה מאד באישיות, ולא תחליף אותו באף אחד.

snappa

New member

מסכימה ומחזקת.
יש זוגות של נשים גבוהות וגברים נמוכים-וטוב להם מאוד יחד.

תראה, גובה זה עניין בעייתי גם לבנות: אני אישית 1.74. גבוהה מרוב הבנות בארץ ולא רק. יש גם בנים נמוכים ממני-ולא כל כך מעט כמו שאתה חושב.
ובהחלט נכון שעדיף נעליים נוחות..

בכל אופן, תהיה שמח עם מה שיש לך-נכון שחיצוניות זה חשוב, אבל הרבה הרבה יותר חשוב זה מה שיש בפנים. הרי כשתיכנס למערכת יחסים, צריך שיהיה לך טוב עם הבחורה ולא עם איך שהיא נראית. היא יכולה להיות יפהפייה אבל עם אישיות לא מציאה.. מצד שני, היא יכולה להיות גבוהה ממך אבל עם טוב לב, המון אהבה וחום, תומכת, מפרגנת, שתאהב אותך כמו שאתה.
נכון שהכי "פשוט" זה לגשת לתחום הניתוחים הפלסטיים אם אתה לא מרוצה ממשהו בגוף שלך, אבל למה? בשביל לסבול כמה שנים מאוחר יותר תופעות לוואי? וכאבים בתקופת ההחלמה? לדעתי זה לא שווה את זה. בסופו של דבר אתה תמצא את הבחורה שמתאימה לך.

שבוע טוב :)

h a j b i

New member
מה אתה חושב? מנסרים את העצמות של הרגליים

ובתהליך ארוך וממושך מרחיקים את שני החלקים אחד מהשני כאשר העצם באופן טבעי אמורה לבנות את עצמה ולהשלים את הפער.
לא מדובר בניתוח פשוט אלא בהליך מתשמך עם הרבה סיכונים.

אל תעשה את הניתוח הזה .. מה שאתה צריך זה סוויצ' בראש ..
יש לי חבר בגובה 1.63 ושוקל 130 קילו (הוא נראה כמו חבית עם ידים ורגליים) והוא מרוצה עד השמיים מהחיים שלו וחוץ מהעובדה שהיה מתאים לו להוריד 30 קילו לפחות שומדבר אחר לא מפריע לו והוא יותר מאושר ממני ואני מטר שבעים וחמש ושוקל 95 קילו .
תפסיק לחשוב שהצרות שלך באות מזה שאתה מטר וסיגריה
הגישה לך היא מה שמונע ממך להשיג בנות ..

YomiRel

New member
הקטע הזה עם להגיד שהכל זה בגישה זה ממש בעייתי

הרי זה הכל מעגל קסמים...
איך פתאום הוא יחליף גישה

אפ'חד כולל אני לא אמר שזה הולך להיות קל אבל זה הרבה יותר זול ובריא לגוף ולנשמה לעשות מהפך כזה ולא ניתוח ..

ScorpioID

New member
אני רק אספר לך על מישהו שהכרתי בחיי

שמו טל והוא בערך בגובה שלך, ומאיזשהי סיבה הוא היה יוצא עם נשים מעבר ל1.70 ומלאות.
למה? כי זה מה שהוא אהב והוא לא נתן לעובדה שהוא נמוך ורזה להפריע לו.

Puskas

New member
לא צריך ניתוח

תתקדם הלאה עם זה..
מכיר מישהו 1.60 בשיניים שהוא זיין על ומלא ביטחון והכל..
רוצה להתמודד עם הגובה? תסרוקות טיפה גבוהות, נעל עם סולייה וחדר כושר שיבנה לך אחלה גוף וככה הוא ימשוך תשומת לב ולא הגובה.

mad alot

New member
לך על זה,

יש לך את הכסף? זה מפריע לך?
תבדוק מה הסיכונים, ואם זה שווה אותם, (אני לא מכיר את הניתוח ולא מכיר את הסיכונים)
אין שום דבר רע בניתוחים קוסמטיים.

רק תבדוק שהגובה זה באמת העניין פה, כי יהיה די באסה לעשות את הניתוח, לעבור את כל הסבל, ולגלות שהבעיה שלך עם נשים היא בכלל בגלל משהו אחר.

litaloh

New member
אני יכולה להבין אותך ..

יש לך משהו בגוף שאתה לא אוהב, אתה מקבל הזדמנות "לתקן " את זה, אז למה לא בעצם ?

השאלה היא באמת אם זה קשור רק לגובה ?, ז"א תחשוב על זה ככה, לא כול מי שבעל עודף משקל והוא מגיע למשקל הרצוי שלו, מקבל ביטחון עצמי והופך להיות הבן אדם שהוא רצה להיות , הרבה פעמים החוסר ביטחון זה משהו שמגיע מבפנים והחיצוניות היא בעצם תירוץ לכך . אני חושבת שמדובר בצעד קיצוני שלפני שאתה ניגש אליו יש לעשות בדיקה מעמיקה מאוד לגביו . האם הכאב והסיכון באמת שווים את זה ??

אני אספר לך משהו על עצמי, אני מנומשת, אבל לא בקטע של " אוי איזה חמוד יש לך חמישה נמשים על האף " לא- ממש לא, יותר בקטע של- "שיט יצאתי לשמש בלי קרם הגנה ל 7 דקות, עוד 200 נמשים לאוסף .." עד לפני שנתיים אם מישהו היה מציע לי ניתוח להסרת הנמשים, הייתי עושה הכככוולל בשביל זה, היום .. סביר להניח שלא, אני מבינה שזה חלק ממני, מהאישיות שלי .זה כבר הפך להיות "הסימן היכר " שלי .. זה מה שיפה בבני אדם, אנחנו לא פס ייצור של אנשים מושלמים, לכול אחד יש את הפגם שלו וזה מה שמייחד אותנו .

היו לך בנות זוג בעבר, יש לך חברים שאני מאמינה שהם לא מתביישים בגובה שלך, אני בטוחה שאתה מייחס לזה חשיבות הרבה יותר גדולה ממה שהסביבה מייחסת לזה . וחוץ מזה הדרך הכי טובה להתמודד עם דברים שאתה לא אוהב היא בהומור- ואני רואה שאתה עושה את זה . ככה שאני מאמינה שאם תמשיך ככה, אתה תיהיה בסדר

בשורה התחתונה, לא הייתי מציעה לך לעשות את זה, הייתי מציעה לך פשוט לנסות לשנות את נקודת המחשבה לגבי הגובה שלך, זה לא קל אבל הרבה יותר משתלם, נפשית ובריאותית.

בכול מקרה - בהצלחה

Halifim

New member
זה נורא קשה אבל עודדתם אותי

עדיין אני מתלבט אם לעשות את הניתוח אבל עזרתם לי נורא תודה רבה
לכל מי שכאן שתרם

Optimistic Girl

New member

גם אני מנומשת

אבל בקטע טוב
<לא ממש רואים בצילומים אלא יותר פנים מול פנים וזה ממש לא מפריע לי>

למעשה זה התחיל להפריע לי בילדות כשבני משפחה הסתכלו עליי בעיניים מעוותות וניסו להבין מי מבני משפחתם הוא ג'ינג'י , כי אין לנו ג'ינג'ים במשפחה

הם אלו שגרמו לי 'להפרעת נמשים'
ופעם רציתי להוריד אותם וכו,

בסופו של דבר הבנתי שזה לא מפריע לי ,קיבלתי ביטחון עצמי, ולמדתי לאהוב את עצמי כמו שאני, <והם כבר לא מציקים לי>
אז המצב נרגע

A new way

New member
נעים מאוד,מנומשת שחשבה בידיוק כמוך

אם לפני 5 שנים היו אמרים לי "ייאלה באה להסיר נמשים?" הייתי אומרת בכיף
במשך הזמן למדתי לאהוב אותם,וגם איכשהו הם היטשטשו או שאני פשוט פחות שמה לב אלייהם

לדעתי...

בתור בחורה נמוכה(1.53 וכן יש הרבהההה כמוני ) אני חושבת שאמנם בחברה המודרנית יש קטע עם זה, אבל אני חושבת שקודם תלמד לאהוב את עצמך, להקרין ביטחון לסביבה. בחורה שתתאהב בך כבר לא ישנה לה הגובה ואישית יש לי חברה טובה שהיא בזוגיות עם בחור נמוך ממנה כמעט ב10 ס"מ ולא זה לא מפריע לה כי היא אוהבת.
אם תראה שאחרי כל זה אתה לא מצליח להשלים עם המצב, רק אז הייתי מעלה את השאלה שוב על הפרק...ממש לא כרגע.

rasmus girl1

New member
לא בהכרח,

אני מכירה מישהו 158 ויש לו חברה כבר שנה ומשהו והיא בגובה שלו אפילו אולי גבוה ממנו ב1-2 ס"מ.

לא רוצה לבאס אבל לא בהכרח מישהי 150 תרצה מישהו 158,אני 152 וגבר פחות מ165 זה נמוך לי מדי,אבל ברור לי שאני לא אצא גם עם מישהו 180.. אגב,חבר שלי 170 וזה משום מה לא מרגיש לי כזה גבוה ..

ובכללי,למה לא לקחו אותך לרופא גדילה להזרקת הורמוני גדילה? אותי לקחו לאחד כזה והרופא [הארור!] קבע שאני אגיע ל160 ואין צורך בהורמוני גדילה

חבל שלא התייעצנו עם עוד רופא

בכל מקרה,אני באמת לא חושבת שאתה צריך לעבור את הניתוח הזה,באמת חבל..ביום שתמצא מישהי על אף ה158 ועם אייר מקס 161 אתה תצחק על הניתוח שרצית לעשות,באמת באמת אני מאמינה שתמצא מישהי למרות שאתה לא גבוה.
ואין את הספידות האלו שמוסיפות איזה 5 ס"מ לגובה?

למעלה