משהו שמבאס אותי ומוריד את כל הביטחון

KarinDi

New member
לא נעים לי לאכזב...

אבל הבעיה שלך היא ממש לא הגובה...
זה כמו אנשים (בעיקר נשים...) שאומרים "אם אני ארד 5 ק"ג החיים שלי יראו לגמרי אחרת". זה לא עובד. מנסיון.
הפתרון הוא עבודה עצמית, והרבה. להאמין בעצמך, לאהוב את עצמך, לדעת במה אתה טוב.
זה נשמע נדוש אבל זו האמת.
בעלי, שיחיה, נמוך ממני ב-10 ס"מ. זה מעולם לא הפריע לי, הוא גבר מושך מאוד,אטרקטיבי ומצליח.
נכון, הוא לא שמח מזה שהוא נמוך, אבל הוא מעולם לא נתן לזה להפריע לו.

Optimistic Girl

New member
כל מילה בסלע !!!

מה את מכניסה לעניין מילים וסלעים?

אני אשאל הכי ישיר - אם היית רווקה (סליחה, אבל באתי מהראשי ואין לי מושג מה את..) - היית יוצאת איתו?

אשמח אם תצרפי לתשובה את הגובה שלך

הכי קל להיות חכמים ומבינים כאלה ובסוף להגיד "תראה, האמת, לי יש שריטה - אני 1.52 ולא הייתי יוצאת עם מישהו שהוא פחות מ-1.65 - אבל הכל בראש!", כמו שכתבה פה rasmus שלושה-ארבעה פוסטים מעלי.

אותי זה חירפן, החל מלפני קצת יותר מ-15 שנה וממש עד השנים האחרונות. אם היה לי מילימטר נוסף על כל בחורה שאמרה לי את זה הייתי שחקן NBA.

וכן, לא מצאתי זוגיות טובה עד סוף שנות ה-30 שלי.

אז האמת? למה שיסבול. שיעשה את הניתוח הזה. בגיל 21 זה לגמרי שווה לו!
עדיף על להעביר את שנות ה-20 ואולי ה-30 בסבל אחד ארוך ומתמשך.

Optimistic Girl

New member

כן הייתי יוצאת איתו, אם היה עונה על קריטריונים אחרים שאני מחפשת בבחור.

הגובה שלי מטר 65.

Optimistic Girl

New member
דעה של חברות שלי

לא מעניינת אותי.
אני לא עושה סקר על זה.

אז כן,
לא כולן כמוני,
אבל יש כמוני,
תאפשר לעצמך לקבל את זה שיש אנשים כמוני

אני אוהבת בנזוג בגובה שלי,
לא נוח לי גברים גבוהים <כבר ניסיתי>

ולא מבינה מה ההתלהבות של נשים בקטע של גובה...
קשה להתנשק ככה

קריסטה

New member
יווו לגמרי

חבר שלי גבוה ממני בפחות מ-15 ס"מ, וזה ממש כיף לי! לא צריך להתאמץ להגיע למקומות

prince779

New member
ראיתי פעם תכנית ישראלית דוקומנטרית

על אנשים נמוכים, היו שם כל מיני מפורסמים כמו ציון ברוך אבל בעיקר גברים נמוכים "פשוטים", והקשיים שהם מתמודדים איתם. אני זוכר שראיינו שם אחד מהם שאמר "תשמע, בתכלס, להיות גבר נמוך זה מסריח, אולי הכי קשה שיש, אני מרגיש שכל תחום בחיים נדפק לי בגלל זה", וכשהמראיין שאל איך הולך לו עם בחורות הוא כמובן אמר שעל הפנים, כל הבנות רוצות גבוהים וכבר נמאס לו לנסות...

אבל אחריו המראיין עבר למישהו עם גישה קצת אחרת, עדיין נמוך, גם לא הרבה יותר יפה מהקודם, אבל למרבה ההפתעה הוא אמר "תשמע, אני פשוט לא חושב על זה. אני יודע שאני נמוך אבל זה בשבילי עוד פרט, כמו צבע שיער, לא יודע, פשוט לא כזה מפריע לי" ואז, בעניין הבחורות "אף פעם לא הרגשתי שבחורות דוחות אותי בגלל זה, ולא הייתה לי בעיה להתחיל עם בחורות ואני בזוגיות מוצלחת כבר 6 שנים".

אתה מבין? כשאומרים לך שכל אחד חי בסרט שהוא בעצמו מביים זה נשמע לך כמו קלישאה, כי אתה צעיר, וכשמתבגרים לומדים שקלישאות נכונות (כולל הקלישאה הזאת). מה שאתה צריך לעשות זה פשוט לקבל את עצמך ולהפסיק לחשוב מחשבות מחלישות. אני יודע שקל לדבר, אני איהיה כן אתך - להיות נמוך נשמע לי די מכה, אבל מצד שני אני שולף לך את עופר שכטר ואת ציון ברוך (שהוא אפילו לא מי יודע מה יפה) שהשיגו בחיים הרבה יותר ממני, כי הם פשוט לא אמרו לעצמם "אני נמוך, זה בדוטק שאף אחת לא תרצה אותי". אני יודע שאתה בטוח שזו מחשבה ראציונלית, אבל היא יוצרת מציאות.

אני לא מכיר את הניתוח הזה, אם היה ניתוח פשוט שפותר את הבעיה הייתי אומר לך על זה, אבל יש סיבה שהניתוח הזה נחשב בערך כמו הניתוח להארכת הזין - כנראה שאלו בעיות שהמדע לא פתר. זה לא ניתוח אף.

TDKR

New member
מדובר בסרט תיעודי בשם "נמוך", של עידן אלתרמן.

Optimistic Girl

New member
ההצעה שלי

תעבוד על ביטחון העצמי שלך,
זה הרבה יותר קל
והרבההההה יותר זול כ2500 שח ל10-12 טיפולים,
והופ
יש לך ביטחון עצמי

אגב,
לי למשל אין בעיה לצאת עם גברים נמוכים ממני,
כל עוד הם משדרים רוגע <לא לחוצים בגלל הגובה שלהם>
וכל עוד יש להם ביטחון עצמי,

האקס שלי היה נמוך ממני, ולא נפרדנו בגלל הגובה...

נושיfay

New member
הנה משהו במיוחד בשבילך! [ברצינות]

בנידודיי ברחבי הרשת יצא לי להתקל בקליפ הממש נחמד הזה שנקרא:
I Hate Being Short
והוא מדבר בדיוק על הבעייה שאתה מדבר עליה.
אמנם הייתי צריכה לחפור קצת באינטרנט בשביל למצא אותו אבל אני חושבת שזה יכול לעודד אותך.
אל ייאוש, אני בחורה גבוהה ויצא לי לא פעם לצאת עם בחורים נמוכים ממני. ויש מספיק בחורות נמוכות ממך

Frostey

New member
הגעתי מהראשי,ולמרות שאין לי פיתרון אחר בשבילך

עדיין לא פגשתי או שמעתי על בחורה ששווה הוצאה כספית כזו ענקית+חצי שנה של ייסורים מכאבים.

קריסטה

New member
לפני שבועיים בערך

הייתי אני והחבר אצל חברים שלו. היה שם בחור שגירד את המטר שישים וחברה שלו בגובה 1.75, פחות או יותר. הם מתחתנים עוד חודשיים.

אני לא אומרת שהגובה שלך חסר משמעות לחלוטין, אבל אתה יכול להפוך אותו לגורם שולי. הכל תלוי בביטחון שלך והבחירות שלך בנשים.

דווקא לגבוהות...

יש פחות issues עם עניין הגובה. יצאתי פעם עם מישהי שהיתה 2 ס"מ מעלי (היא היתה 1.73, וזה לא נגמר בגלל הגובה).

נראה לי שיהיה לך קשה יותר למצוא בחורה בגובה 1.55 שתצא איתו.
יהיה נחמד לעשות פה בפורום משאל בעניין...

גילושיט

New member
אתה שוכח פרט קטן חשוב

אתה לא צריך גובה חדש ש"יספיק לחלק מהבנות".. אתה צריך בסך הכל מישהי אחת שמוצאת חן בעיניך, והגובה לא כזה אישיו בשבילה.
אין ספק שזו גם כן משימה לא קלה, אבל תאמין לי שיש מישהי כזו בשבילך. חבל שתפגע בבריאות ובאיכות החיים שלך בגלל דבר כזה. בכל מקרה, בהצלחה

goldy

New member
אני 1.89 - בוא נתחלף

אני אקבל את החיים שלך ואתה תקבל את הגובה שלי.
באותו מחיר תקבל גם חיסון מפני התקרחות.
בא לך?

Lee Rock

New member
מוכן לקבל את הגובה וגם את הקרחת

לא צריך חיסון לקרחת שגם ככה רק אלוהים רואה

למעלה