שאלה לרוני מה הקטע הכי לוהט שאיתו התקרבת עם בן מינך (זכר\נקבה אתה נקבה נכון?)
D DIRRTY New member 26/7/03 #21 שאלה לרוני מה הקטע הכי לוהט שאיתו התקרבת עם בן מינך (זכר\נקבה אתה נקבה נכון?)
D DIRRTY New member 26/7/03 #26 מתי בילית עם משהו ושחשבת שהוא נוגע בך או עושה משהו אסור ומיד פתחת שצרחות היסטריה עד שגילית שזאת טעות?
מתי בילית עם משהו ושחשבת שהוא נוגע בך או עושה משהו אסור ומיד פתחת שצרחות היסטריה עד שגילית שזאת טעות?
S shmez New member 26/7/03 #27 תשובות גם לדרטי וגם לטל...../images/Emo70.gif לא תפסו אותי עושה כלום... ודירטי....זה לא קרה...כי אחרת היתה יורדת לו/לה יד
תשובות גם לדרטי וגם לטל...../images/Emo70.gif לא תפסו אותי עושה כלום... ודירטי....זה לא קרה...כי אחרת היתה יורדת לו/לה יד
H Human Nature New member 26/7/03 #28 לא קוראים לי טל! ../images/Emo46.gif |טל| |צלב| למה כולם חושבים ככה?
S shmez New member 26/7/03 #29 אני יודעת שלא קוראים לך ככה... אבל אני אמרתי לך שלא מגיע לה אותך..ועד שלא תוריד אותה אני אקרא לך טל עכשיו.. יאללה לשאלות
אני יודעת שלא קוראים לך ככה... אבל אני אמרתי לך שלא מגיע לה אותך..ועד שלא תוריד אותה אני אקרא לך טל עכשיו.. יאללה לשאלות
H Human Nature New member 26/7/03 #49 אני לא עד כדי-כך שווה ../images/Emo3.gif |טל| † אבל אם לסמוך על צחי- |רוני|
D DIRRTY New member 26/7/03 #30 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את התשובה שאלה הבאה טום בוי קרא פעם שאמרת למשהו דבר מביך ופתאום גלית שכמה אנשים צויפם בך
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את התשובה שאלה הבאה טום בוי קרא פעם שאמרת למשהו דבר מביך ופתאום גלית שכמה אנשים צויפם בך