תשאלו
D DIRRTY New member 26/7/03 #40 שואל../images/Emo70.gif מה הקטע הכי לוהט שהיה לך עם בן מינך ולאפה המשכתם את זה
T Torn New member 26/7/03 #41 אוקיי אני לא יכול להמשיך כי אני לא יכול לענות על השאלה המפגרת הזאת , יאללה עוברים אלייך עכשיו ינעל .
T Torn New member 26/7/03 #42 שאלה לדירטי../images/Emo70.gif מה אתה עושה בפורום הזה? אם אתה לא אוהב את נטלי .
D DIRRTY New member 26/7/03 #43 אני מאוהב קשות בצחי../images/Emo70.gif יקף אני אוהב את נטלי שיצא השיר שלה טורן היתי ממש קטן וממש הייתי מתלהב ממנה שהייתי רואה אותה באם טי וי
אני מאוהב קשות בצחי../images/Emo70.gif יקף אני אוהב את נטלי שיצא השיר שלה טורן היתי ממש קטן וממש הייתי מתלהב ממנה שהייתי רואה אותה באם טי וי
L Lotzifer New member 27/7/03 #52 משחק מגניף..... אמממממממממ, אה אני צריכה לשאול אותך שאלה, אממממממממממ זה לא כ"כ שאלה אבל ווטאבר- ספר לנו על החלום הרטוב שלך. ואם נמאס לך לענות על שאלות אני מוכנה שישאלו אותי....
משחק מגניף..... אמממממממממ, אה אני צריכה לשאול אותך שאלה, אממממממממממ זה לא כ"כ שאלה אבל ווטאבר- ספר לנו על החלום הרטוב שלך. ואם נמאס לך לענות על שאלות אני מוכנה שישאלו אותי....
T Torn New member 27/7/03 #53 כן נשאל אותך../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif איך קוראים לאהבה הראשונה שלך .
H Human Nature New member 27/7/03 #55 המשך לשלומית כאן ../images/Emo26.gif |טל| |צלב| מהי הסטייה הכי גדולה שלך?
L Lotzifer New member 27/7/03 #58 תשובה... לא, אני לא מכירה בנים ששווים את זה (והבנים ששוים את זה לא ישימו עלי בחיים....)
H Human Nature New member 27/7/03 #59 ../images/Emo4.gif |טל| |צלב| אל תגידי את זה שאלה: מה הדבר הכי מביך שקרה לך?
T Torn New member 27/7/03 #60 מאיפה את../images/Emo35.gif שאלה מפגרת אני יודע . יאללה אני הולך לישון.... (למרות שמוקדם עדיין).