משחקי הלילה...

reem077

New member
מסכים איתך ואני חולה על פיניקס

עכשיו הם נראים לא רע כי לכולם כיף לשחק עם סטיב נאש אז הם נהנים ואתה רואה את וינס מחייך, אבל כשהם יבינו שהם לא מספיק טובים ואין להם סיכוי לכלום הם יראו בהתאם: מגניבים אבל לא מספיק טובים.

אשתקד

New member
למה חייב להרוס?!

וברצינות. זה מאוד תלוי מה אתה מחפש בכדורסל שלך... מי שמחפש תארים ומלחמה וכל מיני כאלה אז בוסטון תתאים לו. מי שמחפש מצויינות והתעלות אז לוס אנג'לס תתאים לו. מי שמחפש ללכת אחד נגד כל העולם אז מיאמי תתאים לו. אני מחפש הנאה וכדורסל משוחרר וכיפי. כדורסל אינטילגנטי וקיצבי. כדורסל שמח ומחייך שכיף לקחת בו חלק כצופה. ולמטרות הללו פיניקס מתאימה בול. אז נכון, הם לא יזכו באליפות. מצד שני גם כל שאר הקבוצות פרט לאחת לא יזכו באליפות. אבל אני הכי אהנה לצפות בקבוצה הזו במהלך העונה והפלייאוף. ואני גם אמחא כף לכבודם כאשר הם יפסידו ויסיימו את העונה. ואז אני אהנה לצפות בכל מיני קבוצות משחקות כדורסל על מנת להגיע להישג בשביל ששנה אחרי זה יתחילו את הכל מהתחלה. כדורסל עבורי זה בידור וכך אני שופט אותו. על פי מידת ההנאה שהוא מספק לי. ואני נהנה גם ממשחקים כמו לוס אנג'לס מול בוסטון. או משחקים מותחים ורבי תהפוכות. משחקים בהם שחקנים מתעלים. ויש את הכדורסל של פיניקס (כאשר הקבוצה מתחברת). אז מבחינתי גם אם כולם עם "רגל בקבר" כפי שאתה מגדיר זאת... למי שבא להינות מהצגת כדורסל אני ממליץ על הקבוצה הזו.

Puskas

New member
אין ספק שהם משחקים יפה

אבל אני בטוח שנאש והיל היו שמחים לאיזה טבעת קטנה בקריירה..הם לא רואים את זה כמוך כבידור נטו כנראה. אמרת שנשים אליהם לב,אז הסקתי שהכוונה שלך היא שהם יהיו כוח שצריך להתייחס אליו במערב.. אבל אם התכוונת רק שהם יהיו קבוצה שכיף לראות אותה,אז אני מסכים איתך :) תארים לא הכל אבל זה בהחלט משהו שכל שחקן שואף להשיג.

אשתקד

New member
לא יודע...

אני מאמין שנגלה את התשובה עד לסוף העונה הזו או תחילת העונה הבאה במידה ונאש יעבור למיאמי תמורת סכום סימלי על מנת לשפר את הסיכוי של הקבוצה לזכות באליפות. או ללוס אנג'לס מאותה הסיבה בדיוק. הימור שלי הוא שנאש לא יעבור. כי אני מאמין שגם עבור השחקנים אליפות זה לא הכל. אבל הנבואה ניתנה לשוטים.

Puskas

New member
נאש לא יעבור גם לדעתי

בגיל הזה הוא כבר יעדיף לסיים קריירה בפיניקס ונגמר הסיפור.. מה גם שבאמת יש משהו יפה בין נאש לפיניקס.. ואולי הוא ילמד מהכפפה ומהדוור שעשו מעבר נואש בסוף הקריירה ללייקרס ובסוף נשארו בלי טבעת בכל מקרה.

halfdink

New member
בעונת האליפות היו למיאמי ארבעה שחקנים כאלה

כלומר שחקנים מזדקנים שהצטרפו לקבוצה בתקווה לקחת (או לקבל
) טבעת לקראת סוף הקריירה - גארי פייטון, אלונזו מורנינג, ג'ייסון וויליאמס ואנטואן ווקר.

Puskas

New member
עגלות אחד אחד מה שנקרא חח

האמת שוויליאמס לא כזה זקן,אלא סתם עלה על מסלולים לא טובים בקריירה,הוא היה כישרון אדיר! ווקר זה בדיחה ומורנינג מסכן עבר ניתוח,בלאגן..ניראה לי שהוא בא למיאמי להנות יותר כי הוא היה שם בטבעת היחידה שהם השיגו אני חושב. פייטון? אני חושב שאפילו אלוהים מופתע שהוא עוד חי.

אשתקד

New member
פיניקס בנקודה 2:30 לסיום

100: 99 לפיניקס במשחק שיש בו הכל... אתם מפסידים

אשתקד

New member
אוקלוהומה ב4+ 40 שניות לסיום.

מאכזב לפיניקס אבל עדיין אחלה משחק. והגברת השמנה עדיין לא שרה (יש עוד 40 שניות). קארטר התקרר ברבע הרביעי והתחיל להחטיא את הזריקות הקריטיות. מצד השני אוקלהומה היא קבוצה מאוד מוכשרת וסימפטית.

אשתקד

New member
עושה רושם שהשיפוט יכריע את המשחק

יש כמה שריקות לא לעניין בסוף המשחק. ועדיין אוקלהומה מנצחים בצדק. הפסד כואב לפיניקס. הם שיחקו טוב בבית עם תצוגה טובה של קארטר עד לרבע החשוב באמת... אבל היו שם ניצוצות של כדורסל טוב. וכשכל המכונה הזו תתחיל לעבוד כפי שצריך הם יתחילו להביא לידי ביטוי את הפוטנציאל שיש בקבוצה הזו.

לא יצא הרבה מהקבוצה הזאת בעתיד

אוטוטו קארטר ונאש יצתרכו לשחק עם מקל הליכה, אין להם עוד הרבה שנים למשוך מקסימום יהיה להם מקום בפליאוף התחתון בשנים הבאות לא יותר

אשתקד

New member
אליפויות זה הכל עבורך?

אני רוצה לרדת לסוף דעתך האם הכל הכל נמדד רק במי שיזכה באליפות או שיגיע לגמרים האיזוריים? כי אז יש דיי הרבה קבוצות מיותרות בליגה. וגם ג'ורדן שיחק בקבוצה ללא סיכוי לאליפות אחרי חזרתו השניה. אם הכל נמדד בהישגים ואליפויות בלבד אז אפשר לוותר על כל שאר הכדורסל בעולם פרט לאיזה 8 קבוצות NBA? או שיש טעם בפשוט להינות ממשחק כיפי ומקבוצה מלהיבה? בין אם זה פיניקס או הפועל ירושלים (לא העונה אלא בעונות שהיא באמת היתה מלהיבה) גם כשידוע שלא יזכו באליפות? אני אגיד לך את האמת... כל המרדף הנואש הזה אחרי האליפויות של לברון נראה לי פתטי. אליפות בעיניי שייכת למועדון ולא לשחקן פרטי. והיא מייצגת ניהול נכון והצלחה של חשיבה ותיכנון לאורך זמן במועדון ספורט (ראה ערך לייקרס דטרויט ולהבדיל ברצלונה בכדורגל - אף פעם לא הייתי חסיד של שיטת האליפות של בוסטון אם כי בין השיטה הזו לבין מה שקרה עם מיאמי יש מרחק עצום בעיניי לרעת מיאמי). ואני כאוהד של ספורט נהנה גם מקבוצות טובות שלא יזכו באליפות ... כי אם אני אוהד רק של קבוצה או שחקן שיש לה סיכוי ורק כשיש לה סיכוי לזכות באליפות אז אני לא ממש אוהד...ובטח לא של ספורט לפחות כך זה בספר ההגדרות שלי. במקרה של פיניקס... תמיד חיבבתי את היל ואת קארטר בלי קשר לפיניקס או לנאש. אני אפילו טענתי בפליי אוף של שנה שעברה שאם פיית ה-NBA היתה נותנת לי משאלה הייתי מבקש לאחד את הסגל של פיניקס עם זה של אורלנדו. דווייט האווארד יחד עם נאש עם קארטר היל פריי גורטאט וכל החברה האלה ביחד... מה איכפת לי אם לא יזכו באליפות? אני אהיה מוכן לצפות בכל משחק של החבורה הזו. ואני בטוח שגם אהיה מסופק מההצגות שיתנו. תארי אליפות? זה קצת כמו לומר שמחיאות הכפיים בגמר ביצוע יצירה מוסיקאלית יותר חשובות מהיצירה עצמה. וישנן יצירות רבות שלא יזכו לחשיפה רבה או לתארים ועדיין מסבות הנאה רבה. האם זה הופך את זה למיותר? אליפות היא מטרה ששם לעצמו מועדון וסוג של דירבון הישגי עבור ספורטאים. אבל בהחלט לא כל התורה כולה.

בוסטון מפסידים בבית לדאלאס

במידה ובוסטון מפסידים עוד אחד וההיט מנצחים עד המפגש בניהם, יהיה לנו קרב ביום ראשון הבא ראש בראש בין הסלטיק וההיט על ראשות המזרח מיאמי כנראה שינצחו את כל המשחקים עד המפגש בסך הכל משחקים נוחים, קליפרס אינדיאנה בבית ודטרויט בחוץ בבוסטון המצב טיפה שונה, משחקים לא קלים אבל עדיין קשה לי להאמין שיפסידו, מחכה להם אורלנדו והלייקרס בבית ומכשול לא קטן בחוץ נגד שאלוט ריאלי שיפול עוד L אחד אבל בכושר הנוכחי של אורלנדו והלייקרס לא יודע אם זה יקרה

GIOVANINI

New member
שמעת על הקבוצה שיקגו בולס??

הם גם שם לפניי הקבוצה שלך בנתיים וגם רק 2 הפסדים מבוסטון

תגיד איפה אתה מסתכל על טבלאות?

של ידיעות אחרונות מלפני שלושה ימים? כנס לאתר NBA ותתעדכן

למעלה