TH ט"ה גרמנית או ט"ה אנגלית?
ת תמר קאוליץ New member 30/9/07 #26 ../images/Emo191.gif גרמנית, כי זה המילים של ביל בלי שום עיבוד או משהו. פשוט מהלב אל הדף. 3 או 4? [לא יודעת אין לי מה לשאול]
../images/Emo191.gif גרמנית, כי זה המילים של ביל בלי שום עיבוד או משהו. פשוט מהלב אל הדף. 3 או 4? [לא יודעת אין לי מה לשאול]
L LiHiLuSh New member 30/9/07 #27 או אני אוהבת א תהמשחק הזה כי הוא זה או זה אוקי אזז התשובה אממ טולוי מה הצבע הטבעי שלך! דובי או כיבשה?
או אני אוהבת א תהמשחק הזה כי הוא זה או זה אוקי אזז התשובה אממ טולוי מה הצבע הטבעי שלך! דובי או כיבשה?
L leera New member 30/9/07 #29 ../images/Emo207.gifדחוווףף מישהיא יודעת באיזה שעה הם נוחתים בנתב''ג?!?!
M Mrs Kaulitz New member 30/9/07 #37 לא טעמתי לא זה ולא זה...נניח צהובהD: שק או קקי? סתם סתם.. אהממ.. סינית או יפנית?
I Ich liebe T H New member 30/9/07 #39 ../images/Emo203.gifשניהם כי ביל ..זה ביל?!../images/Emo6.gif איף חפרתי בשרשור הזה~!! מממ.... ישראידיוט או תפוזבל?
../images/Emo203.gifשניהם כי ביל ..זה ביל?!../images/Emo6.gif איף חפרתי בשרשור הזה~!! מממ.... ישראידיוט או תפוזבל?